- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Batma çok güzel bi belirti korkma. Bakalım göğüslerinde bi değişiklik olacak mı. Hassasiyet ve ağrı gibi. Yeşil damarların belirmesi gibi. 6 günün kalmış. Sayılı gün çabuk geçer:)
Canım kalp atışını ne ,aman duydun yani son adet tarihinin baz alarak kaçıncı haftada duydunKizlar bazen kiziyorum sizlere kiz hamile olayim diye ne kadar bekleyip cabaliyoruz bundada silik cikti acaba kimyasalmi niye boyle oldu agrim var ay niye acaba kese gorunurmu gorunmezse hadi vs...yahu bi durun vucuda bi zaman taniyin. Silik cikan arkadaslara diyorum benim degerim 400 kusurken silikti Allah askina şu ayrintilara bu kadar kafa yormayin. Agri olan arkadaslarda bilsin ki agrinin olmasi dogru bisey cunku vucut degisiyor siz bilmesenizde icinizde bi fabrika calisiyor bi bebis buyuyor normal. Kese gormek isteyen arkadaslar 750 kusurde bende gormedim 1 hafta sonra gordum yani bu isin hepsinin sonucu Allaha tevekkule baglaniyor siz elinizden geleni yaptiniz Rabbime emanet deyip biraz serin olun hepinizi anliyorum cok istenilen bisey olunca haliyle kaygi duyuyo insan. Bende duymuyo degilim ama Allahima emanet deyip bekliyorum :))))
Amin inşallah. 1-2 gün beklemek en doğrusu garanti olur.Şuan göğüslerimin içleri ağrıyor böyle sanki çok derinden bi ağrı gibi.. Allah kimseye yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmasın umarım herşey yolunda gider. Peki test yapmak için adetimin kaç gün geçmesini beklemeliyim?
7+4 te duyduk ama ultrasonla son adet tarihin bire bir ayni gitmiyor. Benim 7+4 ultrasona gore duyduk biz canim yani keseyi gordukten tam 15 gun sonraCanım kalp atışını ne ,aman duydun yani son adet tarihinin baz alarak kaçıncı haftada duydun
Seninde heyecanlı günlerini gördük canımcım. Şimdi konuşturma beniKizlar bazen kiziyorum sizlere kiz hamile olayim diye ne kadar bekleyip cabaliyoruz bundada silik cikti acaba kimyasalmi niye boyle oldu agrim var ay niye acaba kese gorunurmu gorunmezse hadi vs...yahu bi durun vucuda bi zaman taniyin. Silik cikan arkadaslara diyorum benim degerim 400 kusurken silikti Allah askina şu ayrintilara bu kadar kafa yormayin. Agri olan arkadaslarda bilsin ki agrinin olmasi dogru bisey cunku vucut degisiyor siz bilmesenizde icinizde bi fabrika calisiyor bi bebis buyuyor normal. Kese gormek isteyen arkadaslar 750 kusurde bende gormedim 1 hafta sonra gordum yani bu isin hepsinin sonucu Allaha tevekkule baglaniyor siz elinizden geleni yaptiniz Rabbime emanet deyip biraz serin olun hepinizi anliyorum cok istenilen bisey olunca haliyle kaygi duyuyo insan. Bende duymuyo degilim ama Allahima emanet deyip bekliyorum :))))
Evet canım senin az daha yüksek olabilir. Adet günü kaç çıktı senin. Benim 112'ydi. Bugün 300-400 olması lazım en az 3 gün üstüne kan verdim çünkü.Bende yarın gitsemmi diyorum ay catlicam ya bı baktır bakalım bizim değerler yakın sanırım
Ben onu beklemesem iyi olur ya daha hiç kadın doğum a gidemedim şuan ne durumdayım kese falan bilmiyor um7+4 te duyduk ama ultrasonla son adet tarihin bire bir ayni gitmiyor. Benim 7+4 ultrasona gore duyduk biz canim yani keseyi gordukten tam 15 gun sonra
Evet canım senin az daha yüksek olabilir. Adet günü kaç çıktı senin. Benim 112'ydi. Bugün 300-400 olması lazım en az 3 gün üstüne kan verdim çünkü.
Tabiki heyecan olucak canim kaygida olucak kimseye fazla gormuyorum ama surekli kafaya takmakta iyi degil gercektende eninde sonunda hersey olacagina variyor. Hayirlisi icin dua edip beklemek en guzeli :)Seninde heyecanlı günlerini gördük canımcım. Şimdi konuşturma beni
Ama kesinlikle çoğumuzdan sabırlısın bu da bir gerçek. Ayrıca söylediklerine harfiyen katılıyorum. Allah'a bırakıp güvenmek en güzeli. Huzur doluyor insanın içi :)
Canim en son ki degerin kacti senin?bide ne zamandi degerine bakildigi gun hangi gunduBen onu beklemesem iyi olur ya daha hiç kadın doğum a gidemedim şuan ne durumdayım kese falan bilmiyor um
Anladım canım. Sen gittiğinde direkt keseyi görürsün Allah'ın izniyle daha iyi bence.Canim benim adet günüm belli değil biliyorsun ama 25 inde yunurtladigim i baz alıyorum benimde bugün 400 lerde falandır belko
Aile hekimliğinde cuma günü 177 çıkmıştı son adet tarihim de 11 Ocak ama adetim düzensizdi biliyorsun burda hastane yok ve çok uzak merkezeCanim en son ki degerin kacti senin?bide ne zamandi degerine bakildigi gun hangi gundu
Anladım canım. Sen gittiğinde direkt keseyi görürsün Allah'ın izniyle daha iyi bence.
Valla cok kötüyüm 127 çıktı şimdi muayene olucamBoşver canım iyi yaptın. Kafanda kurup kurup stres yapacağına netleşsin daha iyi.
Guzel haberlerle cikarsin insaalhValla cok kötüyüm 127 çıktı şimdi muayene olucam
Ahhaha :)) ay güldürdün beni yaa oyuncak ettik testlerii :)) bunlar hep bolluktan eczaneden tek tek alsak böyle mi olurdu :))Bu da benim. Yaşasin östrojen kardeşliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?