- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
Adetimin 9. Günü başladım sabah ve akşam her seferinde taze olarak hazırladığım soğan suyunu içiyorum 15 gün sürecek, perşembe günü 15 günüm bitiyor inşallah 24 şubatta BATevet soğan kuru
Bittikten 2 gün sonraKizlar sogan kurune adetten nezaman sonra baslanio
Biyerde 7.gun die okudum da ibrahim saracoglu ole demis benim ozaman gecti 7.gun olsaydi baslicaktimBittikten 2 gün sonra
benim adetim 7 gün sürüyor adet başlangıcından 9. Güne tekabül etti başlamamKizlar sogan kurune adetten nezaman sonra baslanio
Adetin baslangicindanmi saymamiz lazim yoksa bittikten sonra 7.gunmubenim adetim 7 gün sürüyor adet başlangıcından 9. Güne tekabül etti başlamam
Başlangıç 24 Ocak’ta adet oldum 1 şubatta başladımAdetin baslangicindanmi saymamiz lazim yoksa bittikten sonra 7.gunmu
Bittikten 2 gün sonra başlanıyorAdetin baslangicindanmi saymamiz lazim yoksa bittikten sonra 7.gunmu
Anladim canim.ben gec kalmisim ozaman 31inde adet oldum ben 5gun suruoBaşlangıç 24 Ocak’ta adet oldum 1 şubatta başladım
Farketmez başla. Bende başlarken çok farklı şeyler duydum. Ama sabırsızlanıp erken olanı seçtim:)Biyerde 7.gun die okudum da ibrahim saracoglu ole demis benim ozaman gecti 7.gun olsaydi baslicaktim
Fazla canim 3gun sonra yum gunum baslasamda faydasi olurmuki acabaFarketmez başla. Bende başlarken çok farklı şeyler duydum. Ama sabırsızlanıp erken olanı seçtim:)
Anladım, inşallah pozitif sonuçlar alırız, sabırla yapıyorum kürü bir de zaman geçseAnladim canim.ben gec kalmisim ozaman 31inde adet oldum ben 5gun suruo
Ben İbrahim Saraçoğlu nun kendisinden dinledim adet bitiminden iki gün sonra başlanacak diyordu, tabi şifa niyetine belki etki eder yine de yani inşallahAnladım, inşallah pozitif sonuçlar alırız, sabırla yapıyorum kürü bir de zaman geçse
İlk cocugumda icmistim ben ama hatirlamiyorum:))ictikten sinra hamile kalmistim insallahh Rabbim yine nasip ederBen İbrahim Saraçoğlu nun kendisinden dinledim adet bitiminden iki gün sonra başlanacak diyordu, tabi şifa niyetine belki etki eder yine de yani inşallah
Benim de bir kızım var, aşılama ile hamile kaldım ondaİlk cocugumda icmistim ben ama hatirlamiyorum:))ictikten sinra hamile kalmistim insallahh Rabbim yine nasip eder
Amin canim.insallah senin bat nezamanAnladım, inşallah pozitif sonuçlar alırız, sabırla yapıyorum kürü bir de zaman geçse
İnsallah canim yinede baslicam yarin:))bisi olmaz galiba Allah bagislasin canim kac yasindaBenim de bir kızım var, aşılama ile hamile kaldım ondaSoğan kürü hayatımda ilk kez yapıyorum inşallah şifa olur hepimize
24 şubat seninAmin canim.insallah senin bat nezaman
Haziranda 6 yaşı bitecek, senin yavrun kaç yaşındaİnsallah canim yinede baslicam yarin:))bisi olmaz galiba Allah bagislasin canim kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?