Tamam canım o zaman. Haber verirsin.O dr dan biraz zor bulunuyor kuzum randevu ondan bende almistim önden 16si cumaya gelirse sabaha hemen arayip ogrenecegim varmi yok mu die 1 gun once ye cekebilcekmiyim bakicam
Test bozuk. Başka bi testle tekrarla.Kızlar mrb izun zamandr giremedim sohbet edemedik bu ay 2 günüm gecti ve böyle bir test oldu sizce gebelik varmıEki Görüntüle 2110218
Veririm gulum insallah sende kan testinin sonucunu alirsan yaz mutlaka ay allahim insallah bu topic teki herkes hamile olsun insallh aminnnTamam canım o zaman. Haber verirsin.
Yazarım canım. Amiiin inşallahVeririm gulum insallah sende kan testinin sonucunu alirsan yaz mutlaka ay allahim insallah bu topic teki herkes hamile olsun insallh aminnn
Kahve lekede olsa 1.gun sayiliyor diye biliyorum ben canim. Sen tahlillerini bi yaptir bakalim sonuclarina ne diyecek ona gore bisey verir zaten bence kuzum kac ay oldu ki senin ikinci bebek olucak demiTamam kuzucum ac gidim ona soyleyim valla klomen mi neyse ondan ver bana bari diyim olmuyor bu bebek diyim insallah hayirlisi olsun bakalim olursam sabaha az once kahve akinti geldi baska.da bisi yok degisti benim hastalikta
Evet gulum 2.bebek olacak benim düşükten sonra 3 ay korundum dr 6 ay verdi eylulde 3 ay bitmisti dr a baksan 2 ay oluyor ben 5 ay diyorum hayirlisi bitanem valla kesildi benm kahverengi bi geldi 2 saat once baskada bisi yok anlamadim ayiptir solemesi kan kurusu ve kahverengi karisikti noldu bilemedimKahve lekede olsa 1.gun sayiliyor diye biliyorum ben canim. Sen tahlillerini bi yaptir bakalim sonuclarina ne diyecek ona gore bisey verir zaten bence kuzum kac ay oldu ki senin ikinci bebek olucak demi
Olabiliyor bazen oyle canim ya benim doktorum cok takilma oyle seylere demisti bi ay benimde oyle kahve geldi hep adetim ki hic olmaz hep sonda kahveye dönerdi. Hayirlisi olsun hakkinda kuzum acele etme vardir bi zmaani mutlakaEvet gulum 2.bebek olacak benim düşükten sonra 3 ay korundum dr 6 ay verdi eylulde 3 ay bitmisti dr a baksan 2 ay oluyor ben 5 ay diyorum hayirlisi bitanem valla kesildi benm kahverengi bi geldi 2 saat once baskada bisi yok anlamadim ayiptir solemesi kan kurusu ve kahverengi karisikti noldu bilemedim
Aynen canim hic olmayınca insan da noluo dio ama sanirm kendimizi cok dinlemekten saplanti gibi bebek icin düşünmekten sonucta suan tek yaptığımız aktivite bebek dusunmek :) :)Olabiliyor bazen oyle canim ya benim doktorum cok takilma oyle seylere demisti bi ay benimde oyle kahve geldi hep adetim ki hic olmaz hep sonda kahveye dönerdi. Hayirlisi olsun hakkinda kuzum acele etme vardir bi zmaani mutlaka
Kizin vardi sanirim senin kac yasindaAynen canim hic olmayınca insan da noluo dio ama sanirm kendimizi cok dinlemekten saplanti gibi bebek icin düşünmekten sonucta suan tek yaptığımız aktivite bebek dusunmek :) :)
7 yasinda canim benim rabbim sizlerede boyle benm kizim gibi anlayışlı uslu bir kiz nasip etsin kuzum benm kiz arkdsm yeri gelio o kadar da mantikli bir kizKizin vardi sanirim senin kac yasinda
Cnm cok damlatmissin bnce idrariKızlar bugün geçirmenin 14. Günü ve ben hala adet olmadım bugün test yaptım busekilde ciktiEki Görüntüle 2110315
Özen gösterdim çok damlatmamaya 3 damla falan damlattimCo
Cnm cok damlatmissin bnce idrari
Kuran okuycam birazdan canım oğluna da gönderirim. Her türlü nazardan, kazadan, beladan, kem gözden korusun Rabbim oğlunu.
Sivisi fazla gelmis bence o yuzden dagilmis kagitta yazdigi olcude damlatKızlar mrb izun zamandr giremedim sohbet edemedik bu ay 2 günüm gecti ve böyle bir test oldu sizce gebelik varmıEki Görüntüle 2110218
Yeterince beklettin mi erken bakinca boyle oluyoBuda Son haliEki Görüntüle 2110334
Bugün kan verdim canım sağlık ocağında yarın çıkacak sonuç. Doktora gitmedim Cuma çağırdı bekliyorum.Ah canım benim teşekkür ederim. Geçmişe bakamadım sen gittin mi doktora?
Yeterince bekletmemişsin. O pembelik gitmeli 5 dk beklemeliydin. Şimdiki halini at bakalım istersen.Kızlar bugün geçirmenin 14. Günü ve ben hala adet olmadım bugün test yaptım busekilde ciktiEki Görüntüle 2110315
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?