Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman psikolojik görünmüyor belirtiler. İnşallah güzel haberler getirir bu belirtiler sana :)

Bende psikolojik dediğini belirtmedim canım, yanlış anlaşıldı.

Her ay yumurtlamam sancıyla birlikte olur, hiç aksatmaz.
Canım sen daha iyi bilirsin tabi ama ovulasyon testi kullanmadıysan bi kullan bu ay benim 4ünde pik yaptı mesela 5inde silikleşti ogün çatladı demekmiş. Ama benim o söylenen akıntım 8inde geldi. Yanıltıcı olabilir sancı veya akıntı. Aylarca takvime göre yaptım ama uymuyormuş meğer. Boşuna kürek çekmişim yani boşuna beklemişim

kizlar yardim lutfen maglum olayin ustunddn 12 gun gecti bat 6 gunum var ve test yaptim negatf cikti iliskiden 3 gun sonra ve hala kasik bel agrim var goguslerim patlio icleri dolu dolu erkenmi yaptim acaba negatif testi poztve donen olmusmudur

Kızlar merhaba.daha önceden de yazmıştım bu ay bat 9 şubattı ama adet gelmedi hala 3 gün gecikti göğüslerim her adet döneminde şişer ve sızlar yine aynı başka da bi belirti yok.battan bi gün önce test yapmıştım negatifti o yüzden tekrar test yapmak istemiyorum. olsa o zaman çıkardı demi tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

O zaman psikolojik görünmüyor belirtiler. İnşallah güzel haberler getirir bu belirtiler sana :)
Geçen ayda olmuştu canım bu ağrılarım. O yüzden bilemiyorum. Hayırlısı olsun dedim ya kızdım kendi kendime abartma herkes bu bekleyişte bu telaşın ne diye daha sakinim şimdi. Olursa çok güzel olur olmazsa devam napalım :)

Geç yumrtlamış olabilirsin belli olmaz o zaman bat oynar idrarda çıkmasıda değişir

kizlar yardim lutfen maglum olayin ustunddn 12 gun gecti bat 6 gunum var ve test yaptim negatf cikti iliskiden 3 gun sonra ve hala kasik bel agrim var goguslerim patlio icleri dolu dolu erkenmi yaptim acaba negatif testi poztve donen olmusmudur
canım çok erken yapmışsın bence adet gününü bekle o zaman yap daha doğru sonuç verir şuan gebelik varsa bile idrara geçmemiş olabilor

Aynen canım yumurtlama işini takvime bırakmamak lazım. Bazen günü tutuyor benim takvimde ama bazen de takvime göre 1 gün erken yumurtluyorum mesela. Bu yüzden o hafta boyunca gün aşırı yapmak en iyisi tutturabilmek için.

Sancı yanıltıcı olmaz bence canım ya. Bilemiyorum ama herhalde yumurtlarken insan çeker o sancıyı anca, hep sol tarafım saatlerce sancır o gün. Yumurtladıktan 2 gün sonra mesela yumurtlama sancısı gelemez, zaten yumurta çoktan ölmüş olur. Mantıken böyle tabii.

Ovulasyon testi hiç kullanmadım canım ama bir kaç ay deneyipte tutturamazsam belki kullanır bakarım.

Allah hayırsız olacaksa şu an vermesin diye düşünüyorum. Allah herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda nasîb etsin inşaAllah. Yaşta geçiyor ama gerekiyor artık bir yavru :)

ya insallah dedigin gibi olur agzin bal yesindegisir dimi ya rabbim insallah degisir kirmizilari gormeden su haftayida bi atlatsam allahin izniyle

Testi baya erken yapmışsın canım. Az daha sabret. Bazen bende de korunmasız ilişkiden sonra ağrı sızı oluyor uzun bir süre ama gebelik oluşmamış oluyor, âdet oluyorum.

Son düzenleme:
Biraz zor gibi görünüyor canım
3-4 gün daha bekle bi bakalım.

Aynen böyle düşünmeye devam et canım. Bebek gelirse ne ala, adet gelirse de kaldığın yerden hayal kırıklığı olmadan devam edersin.

Ay cnm herles düşer bakarsa keseyı ellıyo yero degısıyo dusuyp falan dıyo korkuyorum ya bugun kahvelık bıraz daha fazla ve koyuydu oyuzden korkuyorum
Canım fikir olsun diye diyorum ben kendi dr um dısında tanıdık bi dr a gitmiştim gel keseye bakalım ama belki karından görünmez görünmezse alttan da bakabiliriz ama ona sen karar ver ben illa alttan bakalım demem falan dedi cekimser oldu. Ben kendi dr umda baktırmak istiyordum karından da istemedim. Karın için ısrar etti ama alttana etmedi. Sormadım sebebini ama alttan ultroson cok da yapmak istemiyorlar bence. Belki de ben oyle an
İyide canım 5 haftalik gözükür muş benim 5 haftayı geçiyor bile ozamana
Beta hcg 2000üstü olmalı demişti bana dr

Testi baya erken yapmışsın canım. Az daha sabret. Bazen bende de korunmasız ilişkiden sonra ağrı sızı oluyor ama gebelik oluşmamış oluyor, âdet oluyorum.
valla dayanamadim evet erken oldu bekliycem bakalim hayirlisi ne isd o olsun digerek kendimi sakinlestiriorum gelmezse yine yapicam 6 gun uzun bi sure gibi gelio ama baska care yok

BAT'tan 1 gün önce bile negatif sonuç çıkabiliyor bazı bayanlarda canım. İstersen bir daha test yap, sonuçta 3 gün gecikmişsin çıkar testte. BAT'tan 1 hafta sonra idrarda anca pozitifi gören insanlar da tanıdım, boş yere ümitlendirmek istemem ama...

Kan verdin mi?

Canım şüpheli ilişkinin yumurtlamaya denk geldiğine emin misin? Bata 6 gün varsa 8 gün önce yumurtlamışsındır. Yumurtlamadan 4 gün önce de ilişki olmuş. Tutmaz gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…