Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhaha :)) ay güldürdün beni yaa oyuncak ettik testlerii :)) bunlar hep bolluktan eczaneden tek tek alsak böyle mi olurdu :))

Aynen herkes 3-5 kullanır ben 35 bitiriyorum her ay. Tam geliyor hiç artmıyor:)) Ama bu gidişle iyi bir para ovulasyon kurumuna bağışlamış olacağım:)))

Canım alttan mumuaye etti şuan olsa bile kese gözükmez dedi rahmin kalinlaamis dedi gebeliğe hazır cuma tekrar gidicem
Aynı benim durum canım. Cuma'ya kadar değerin baya yükselir 400-500 lere çıkmış olur. Ama kese görünmez yine. Biraz bekletecek seni bebişin :)
İlk kan tahlili mi bu daha önce yapmış mıydın ?

Aynı benim durum canım. Cuma'ya kadar değerin baya yükselir 400-500 lere çıkmış olur. Ama kese görünmez yine. Biraz bekletecek seni bebişin :)
İlk kan tahlili mi bu daha önce yapmış mıydın ?
Canim ilki 104 du artmayinca korktum ama dr dedi sakın ol cumaya belli olur dedi fitil verdi bidee ama moralim sifir

Kızlar eşime Sperm testi yaptırmıştık daha önce burada da paylaşmıştım morfolojisine bakılmadığı için özel hastaneye gitmeye karar verdik .eşimle de bir haftadır idrar yolu enfeksiyonu var bu yüzden özele gitmeye karar verdik .doktor muayene yapmış varikosel teşhisi koymuş yarın ultrasonla bakacakmış birde daha teferruatlı bir sperm testi istemiş. Varikosel ameliyatı olması gerekebilirmiş . bununla ilgili daha önce bir bilgisi olan ya da duyan var mı aranızda.. sperm sayısında bozukluk ve sayısında azlığın Bununlada alakası varmış

Benim eşimde de varikosel var ama sperm sayısını ve morfolojisini çok etkilemediği için ameliyat gerek değil

Benim eşimde de varikosel var ama sperm sayısını ve morfolojisini çok etkilemediği için ameliyat gerek değil
Benim de kafama takıldı özel olduğu için acaba bilerek ameliyat derler mi diye düşünmeye başladım . Sperm morfolojisinw bakılacakmış bide ultrason çekeceklermiş o şekilde karar verilecek demişler

Birden fırlayabilir canım. Belli olmuyor. Sıkma canını.
2 gün önce miydi 104
Cuma 104 du canim ama o hastaneye pek güvenmedi dr yanlislik olabilir dedi belki 14 du dedi gerçekten de öğünde cok kalabalıkti orası şimdi kafam çok karışık cumaya kadar nasıl Beklicem
Senin kese gozuktu mu canım inşallah kimyasal degildir

Varikosel damar tıkanması gibi bişey canım. Şişme oluyor. Sperm üretimini yavaşlatıyor. Hızına bi etkisi yok diye biliyorum yanlış biliyormuşum demekki. İlişki sırasında ağrı oluyor. Genelde kilolularda ve ayakta çalışanlarda oluyor. Ameliyat da basit bir ameliyat korkulacak birşeyi yok. Morfoloji değeri kaç çıktı bu arada ?

Farklı yerde bile yaptırmayın değerler farklı çıkar her makine aynı değil diyorlar. O bile etkilemiş olabilir. Sıkma sen canını.

Farklı yerde bile yaptırmayın değerler farklı çıkar her makine aynı değil diyorlar. O bile etkilemiş olabilir. Sıkma sen canını.
Elimde değil belirsizlik cok kotu ya canim azıcık kendininkini anlatsana ya şuan cok ihtiyacım var bu şekilde gebe kalanlara

Benim de kafama takıldı özel olduğu için acaba bilerek ameliyat derler mi diye düşünmeye başladım . Sperm morfolojisinw bakılacakmış bide ultrason çekeceklermiş o şekilde karar verilecek demişler
Eşime önceki gün çekildi ultrason sol tarafda var sadece çarşamba da sperm testi yapılacak eğer değerler eskiye göre çok düştüyse bakalım tedavi yapacaklar mı gerçi 1 hafta sonra gitseydin keşke dedim ya hamileysem daha ihtiyaç.olmicak dedim gülüştük

Morfolojisine çarşamba günü bakacak canım yarın ultrason çekecekler . Doktor alakası olabilir demiş biz de şaşırdık herhangi bir ağrısıda yoktur muayene Sonucu varikısel var demiş yani ultrasonda netleşecek ameliyat sonucu . Acaba ameliyat olursa ne kadar süre sonra değerlerini etkiler , hamilelik ne kadar ertelenir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…