Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 21ubat bu Bu ay pek olumlu geçmedi o yüzden pek ümidim yok ama insan yinede heyecanlanıyor işte bakalım belki de gerek kalmayacak ama sıkıntı varsa zaten ikinci çocuğu fayda eder:)

Elimde değil belirsizlik cok kotu ya canim azıcık kendininkini anlatsana ya şuan cok ihtiyacım var bu şekilde gebe kalanlara
Ben ayın 6sında kan verdim 14,77 çıktı
7sinde verdim 21,5 çıktı. Çok düşük büyük ihtimalle kimyasal dediler.
9unda verdim 112 çıktı kimyasal değil haftaya gel keseye bakalım dediler. Bende de artış azdı sonra birden arttı. Çok örneği var bunun.

Benimde bat 21ubat bu Bu ay pek olumlu geçmedi o yüzden pek ümidim yok ama insan yinede heyecanlanıyor işte bakalım belki de gerek kalmayacak ama sıkıntı varsa zaten ikinci çocuğu fayda eder:)
Benmde pek umudum yok benim 1 tene çocuğum var olursa bu 2. Olacak daha da düşünmem o yüzden dedim

Ne güzel canim inşallah benimde öyle olur ama cuma günü varsa gözükür dedi Dr eğer kimyasal ise ozamana belli olur heralde

Hiç ertelenmez canım. Kaldığı yerden devam ediyorsunuz. Ama ameliyat ağrısı olabiliyor bir süre, ilişkiye girerken dikkatli olmanız gerekir. Belki bir süre ilişkiye girmeyin diyebilir ameliyata bağlı olarak o da en fazla 1 hafta olur. Ama ameliyattan sonra değerleri çok hızlı artış gösterecek. Ameliyata girmeye değer yani.

Aile hekimliğinde cuma günü 177 çıkmıştı son adet tarihim de 11 Ocak ama adetim düzensizdi biliyorsun burda hastane yok ve çok uzak merkeze
Canim cuma 177yse 2 gun sonra 2 kati olmali her 2 gunu hesapla bakalim bu hafta degil onumuzdeki hafta sonuna dogru gitsen ancak gorunur kesen bence oyle git hem tam kesin olmus olur

Güzel canım. Ne dedi doktor. Kesin değil demiştir büyük ihtimalle. Kaç gün var bat'a.
Kani ehliyetten dolayo verdogim icin sasirdi ekrana bakinca bebegim oldugunu da biliyo bi an korktu soylemeye .adetiniz geciktimi dedi hayir dedim .deger biraz yuksekde gecince tekrar bakalim dedi.

Canım ayın 23 ünde 22656 olması lazım ortalama değer kalbi de duyulurmu acaba
Haftaya gittiginde ultrasonda ne kadarlik gorunuyor diye sor sormasanda zaten sana kagidi veriyor orda yaziyor zaten iyi bi doktorsa kalp atisina ne zaman gelecegini sen sormadan soyler canim. Keseyi gordukten 15 gun sonra diyor genelde doktorlar boyle inan o zaman degerim kacti bilmiyorum. Bana idrarla kan tahlili yaptirdik kalp atisina gittigimizde bobrege falan bakicam demisti hepsi temiz cikti cok sukur

Kani ehliyetten dolayo verdogim icin sasirdi ekrana bakinca bebegim oldugunu da biliyo bi an korktu soylemeye .adetiniz geciktimi dedi hayir dedim .deger biraz yuksekde gecince tekrar bakalim dedi.
Kaç gün var ki yüksek dedi. Ben 3 gün kala verdim 14 e düşük dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…