Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olmazsın :)
Bebem kahverengiler geldiyse olurum ben aksama ne yazikki dr gidecegim ama hemen bakcam bakalim neden gelmio bu bebiş ogrencem o heyecanim var ama sen olmazsin insallahhhh

Reglin 2 yada 3 gunu bakilan hormon tahlillerinde ac yada tok olmanin önemi var mi birde hangi hormonlar isteniliyor bilginiz var mi

Özel daha ilgili canım doğru söylemiş eşin. Ama özelin kötü yanıda kolayca ameliyat demeleri. Devlete görünüp özelde olursunuz gerekirse.
Evet canım ameliyatı özelde olması taraftarıyım ama devletten de duymak lazım. Devlet söylemeyince özel herşeyi para için yapıyormuş gibime geliyor :)

Reglin 2 yada 3 gunu bakilan hormon tahlillerinde ac yada tok olmanin önemi var mi birde hangi hormonlar isteniliyor bilginiz var mi
Adetin 2 yada 3.gunu sabah ac karnina gidiyosun canim butun gerekenleri yapiyolar doktorun zaten soyler onlari

Nasibimde ne varsa onu yasayacagim gulum o dilde ben randevu almistim 16sina 14de adet olurum die simdi anlamadigim karışacak benim duzen tam sokulurse 1.gun oluyor dimi ne zormus bu isler bee
Adet olursan randevu alamaz mısın. Günler öncesinden mi alınmalı

Adet olursan randevu alamaz mısın. Günler öncesinden mi alınmalı
O dr dan biraz zor bulunuyor kuzum randevu ondan bende almistim önden 16si cumaya gelirse sabaha hemen arayip ogrenecegim varmi yok mu die 1 gun once ye cekebilcekmiyim bakicam

Adetin 2 yada 3.gunu sabah ac karnina gidiyosun canim butun gerekenleri yapiyolar doktorun zaten soyler onlari
Tamam kuzucum ac gidim ona soyleyim valla klomen mi neyse ondan ver bana bari diyim olmuyor bu bebek diyim insallah hayirlisi olsun bakalim olursam sabaha az once kahve akinti geldi baska.da bisi yok degisti benim hastalikta

Kızlar mrb izun zamandr giremedim sohbet edemedik bu ay 2 günüm gecti ve böyle bir test oldu sizce gebelik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…