Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben sancıyla kestiremiyorum. Böyle dene ozaman tam anlamıyla istediğin zaman test kullanırısn hayırlısı olsun senin için.

Canım şüpheli ilişkinin yumurtlamaya denk geldiğine emin misin? Bata 6 gün varsa 8 gün önce yumurtlamışsındır. Yumurtlamadan 4 gün önce de ilişki olmuş. Tutmaz gibi duruyor.
benim dongum 35 gun suruyor en son 14 ocakta oldum simdi bu hafta sonu adet olmam gerekior

vermedim canım çünkü idrarda negatifi görünce yikildim o yüzden tekrar test yapmak istemedim bi hafta geçsin o zaman yapayım negatifse de hiç bi umudum kalmamış olur.hala içimde bi umut var

valla dayanamadim evet erken oldu bekliycem bakalim hayirlisi ne isd o olsun digerek kendimi sakinlestiriorum gelmezse yine yapicam 6 gun uzun bi sure gibi gelio ama baska care yok
Stres yapma, iş olacağına varır canım zaten. Ben ilk korunmasız ilişki yaşadığım ay 18 gün gecikmiştim ve bütün belirtiler vardı ama psikolojikti. Sonuç 0 çıktı tabi.

Bende öyle düşünüyorum şu an. Hayırlı olacaksa bu ay olsun, yoksa ne zaman hayırlı olacaksa Allah o zaman nasîb etsin. Bazen uğraşıp duruyoruz birşeyler olsun diye, olmuyor, belki de hayırlısı böyledir diye düşünmek lazım.

aynen valla kasildikca olcagi varsada olmuycak sakinlesmek en guzeli

Baya belirgin çıkması lazım. İnşallah da öyle olur
Aynen canım belirgin olması lazım. Negatif çıkarsa zaten kan vermeye bile gerek kalmayacak.

Eşim karnıma elini koyup hareket bekliyor şimdiden. Hareken etti hissettim diye seviniyor negatifi görünce canım sıkılırsa bu yüzden sıkılır. Birşey varmış gibi sahiplendi şimdiden.

vermedim canım çünkü idrarda negatifi görünce yikildim o yüzden tekrar test yapmak istemedim bi hafta geçsin o zaman yapayım negatifse de hiç bi umudum kalmamış olur.hala içimde bi umut var
O umut oluyor tabii, şu an bende de var, 2 gün geciktim bu ay ama içimde de hamile olmadığımı hissediyor gibiyim. Yarın test yapacağım ama bence negatif çıkacak. Çok takınca âdetin gecikebilir ve boş yere umutlanmış olursun. Demesi kolay ama rahat ol biraz canım.

Bence sen BAT'tan bir kaç gün önce git kan ver çünkü çok stres yapacaksın belli. Negatif çıkarsa en azından âdet olacağın günü beklersin üzülmezsin.

Kızlar bişey sorucam ya ben simdi tekrar bi test yaptim yine silik çıktı çok kokötüyün ya gidip kan verecem neden boyle oldu kimyasal mi acabaa

Bu yüzden erkeklere çok belli etmemek lazım. Ama olmuyor tabi.
Bu ay benim eşim sen çok heveslendi adete 1 hafta kala negatif çıktı kanda. Yerleşme kanamasından bir gün sonra. Negatifi gördüğü halde inanmadı bi hata var ya da erken deyip durdu ilk defa bu ay. Ve eşimin dediği çıktı. İnşallah senin eşinde yanılmaz hislerinde.

Kızlar bişey sorucam ya ben simdi tekrar bi test yaptim yine silik çıktı çok kokötüyün ya gidip kan verecem neden boyle oldu kimyasal mi acabaa
Ben 3-4 gün sonra yaptım daha silik çıktı:) gören değerim düşüyor sanardı. İlk idrarla yapmamıştım ama. Sen de mi öyle yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…