Acaba diyorum bizim cd içerde de çocuk olmuyordu ya muhtemelen sebep eşim o zaman bir yandan insan seviniyor en azından çözümü var diye .. Eşimin de aşırı bir bacak ağrısı vardı onun sebebi de buymuş herhalde onun sağlığı içinde önemli .. Özel bazı şeyleri para için yapıyor o yüzden biraz tedirgin olduk bakalım bir araştıracağız Üroloji için ..gerçi sen Gebze’de oturmuyorsun ama bildiğin iyi bir doktor var mı canımHiç ertelenmez canım. Kaldığı yerden devam ediyorsunuz. Ama ameliyat ağrısı olabiliyor bir süre, ilişkiye girerken dikkatli olmanız gerekir. Belki bir süre ilişkiye girmeyin diyebilir ameliyata bağlı olarak o da en fazla 1 hafta olur. Ama ameliyattan sonra değerleri çok hızlı artış gösterecek. Ameliyata girmeye değer yani.
O zaman ayın 24 ünde gideyim ben bu hafta değil diğer cumartesi 40000 lerde olur değer iyi bir doktor mus hastaları çok memnun bakalımHaftaya gittiginde ultrasonda ne kadarlik gorunuyor diye sor sormasanda zaten sana kagidi veriyor orda yaziyor zaten iyi bi doktorsa kalp atisina ne zaman gelecegini sen sormadan soyler canim. Keseyi gordukten 15 gun sonra diyor genelde doktorlar boyle inan o zaman degerim kacti bilmiyorum. Bana idrarla kan tahlili yaptirdik kalp atisina gittigimizde bobrege falan bakicam demisti hepsi temiz cikti cok sukur
Sabredebiliyosan oyle yap gidip gelme imkanin zordu senin galiba canim hem daha iyi olur kafana bisey takilmaz. Bide sormak istedigin herseyi sorki doktora sonradan evham yapma niye sormadim diyeO zaman ayın 24 ünde gideyim ben bu hafta değil diğer cumartesi 40000 lerde olur değer iyi bir doktor mus hastaları çok memnun bakalım
Ya yuksek derken hamilelik bekleyen biri olarak dusunmedi beni o yizden norml degerden yuksek anlaminda alistira alistira soyledi yaniKaç gün var ki yüksek dedi. Ben 3 gün kala verdim 14 e düşük dediler.
Bu hafta zaten eşim yok o beni durdurur da oyy değer artarsa sıkıntı yoktur ama dimi yani en azından onunla bekleyimSabredebiliyosan oyle yap gidip gelme imkanin zordu senin galiba canim hem daha iyi olur kafana bisey takilmaz. Bide sormak istedigin herseyi sorki doktora sonradan evham yapma niye sormadim diye
Anladim canim.gönlünüzce olsun hersey.Yok 13 aylik.ucretsiz izne ayrilicam esimin yurtdisi gorewi war hem orda dogsun hemde ben ewdeyken buyuteyim istedim
Ya sen cok evham yapiyosun gulum azicik icini ferah tut baska seylere odaklan mesela kuran oku kitap oku bol bol dua et iyi olucak insallah merak etme. Kotuyu dusunmekte kotuyu getirir bak haBu hafta zaten eşim yok o beni durdurur da oyy değer artarsa sıkıntı yoktur ama dimi yani en azından onunla bekleyim
Devlete gitmeden karar vermeyin asla canım. Basit bişeyi bile abartabiliyorlar.Acaba diyorum bizim cd içerde de çocuk olmuyordu ya muhtemelen sebep eşim o zaman bir yandan insan seviniyor en azından çözümü var diye .. Eşimin de aşırı bir bacak ağrısı vardı onun sebebi de buymuş herhalde onun sağlığı içinde önemli .. Özel bazı şeyleri para için yapıyor o yüzden biraz tedirgin olduk bakalım bir araştıracağız Üroloji için ..gerçi sen Gebze’de oturmuyorsun ama bildiğin iyi bir doktor var mı canım
Oyy oyy okuyorum çok şükür de ne bilim heyecan ya Allah korusun iyi olur inşallah canım hepimizi nYa sen cok evham yapiyosun gulum azicik icini ferah tut baska seylere odaklan mesela kuran oku kitap oku bol bol dua et iyi olucak insallah merak etme. Kotuyu dusunmekte kotuyu getirir bak ha
Evet kuzum sabah az once de ayni 36.9 cikti ped koydum bisi yok 2 gun once olursam dr a yine 2.gun gideyim dimi hormon tahlili isticem cunkuGündüz mü ölçtüm canım.
Insallah canim insallah. Kafana cok takip vesvese yapma kuzumOyy oyy okuyorum çok şükür de ne bilim heyecan ya Allah korusun iyi olur inşallah canım hepimizi n
Evet canım bende öyle dedim eşime bi gösterelim diye . Ama ameliyatı devlette olmam diyor söz konusu malum şey olunca korktu herhalde . Bende nedense bu tarz şeylerde devlet iyidir diye düşünüyorum . En kötü devlette baksın ameliyatı özelde olursun dedim bakalım araştırıyoruz şimdi . En azından ameliyatlık olup olmadığını devletten de duysak rahatlarız benceDevlete gitmeden karar vermeyin asla canım. Basit bişeyi bile abartabiliyorlar.
Bence sevin çünkü çok geçmeden hamiş haberini alıcaz :)
Gebze'yi hiç bilmiyorum canım yaa. İzmit olsa söylerim de.
Evet canım bende öyle dedim eşime bi gösterelim diye . Ama ameliyatı devlette olmam diyor söz konusu malum şey olunca korktu herhalde . Bende nedense bu tarz şeylerde devlet iyidir diye düşünüyorum . En kötü devlette baksın ameliyatı özelde olursun dedim bakalım araştırıyoruz şimdi . En azından ameliyatlık olup olmadığını devletten de duysak rahatlarız bence. Hamileliğin eşimle ilgisi varsa operasyondan sonra olur artık inşallah diyorum ya
Bu ateşle adet olman zor gibi canım. Belki yarın olursun. Ya da olmazsın :)Evet kuzum sabah az once de ayni 36.9 cikti ped koydum bisi yok 2 gun once olursam dr a yine 2.gun gideyim dimi hormon tahlili isticem cunku
Özel daha ilgili canım doğru söylemiş eşin. Ama özelin kötü yanıda kolayca ameliyat demeleri. Devlete görünüp özelde olursunuz gerekirse.Evet canım bende öyle dedim eşime bi gösterelim diye . Ama ameliyatı devlette olmam diyor söz konusu malum şey olunca korktu herhalde . Bende nedense bu tarz şeylerde devlet iyidir diye düşünüyorum . En kötü devlette baksın ameliyatı özelde olursun dedim bakalım araştırıyoruz şimdi . En azından ameliyatlık olup olmadığını devletten de duysak rahatlarız bence
Kozlar dr kahvede olsa leke ıstemıyoruz dedı hanı tehlıken bar soyle bole demedı pek konuslan bırı degıldı kapl atımlarını duydu duzgun dedı 6+1 ız tam tahmınım
Nasibimde ne varsa onu yasayacagim gulum o dilde ben randevu almistim 16sina 14de adet olurum die simdi anlamadigim karışacak benim duzen tam sokulurse 1.gun oluyor dimi ne zormus bu isler beeBu ateşle adet olman zor gibi canım. Belki yarın olursun. Ya da olmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?