Aynen canım. Adete kaç gün kala öğrenmiş oldun şimdi. Diğer türlü imkansızdı adete 8 gün kala. Çok mantıklı gelmemişti.Ozaman iyi haber bata 4 gun kaldi demek oluyo
canım Allah razi olsun çok teşekkür ederim .eğer bu ay tutmazsa brbis onumuzdeki ay bende bunu yapayimCanım çoğunlukla Adet düzensizliği için ama bunu kullanıp o ay hamile kalanlarda olmuş saraçoğlu hamile kalmak isteyenlerde kullanabilir diye belirtiyor adetin bittiminden 2.gün sonra başlıyosun 15 gün devam ediyosun öğle ve akşam olmak üzere günde 2 defa 1 adet kahverengi kabuklu soğanı soyup 4 eşit parçaya bölüp 1.5 su bardağı klorsuz suda 5 dakika kaynatıp hafif ılıklaştığında içiyosun canım rahmi temizlediğini söylüyorlar
İnatci kecilerr valla bende sevmiorum cok uzatilinca hepte diorum bidahakine bende bole yapacam die ama nerdeeee:)Gerçekten öyle ben peşimden geldiğini özür dilediğini görünce istemsiz şekilde gülümsüyorum affediyorum ama o çok uzatıyor sıkılıyorum artık :)
Konuşmazsa konusmasin.sende dön totonu yat.bisey isterse yapma.benimle konusmayana bisey hazirlamam de.bak nasil tıpış tıpış geliyor.Bencede saçma tam 1 buçuk gün oldu hala konuşmuyor çok sinirlerim bozuluyor
Doğum kontrol hapı kullanıyordum yeni bıraktım. bırakınca düzende değişme oldu muhtemelen. Hap kullanırken 28 günde bir haptan önce de ortalama 30 günde bir oluyordumKaç günde bir adetin
Ayy ne kadar geçç çıkıyormuş:) aynen canım. Sağlık ocağında verdim, yarın öğleden sonra çıkacakmış. Yükselir inşallah.
Canım ne demek Allahım içimizdeki bu isteği görsün umarım yapmana hiç gerek kalmaz mutlu haberini paylaşırsın burdan :)canım Allah razi olsun çok teşekkür ederim .eğer bu ay tutmazsa brbis onumuzdeki ay bende bunu yapayim
amin amin insaAllah .rabbim dileyen isteyen herkese nasip olsun .eğer bu ay olursa bi gebelik haber veririm .senden de beklerimCanım ne demek Allahım içimizdeki bu isteği görsün umarım yapmana hiç gerek kalmaz mutlu haberini paylaşırsın burdan :)
Eminim canım 3 yıldır takip ediyorum. SAT 13 - 17 Ocak ve 27 Ocakta yumurtladım.Belirtiler gebeliğe benziyor canım. Yumurtlama günün ne zamandı ? Adet tarihinden emin misin ?
İnşallah güzel haberler verelim bu ayamin amin insaAllah .rabbim dileyen isteyen herkese nasip olsun .eğer bu ay olursa bi gebelik haber veririm .senden de beklerim
Bu daha ilk denememizdi canım. Deneme denmez aslında, yumurtlamadan 2 gün önce karar verdik ve o gün ilişki oldu. Sömestr'dan dolayı da değerlendiremedik ama yumurtlamadan 2 gün önce ve 2 gün sonraki ilişkiden tutma ihtimali de var.Canım hepimiz her ay bazı şeyleri belirti sayabiliyoruz. Psikolojik demiyorum ama vücudumuz çalışıyor başka nedenleride olabilir. Ben geçen ay 10 gün önceden adet olacakmışım gibi oldu erken olacak heralde dedim ama 5 gün gecikti öyle oldum. Belirtilerle var yok denmez bence gelsin test yap bakalım
Ben paikolojik demiyorum canım zaten belirttim. Şimdi benim kasıklarım okadar ağrıyor ki hissetmemek mümkün değil psikolojik olmasıda. Ama yanıltıcı olabiliyor tek ilişkiyle hamile olanlarda var illa defalarca ilişki olamsı gerekmiyor belkide vardır hiç belli olmaz. Yumurtlamayı nasıl tespit ettinBu daha ilk denememizdi canım. Deneme denmez aslında, yumurtlamadan 2 gün önce karar verdik ve o gün ilişki oldu. Sömestr'dan dolayı da değerlendiremedik ama yumurtlamadan 2 gün önce ve 2 gün sonraki ilişkiden tutma ihtimali de var.
Bu ay olmazsa hiç üzülmem, 2 - 3 ay sonra olsa daha hayırlı olacaktır bizim için bazı sebeplerden dolayı, bu yüzden belirtilerimin psikolojik olmadığından eminim canım.
Test gelsin bakalım hayırlısı.
4 oluyo bu durumdaAynen canım. Adete kaç gün kala öğrenmiş oldun şimdi. Diğer türlü imkansızdı adete 8 gün kala. Çok mantıklı gelmemişti.
Aynen yaa sağlık ocakları böyle maalesef. Hastaneye yollamaları ordan sonuç alıp sonuçların geri gelmesi falan zaman alıyor. Hastaneyle de uğraşamazdım ama napiim.Ayy ne kadar geçç çıkıyormuş
Ben şunu anladım bişey düşünürken ya da bişeyle oyalanırken falan ağrıyı hissetmeyip, ağrım mı var diye düşündüğün an ağrı hissedersen o kesinlikle psikolojik. Ama ne işle uğraşırsan uğraş sancı ağrı hep varsa psikolojik olamaz.Ben paikolojik demiyorum canım zaten belirttim. Şimdi benim kasıklarım okadar ağrıyor ki hissetmemek mümkün değil psikolojik olmasıda. Ama yanıltıcı olabiliyor tek ilişkiyle hamile olanlarda var illa defalarca ilişki olamsı gerekmiyor belkide vardır hiç belli olmaz. Yumurtlamayı nasıl tespit ettin
Neysee napalım işimiz beklemek bu konuda mecburen :)Aynen yaa sağlık ocakları böyle maalesef. Hastaneye yollamaları ordan sonuç alıp sonuçların geri gelmesi falan zaman alıyor. Hastaneyle de uğraşamazdım ama napiim.
Bende psikolojik dediğini belirtmedim canım, yanlış anlaşıldı.Ben paikolojik demiyorum canım zaten belirttim. Şimdi benim kasıklarım okadar ağrıyor ki hissetmemek mümkün değil psikolojik olmasıda. Ama yanıltıcı olabiliyor tek ilişkiyle hamile olanlarda var illa defalarca ilişki olamsı gerekmiyor belkide vardır hiç belli olmaz. Yumurtlamayı nasıl tespit ettin
Benden 1 gün sonra yumurtlamışsın. İdrar testi yapmış mıydın. Bat 2 gün geçmiş.Eminim canım 3 yıldır takip ediyorum. SAT 13 - 17 Ocak ve 27 Ocakta yumurtladım.
Az kalmış. Hadi inşallah değerin de güzel çıkar. Ne zaman çıkacak sonuç4 oluyo bu durumda
Aynen öyle canım. Dün gece yemek ypıyordum mesela çok acıkmıştım açlığada asla dayanamayan bir cadıya dönüşen insan olarak tek düşüncem yemekken okadar ağrım oldu ki hastalandım heralde dedim ocağın altını kapattım tuvalete gittim e şimdi bunun nesi psikolojik :) ama otururken ayy başım mı dönüyor acaba diyordum karnım acıkmış oluyor ay midem mi bulanıyor diyordum ama bu ay artık bunları sildim çünkü aylarca yaşandı ve boş çıktıBen şunu anladım bişey düşünürken ya da bişeyle oyalanırken falan ağrıyı hissetmeyip, ağrım mı var diye düşündüğün an ağrı hissedersen o kesinlikle psikolojik. Ama ne işle uğraşırsan uğraş sancı ağrı hep varsa psikolojik olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?