Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım Allah razi olsun çok teşekkür ederim .eğer bu ay tutmazsa brbis onumuzdeki ay bende bunu yapayim

Gerçekten öyle ben peşimden geldiğini özür dilediğini görünce istemsiz şekilde gülümsüyorum affediyorum ama o çok uzatıyor sıkılıyorum artık :)
İnatci kecilerr valla bende sevmiorum cok uzatilinca hepte diorum bidahakine bende bole yapacam die ama nerdeeee:)

Bu daha ilk denememizdi canım. Deneme denmez aslında, yumurtlamadan 2 gün önce karar verdik ve o gün ilişki oldu. Sömestr'dan dolayı da değerlendiremedik ama yumurtlamadan 2 gün önce ve 2 gün sonraki ilişkiden tutma ihtimali de var.

Bu ay olmazsa hiç üzülmem, 2 - 3 ay sonra olsa daha hayırlı olacaktır bizim için bazı sebeplerden dolayı, bu yüzden belirtilerimin psikolojik olmadığından eminim canım.

Test gelsin bakalım hayırlısı.

Ben paikolojik demiyorum canım zaten belirttim. Şimdi benim kasıklarım okadar ağrıyor ki hissetmemek mümkün değil psikolojik olmasıda. Ama yanıltıcı olabiliyor tek ilişkiyle hamile olanlarda var illa defalarca ilişki olamsı gerekmiyor belkide vardır hiç belli olmaz. Yumurtlamayı nasıl tespit ettin

Ben şunu anladım bişey düşünürken ya da bişeyle oyalanırken falan ağrıyı hissetmeyip, ağrım mı var diye düşündüğün an ağrı hissedersen o kesinlikle psikolojik. Ama ne işle uğraşırsan uğraş sancı ağrı hep varsa psikolojik olamaz.

Bende psikolojik dediğini belirtmedim canım, yanlış anlaşıldı.

Her ay yumurtlamam sancıyla birlikte olur, hiç aksatmaz.

Aynen öyle canım. Dün gece yemek ypıyordum mesela çok acıkmıştım açlığada asla dayanamayan bir cadıya dönüşen insan olarak tek düşüncem yemekken okadar ağrım oldu ki hastalandım heralde dedim ocağın altını kapattım tuvalete gittim e şimdi bunun nesi psikolojik :) ama otururken ayy başım mı dönüyor acaba diyordum karnım acıkmış oluyor ay midem mi bulanıyor diyordum ama bu ay artık bunları sildim çünkü aylarca yaşandı ve boş çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…