Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben de merak ediyorum nasıl olacak bu şekilde. Her halde ortalamaya falan vuracak olsak cinsel anlamda evlendiğimizden beri en durgun zamanları yaşıyoruz.
Ben özellikle stres falan olmasın diye şu gün yapcaz bugün yapcaz demedim hiç.
Bu akşam da başarısız bir girişimde bulunduk. Adet olamadım hala hormon alt üst olmuş. Tuhaf ruh hali geçişleri yaşıyorum. Bir de üstüne eşimin böyle yapması çok sinirimi bozuyor.

eFuLim guzel jinekologum ben simdi sana bi soru sorcam ben dun regl oldum sandim ped koydum gelen giden yok ama eminim batimin 2 gun oncesiydi dun ve peceteye sildim kahve akintim geldi arti kurumus kan gibiydi suan gelen giden yok sence ne olmus olabilir bole birsey ilk kez basima geldi regl olmadim demek ki ben :)

Ay insallah yerlesme kanamasidir ya :)

Ay insallah yerlesme kanamasidir ya :)
Canikom agzin bal yesin ben yerlesme kanamasi 2 gebelik yasadim ikisinde de olmadi olur mu arkdsm da ole soledi onda oyle olmus kafam da karisti yani 0 beklenti inan ki bu ayda olmadi diye ben dr randevusu almistim birazdan gidip test alacağım belki cikar ama regl.olacak gibiyim 0 belirti hic bir belirtim yok bilemedim

Yok bebeğim aç tok farketmiyo hormonlara bakacağı için skntı yok
Bakalim kusum gidecegim iste baktirym bi ne var ne yok baksin dun ki regl deil mis demek ki yarini beklicem.ozman yarin olunca randevumu da degistirmem artik cuma giderim kuzucum sn naptin nasilsin

Bakalim kusum gidecegim iste baktirym bi ne var ne yok baksin dun ki regl deil mis demek ki yarini beklicem.ozman yarin olunca randevumu da degistirmem artik cuma giderim kuzucum sn naptin nasilsin
Hadi bakalım belki efulim in dediği gini yerleşme kanaması falandır da aldıgın randevuyu erteleyip bebek için kullanırsın :)
İyiyim ben de kuzum aynı bildiğim gibi öyle geçip gidiyo zaman :)

Ewet bozuk

Hadi bakalım belki efulim in dediği gini yerleşme kanaması falandır da aldıgın randevuyu erteleyip bebek için kullanırsın :)
İyiyim ben de kuzum aynı bildiğim gibi öyle geçip gidiyo zaman :)
Hic ama hic bir belirti ve umut yok olursa inan ki sok olcam somestrdaydik yaa o bakimdan zordu bizim isler hayirlisi artik kuzum gorcez bekleyip

Canım olur böyle şeyler bazı erkekler daha hassas oluyo bu konuda kendini baskı altında hissediyo. Ben de yeni evliyim. İlk ay niye olmuyo kontrole gidelim vs diyen adam 2.ay yumurtlama zamanı yapmamız lazım dediğimde ters tepmişti. Mesela test yaptırmak için perhiz süresini tutturmamız lazımdı. Dedim ki 3 gün sora test yaptırcan bu aksam ilişkş olması lazım dedim inan bana çok zor oldu o ilişki. Bir türlü yapamadı çok zorlandı. Tamam dedim başarısız olcak bu ilişki ama sonra çok ugras sonucu olmustu. Yani demem o ki onların herşey beyninde bitiyo. Görev olarak görürlerse olmuyo. Bence akışına bırak yumurtlama takibi de yapma. Canınız istediği zaman birlikte olun. 2 günde bir ya da 10.gün vs diye şartlamayın. Demek ki hissediyo sen belli etmemeye çalışsanda. Kadınlar gebelik öğrendiği an annelik duygusunu öğrenirken babalar sadece kucagna aldgnda babalık duygusunu tadıyolar. En basit farkımız bile bu. Sıkma canını. Takıntı yapmak sana da ona da zarar canım.

Hic ama hic bir belirti ve umut yok olursa inan ki sok olcam somestrdaydik yaa o bakimdan zordu bizim isler hayirlisi artik kuzum gorcez bekleyip
Hadi hayırlısı bitanem Rabbimin işi belli olmaz. Sonuc ne olursa olsun hayırlısı olsun kuzum :)

Hadi hayırlısı bitanem Rabbimin işi belli olmaz. Sonuc ne olursa olsun hayırlısı olsun kuzum :)
Amin gülüm aman kistten falan olmasında bu kanama o geldi aklima bebek calismasi yaparken birde kist cikarmis basima dedim :)

Amin gülüm aman kistten falan olmasında bu kanama o geldi aklima bebek calismasi yaparken birde kist cikarmis basima dedim :)
Folikül kisti bende de vardı kuzum sadece belki kendi kendine yumurtlama olmayabilir demişti ama sonra testte de yumurtlamışsın muhtemelen demişti. Bence kistlere çok da takılmamalı inş yoktur tabi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…