Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuzucum ac gidim ona soyleyim valla klomen mi neyse ondan ver bana bari diyim olmuyor bu bebek diyim insallah hayirlisi olsun bakalim olursam sabaha az once kahve akinti geldi baska.da bisi yok degisti benim hastalikta
Kahve lekede olsa 1.gun sayiliyor diye biliyorum ben canim. Sen tahlillerini bi yaptir bakalim sonuclarina ne diyecek ona gore bisey verir zaten bence kuzum kac ay oldu ki senin ikinci bebek olucak demi

Kahve lekede olsa 1.gun sayiliyor diye biliyorum ben canim. Sen tahlillerini bi yaptir bakalim sonuclarina ne diyecek ona gore bisey verir zaten bence kuzum kac ay oldu ki senin ikinci bebek olucak demi
Evet gulum 2.bebek olacak benim düşükten sonra 3 ay korundum dr 6 ay verdi eylulde 3 ay bitmisti dr a baksan 2 ay oluyor ben 5 ay diyorum hayirlisi bitanem valla kesildi benm kahverengi bi geldi 2 saat once baskada bisi yok anlamadim ayiptir solemesi kan kurusu ve kahverengi karisikti noldu bilemedim

Olabiliyor bazen oyle canim ya benim doktorum cok takilma oyle seylere demisti bi ay benimde oyle kahve geldi hep adetim ki hic olmaz hep sonda kahveye dönerdi. Hayirlisi olsun hakkinda kuzum acele etme vardir bi zmaani mutlaka

Olabiliyor bazen oyle canim ya benim doktorum cok takilma oyle seylere demisti bi ay benimde oyle kahve geldi hep adetim ki hic olmaz hep sonda kahveye dönerdi. Hayirlisi olsun hakkinda kuzum acele etme vardir bi zmaani mutlaka
Aynen canim hic olmayınca insan da noluo dio ama sanirm kendimizi cok dinlemekten saplanti gibi bebek icin düşünmekten sonucta suan tek yaptığımız aktivite bebek dusunmek :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…