İnşallah olmazsın :)Nasibimde ne varsa onu yasayacagim gulum o dilde ben randevu almistim 16sina 14de adet olurum die simdi anlamadigim karışacak benim duzen tam sokulurse 1.gun oluyor dimi ne zormus bu isler bee
Bebem kahverengiler geldiyse olurum ben aksama ne yazikki dr gidecegim ama hemen bakcam bakalim neden gelmio bu bebiş ogrencem o heyecanim var ama sen olmazsin insallahhhhİnşallah olmazsın :)
Evet canım ameliyatı özelde olması taraftarıyım ama devletten de duymak lazım. Devlet söylemeyince özel herşeyi para için yapıyormuş gibime geliyor :)Özel daha ilgili canım doğru söylemiş eşin. Ama özelin kötü yanıda kolayca ameliyat demeleri. Devlete görünüp özelde olursunuz gerekirse.
Adetin 2 yada 3.gunu sabah ac karnina gidiyosun canim butun gerekenleri yapiyolar doktorun zaten soyler onlariReglin 2 yada 3 gunu bakilan hormon tahlillerinde ac yada tok olmanin önemi var mi birde hangi hormonlar isteniliyor bilginiz var mi
Aç karnına gitmiştim canm ben doktor öyle demiştiReglin 2 yada 3 gunu bakilan hormon tahlillerinde ac yada tok olmanin önemi var mi birde hangi hormonlar isteniliyor bilginiz var mi
Canım ultrasonla bu sitedeki takvim tutmadimiKozlar dr kahvede olsa leke ıstemıyoruz dedı hanı tehlıken bar soyle bole demedı pek konuslan bırı degıldı kapl atımlarını duydu duzgun dedı 6+1 ız tam tahmınım
Adet olursan randevu alamaz mısın. Günler öncesinden mi alınmalıNasibimde ne varsa onu yasayacagim gulum o dilde ben randevu almistim 16sina 14de adet olurum die simdi anlamadigim karışacak benim duzen tam sokulurse 1.gun oluyor dimi ne zormus bu isler bee
Yok canım tok gidebilirsin.Reglin 2 yada 3 gunu bakilan hormon tahlillerinde ac yada tok olmanin önemi var mi birde hangi hormonlar isteniliyor bilginiz var mi
Tuttu cnm ben pazar yumurtlamıstım zaten 6+1 tam tuttu hemdeCanım ultrasonla bu sitedeki takvim tutmadimi
Yumurtlama dan önce kaç günü ekliyor takvimTuttu cnm ben pazar yumurtlamıstım zaten 6+1 tam tuttu hemde
Saol kuzum benimYok canım tok gidebilirsin.
O dr dan biraz zor bulunuyor kuzum randevu ondan bende almistim önden 16si cumaya gelirse sabaha hemen arayip ogrenecegim varmi yok mu die 1 gun once ye cekebilcekmiyim bakicamAdet olursan randevu alamaz mısın. Günler öncesinden mi alınmalı
Bılmıyom onu kı hafta basından ıtıbaren benım yenı hafyaya gırıyo dogru yanıYumurtlama dan önce kaç günü ekliyor takvim
En guzeli ac gitmek O zaman garantiye alirim canim saolasinAç karnına gitmiştim canm ben doktor öyle demişti
Tamam kuzucum ac gidim ona soyleyim valla klomen mi neyse ondan ver bana bari diyim olmuyor bu bebek diyim insallah hayirlisi olsun bakalim olursam sabaha az once kahve akinti geldi baska.da bisi yok degisti benim hastaliktaAdetin 2 yada 3.gunu sabah ac karnina gidiyosun canim butun gerekenleri yapiyolar doktorun zaten soyler onlari
Canim test bozuk sanirmKızlar mrb izun zamandr giremedim sohbet edemedik bu ay 2 günüm gecti ve böyle bir test oldu sizce gebelik varmıEki Görüntüle 2110218
Hatalı bu sanki canım. 2. Çizginin yeri beyaz kalmış hatta. Testi ciddiye alma, yenisini yap.Kızlar mrb izun zamandr giremedim sohbet edemedik bu ay 2 günüm gecti ve böyle bir test oldu sizce gebelik varmıEki Görüntüle 2110218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?