Canım ben sancıyla kestiremiyorum. Böyle dene ozaman tam anlamıyla istediğin zaman test kullanırısn hayırlısı olsun senin için.Aynen canım yumurtlama işini takvime bırakmamak lazım. Bazen günü tutuyor benim takvimde ama bazen de takvime göre 1 gün erken yumurtluyorum mesela. Bu yüzden o hafta boyunca gün aşırı yapmak en iyisi tutturabilmek için.
Sancı yanıltıcı olmaz bence canım ya. Bilemiyorum ama herhalde yumurtlarken insan çeker o sancıyı anca, hep sol tarafım saatlerce sancır o gün. Yumurtladıktan 2 gün sonra mesela yumurtlama sancısı gelemez, zaten yumurta çoktan ölmüş olur. Mantıken böyle tabii.
Ovulasyon testi hiç kullanmadım canım ama bir kaç ay deneyipte tutturamazsam belki kullanır bakarım.
Allah hayırsız olacaksa şu an vermesin diye düşünüyorum. Allah herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda nasîb etsin inşaAllah. Yaşta geçiyor ama gerekiyor artık bir yavru :)
Baya belirgin çıkması lazım. İnşallah da öyle olurYok canım yapamadım daha. Yarın sipariş ettiğim testler gelecek onları bekliyorum mecbur.
benim dongum 35 gun suruyor en son 14 ocakta oldum simdi bu hafta sonu adet olmam gerekiorCanım şüpheli ilişkinin yumurtlamaya denk geldiğine emin misin? Bata 6 gün varsa 8 gün önce yumurtlamışsındır. Yumurtlamadan 4 gün önce de ilişki olmuş. Tutmaz gibi duruyor.
vermedim canım çünkü idrarda negatifi görünce yikildim o yüzden tekrar test yapmak istemedim bi hafta geçsin o zaman yapayım negatifse de hiç bi umudum kalmamış olur.hala içimde bi umut varBAT'tan 1 gün önce bile negatif sonuç çıkabiliyor bazı bayanlarda canım. İstersen bir daha test yap, sonuçta 3 gün gecikmişsin çıkar testte. BAT'tan 1 hafta sonra idrarda anca pozitifi gören insanlar da tanıdım, boş yere ümitlendirmek istemem ama...
Kan verdin mi?
Anladım canım. 8 gün öncelerde ilişki oldu mu ?benim dongum 35 gun suruyor en son 14 ocakta oldum simdi bu hafta sonu adet olmam gerekior
3 gibiAz kalmış. Hadi inşallah değerin de güzel çıkar. Ne zaman çıkacak sonuç
Stres yapma, iş olacağına varır canım zaten. Ben ilk korunmasız ilişki yaşadığım ay 18 gün gecikmiştim ve bütün belirtiler vardı ama psikolojikti. Sonuç 0 çıktı tabi.valla dayanamadim evet erken oldu bekliycem bakalim hayirlisi ne isd o olsun digerek kendimi sakinlestiriorum gelmezse yine yapicam 6 gun uzun bi sure gibi gelio ama baska care yok
aynen valla kasildikca olcagi varsada olmuycak sakinlesmek en guzeliStres yapma, iş olacağına varır canım zaten. Ben ilk korunmasız ilişki yaşadığım ay 18 gün gecikmiştim ve bütün belirtiler vardı ama psikolojikti. Sonuç 0 çıktı tabi.
Bende öyle düşünüyorum şu an. Hayırlı olacaksa bu ay olsun, yoksa ne zaman hayırlı olacaksa Allah o zaman nasîb etsin. Bazen uğraşıp duruyoruz birşeyler olsun diye, olmuyor, belki de hayırlısı böyledir diye düşünmek lazım.
Âmin canım.Canım ben sancıyla kestiremiyorum. Böyle dene ozaman tam anlamıyla istediğin zaman test kullanırısn hayırlısı olsun senin için.
aynen bekliycem artik çünkü hamile degilsem de bunu testten öğrenmek istemiyorum direk adet olmak istiyorumBiraz zor gibi görünüyor canım
3-4 gün daha bekle bi bakalım.
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman canım. Buraya yaz. Beni de etiketle mutlaka. Kafanda soru işareti bırakmayacak bi değer çıkar nşallah.3 gibi
İnsalaah bakalim aslinda carsambayi beklicektim 14 subat ya ehliyet icin kan werriken bari onada baktirayim dedimGüzel haberlerini bekliyoruz o zaman canım. Buraya yaz. Beni de etiketle mutlaka. Kafanda soru işareti bırakmayacak bi değer çıkar nşallah.
Aynen canım belirgin olması lazım. Negatif çıkarsa zaten kan vermeye bile gerek kalmayacak.Baya belirgin çıkması lazım. İnşallah da öyle olur
O umut oluyor tabii, şu an bende de var, 2 gün geciktim bu ay ama içimde de hamile olmadığımı hissediyor gibiyim. Yarın test yapacağım ama bence negatif çıkacak. Çok takınca âdetin gecikebilir ve boş yere umutlanmış olursun. Demesi kolay ama rahat ol biraz canım.vermedim canım çünkü idrarda negatifi görünce yikildim o yüzden tekrar test yapmak istemedim bi hafta geçsin o zaman yapayım negatifse de hiç bi umudum kalmamış olur.hala içimde bi umut var
Aynen o daha az üzücü oluyor.aynen bekliycem artik çünkü hamile degilsem de bunu testten öğrenmek istemiyorum direk adet olmak istiyorum
Öyle tabi.aynen valla kasildikca olcagi varsada olmuycak sakinlesmek en guzeli
Bu yüzden erkeklere çok belli etmemek lazım. Ama olmuyor tabi.Aynen canım belirgin olması lazım. Negatif çıkarsa zaten kan vermeye bile gerek kalmayacak.
Eşim karnıma elini koyup hareket bekliyor şimdiden. Hareken etti hissettim diye seviniyornegatifi görünce canım sıkılırsa bu yüzden sıkılır. Birşey varmış gibi sahiplendi şimdiden.
Ben 3-4 gün sonra yaptım daha silik çıktı:) gören değerim düşüyor sanardı. İlk idrarla yapmamıştım ama. Sen de mi öyle yaptın ?Kızlar bişey sorucam ya ben simdi tekrar bi test yaptim yine silik çıktı çok kokötüyün ya gidip kan verecem neden boyle oldu kimyasal mi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?