İlk idrar değildi canım amaa çok tedirgin oldum yaBen 3-4 gün sonra yaptım daha silik çıktı:) gören değerim düşüyor sanırdı. İlk idrarla yapmamıştım ama. Sen de mi öyle yaptın ?
Senin için çok güzel olmuş sonuç :) Allah analı babalı büyütsün inşaAllah.Bu yüzden erkeklere çok belli etmemek lazım. Ama olmuyor tabi.
Bu ay benim eşim sen çok heveslendi adete 1 hafta kala negatif çıktı kanda. Yerleşme kanamasından bir gün sonra. Negatifi gördüğü halde inanmadı bi hata var ya da erken deyip durdu ilk defa bu ay. Ve eşimin dediği çıktı. İnşallah senin eşinde yanılmaz hislerinde.
Olma canım. Bişey olmaz Allah'ın izniyle. Kimyasal olsaydı, teste göre kanaman başlamış olurdu. İlk idrar olmadığından öyle çıkmıştır. İçini ferah tut.İlk idrar değildi canım amaa çok tedirgin oldum ya
Amin canım. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallahSenin için çok güzel olmuş sonuç :) Allah analı babalı büyütsün inşaAllah.
Âmin canım. İnşaAllah.Amin canım. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah
Şimdi kan vermeye gidicem ozel de ne kadar zamana cikarOlma canım. Bişey olmaz Allah'ın izniyle. Kimyasal olsaydı, teste göre kanaman başlamış olurdu. İlk idrar olmadığından öyle çıkmıştır. İçini ferah tut.
Kendi laboratuvarı varsa yarım saat 1 saatte çıkıyor genelde. Yoğun bi yer değilse tabi. Ama laboratuvarı yoksa yarına anca.Şimdi kan vermeye gidicem ozel de ne kadar zamana cikar
Sagol canim aradım şimdi yarim saate çıkıyorKendi laboratuvarı varsa yarım saat 1 saatte çıkıyor genelde. Yoğun bi yer değilse tabi. Ama laboratuvarı yoksa yarına anca.
Süper. Çıkınca yaz beni de etiketle :) bekliyorum sabırsızlıkla.Sagol canim aradım şimdi yarim saate çıkıyor
Tamam canım esime hiçbisey soylemedim valla bilse kızar ama napim dayanamadımSüper. Çıkınca yaz beni de etiketle :) bekliyorum sabırsızlıkla.
İlk denemende doktor yumurtalıklarına mı baktı. İlginç. Genelde yumurtlama takibi için 1 yıl bekletirler.Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üst bacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Siz ne düşünüyorsunuz sizce bu hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi? Bu şekilde tepkimeler yaşayan oldu mu?
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın. Eşine söyleme zaten hem onlar üzüntülerini bizim gibi paylaşamayıp içlerine atıyorlar hemde sürpriz olsun daha güzelTamam canım esime hiçbisey soylemedim valla bilse kızar ama napim dayanamadım
Kendi laboratuvarı varsa yarım saat 1 saatte çıkıyor genelde. Yoğun bi yer değilse tabi. Ama laboratuvarı yoksa yarına anca.
Bugün kan verdim canım ama gerekli değildi meraktan :) Cuma gidicem muayeneye.Canim tekrar hastaneye ne zaman gideceksin
Boşver canım iyi yaptın. Kafanda kurup kurup stres yapacağına netleşsin daha iyi.Tamam canım esime hiçbisey soylemedim valla bilse kızar ama napim dayanamadım
İlk denemende doktor yumurtalıklarına mı baktı. İlginç. Genelde yumurtlama takibi için 1 yıl bekletirler.
İlk aydan strese başlama canım. Belirtiler çok güzel. Hiç bişey hissetmemektense bişeylerin oluyor olması güzel. Ama heyecan yapıp streslenmek için acele etme. Daha ilk ayın. İnan her ay her ay hüsran yaşarsın. İnşallah çok bekletmeden gelir tabi.
Bat gelmeden test yapmamaya çalış. Ne zaman adet günün ?
Bende yarın gitsemmi diyorum ay catlicam ya bı baktır bakalım bizim değerler yakın sanırımBugün kan verdim canım ama gerekli değildi meraktan :) Cuma gidicem muayeneye.
Batma çok güzel bi belirti korkma. Bakalım göğüslerinde bi değişiklik olacak mı. Hassasiyet ve ağrı gibi. Yeşil damarların belirmesi gibi. 6 günün kalmış. Sayılı gün çabuk geçer:)Evet canım ilişkiden sonra ani ve şiddetli bi kasık ağrısı olunca sonraki gün de doktor yumurtalıklara baktı. Tabi ben kist vs tarzı birşey olacağından şüpheleniyordum meğer yumurtlama döneminde olduğum için ağrı yapabilirmiş bazı kadınlarda. Elimden geldiğince ümitlenmemeye ve yormamaya çalışıyorum tabi ama Yinede istemsiz engel olamıyorum.. 18 şubat adet tarihim son 5 gün yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?