Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hepimiz her ay bazı şeyleri belirti sayabiliyoruz. Psikolojik demiyorum ama vücudumuz çalışıyor başka nedenleride olabilir. Ben geçen ay 10 gün önceden adet olacakmışım gibi oldu erken olacak heralde dedim ama 5 gün gecikti öyle oldum. Belirtilerle var yok denmez bence gelsin test yap bakalım

Yumurtlama erken olunca beklenen tarih degisyormu adet olarak yasadin mi bu durumu.

Canım çıktı mı sonucun?

Kızlar herkese günaydın. Dün oğluma nazar değdi sabaha kadar uyumadı yavrum sürekli ağladı. Nazarın da ne zaman değdiğini ben anladım öyle bi gözdü düşünün.

Sizden ricam okumak isteyenler oğlum için nazar giderici bişiy okuyabilir mi ben sabaha kadar okurum ama fayda etmedi maalesef. İsmi Baturalp çocuğumun

Deme kız anam yok ben öle bişi hissetmiyorum yaa :/ gebelik belirtisi mi yani smdi bu :/
Bu aksam yeniden ovü yapaym bakim koyulaşmış mı :/

Saglik ocagina werdim 3 bucukta cikicak.ben okurum bildigim dualari

Ah
Kızz ummadığım ay hamile kaldım diyenlere totem mi yapıyorsun napıosun
Ahaha olabilir aslında
Kız kuzum kendimi dinlesem 50 tane belirti bulurum ama canımı yaktıgı için hissettiğim tek bişi var o da bat a 12 gün kaladan itibaren başlayan adet sancısı oldu. Bugün 6 gün kaldı ama hala bel ve kasık ağrım ara ara oluyo özellikle sabahları uyanınca.
Ama takmıyorum acaba gebelik belirtisi mi diye kendimi paralamıyorum :)
Bu ay takip de yapmadığımdan umutlanmıyorum da. Hatta.düzenli 2.günde 1 ilişki demiştik eşimle onu bile düzenli yapmadık yani.
Ondan sebep umudum yok kuzum
Bu ay negatifi görürsem ya da adet olursam daha az sarsılırım diye.düşünüyorum inş yani

O iki güne bir ilişkiyi yumurtlamadan sonrada 2-3 kere devam ettim şimdi bi kaç gündür kaçacak delik arıyorum çok yorucu yaa. Adamda alıştıı gelip duruyor hasta taklidi yapıyorum akşam olunca mı hastalnıyorsun gündüz birşeyin yok diyor :)) benimde ciddi anlamda adet sancılarım var bacağıma bacağıma vuruyor ama geçen ayda var bu kadar değildi ama dün resmen regl oldum zannettim. Şu yıkılma işini bırak lütfen bak bende o hiç olmuyorr daha yeni evliyiz olurr elbett

Valla biz ilişkiyi falan kesmedik. Hafta sonu ablamda kaldık pazar günü sabah kalktıgımızda tutturdu yapalım die dedim sen mannakmısın abdest alamam ben e nolcak eve gidicez bugün alırsın dedi zorla vazgeçirdim eve geldiğimizde de artık engel olamadm hakkaten yorucu oluyo yani ondan sora da grip oldu benimki zaten daha iyileşene kadar.dermanı olmaz elleşmez
Hani adete yakın ilişkiye girmiyorlar ya valla hiç de dikkat etmedik amaaann olursa olur modundayım
Tabiki akloma geliyo ara ara ama kovuyorum kafamdan kendime takıntı yapmamaya çalışıyorum :)
Yalnız 2 aydır sabahları ayagmın üstne basamıorm ortopediye gidicem ama korkuyorum bişi varsa falan röntgene sokarlar die smdi ona da gidemiom adet olaym da ayagma nolduysa baktırmam lazım :/ ilaç içemiyorum ya varsa die hami bu gibi durumlarda aklıma geliyo zateb daha cok onun dısında pek düşünmüyorum :)
Hamile kalsam deseler ki belirtilerin nelerdi hiç bişi diyemem sanırım

Bende o ilişkiyi kesme işine katılmıyorum sonuçta insanlar bizim gibi önceden öğrenmiyor adet gecikmesinden sonra öğreniyor ee ilişkide devam ediyorlar ben yorgunluktan istemiyorumm. Adetin biter bitmez git ihmal etme bendede fıtık vardı artık ağrısına alıştım 4 yıldır hiç kontrol ettirmedim ne durumda acabaa. Benim olursa belirtim adet sancısı :))

Canım tamamen farketmez en azındna artış var mı yok mu onu anlarsın ama yinede sen bilirsin ben bile merak ediyorum :)
:) aynen canım. Sağlık ocağında verdim, yarın öğleden sonra çıkacakmış. Yükselir inşallah.

bu soğan kuru nasıl yapılıp uygulanıyor.rica etsem anlayabilirsiniz ve yararı nedir
Canım çoğunlukla Adet düzensizliği için ama bunu kullanıp o ay hamile kalanlarda olmuş saraçoğlu hamile kalmak isteyenlerde kullanabilir diye belirtiyor adetin bittiminden 2.gün sonra başlıyosun 15 gün devam ediyosun öğle ve akşam olmak üzere günde 2 defa 1 adet kahverengi kabuklu soğanı soyup 4 eşit parçaya bölüp 1.5 su bardağı klorsuz suda 5 dakika kaynatıp hafif ılıklaştığında içiyosun canım rahmi temizlediğini söylüyorlar

Bu durumda adetim gecen aya gore 8 gun geri geliyo pek mantikli gelmedi bana.gecen ay 14.gun lh testi yapmistim kacirmisim yumurtlama gununu ama adet tarihimde bi degisiklik olmadi
İmkanı yok canım adet tarihin değişir. Ya sıvı alımından ya da yaptığın saatle alakalı yakalayamamış olabilirsin. Ama yumurtlama ne zamansa istisnasız 14 gün sonra adet olursun çok nadiren hormonel bozukluklardan 13 güne düşüyor. Ama dediğim gibi çok nadir.

Belirtiler gebeliğe benziyor canım. Yumurtlama günün ne zamandı ? Adet tarihinden emin misin ?

Kuran okuycam birazdan canım oğluna da gönderirim. Her türlü nazardan, kazadan, beladan, kem gözden korusun Rabbim oğlunu.

Ozaman iyi haber bata 4 gun kaldi demek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…