Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim bana rahmin kalinlasmis dedi gebelige hazir dedi
Kalınlaşmış olması güzel tabi ama yeterli olmayabilir. Zaten yeterki kalınlıkta olan biri kullanamaz rahim duvarı bu sefer aşırı kalınlaşıyor bebeğin gelişimi duruyor. Normale göre kalındır ama biraz daha kalınlaşsa bebek için daha iyi olacaktır büyük ihtimalle. Verdiği ölçüde aksatmadan içmeye çalış.
Ben özellikle istedim de senin duvar zaten kalın sana yazamam daha kalınlaşır kötü olur bu sefer dedi.
Ayrıca rahmin kasılmasını azaltıp bebeğin düşmesini engelliyor progestan.

Allah allah ya kafam karıştı yani üstüne basa basa dedi bana bebeğin daha iyi tutunması için dedi bide

İyi akşamlar arkadaşlar, soğan kürü uyguluyorum BAT 24 şubat, kür de 15 şubatta bitecek, inşallah bana da nasip olur hayırlısı ile hamile kalmak

İyi akşamlar arkadaşlar, soğan kürü uyguluyorum BAT 24 şubat, kür de 15 şubatta bitecek, inşallah bana da nasip olur hayırlısı ile hamile kalmak

Allah allah ya kafam karıştı yani üstüne basa basa dedi bana bebeğin daha iyi tutunması için dedi bide
Merhaba arkadaşım Progestan bebeğin Rahime tutunabilmesi için verilir genellikle çok yeni gebelikler de ya da 2 aylık vs düşük ihtimaline karşın, sanırım senin daha çok yeni o yüzden vermiştir, ilk gebeliğimi 2 haftalıkken öğrenmiştim 15 gün progestan kullandım, çok baş dönmesi halsizlik yapıyor bol bol uzanman gerek

Masallah subhanallah :) amin kuzum amin. Sende acele etme olur insallah merak etme
Hayirlisi kuzucum rabbim olmayanlara versin bir evladim Vr sukurler olsun olmazsa da kabulum derim allah razi olsun canimm rabbim sizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Hamile kaldıktan sonra ilk testler ne zaman yapılıyor arkadaşlar
Canım bugün başka bi aile hekimine gittim. Hiç kendi hekimime gitmedim daha dedim. 5 haftaya kadar kendi aile hekimine gitmen lazım en yakın zamanda git kapsamlı test yapacak dedi. Keseyi gördükten sonra mı dedim. Sonra geç olabilir hemen git dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…