- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Valla bende hic bisey ise yaramiyor doktorum ilac verdi metpamid o bile bazen kesmiyor. Cubuk krakermis galetaymis o tarz seyler yiyebiliyosan ye ama bana fayda etmedi kuzumKızlar bulantı başlayan var mı nasıl başa çıkıyorsunuz
Ah canim o bulantidan ben 5 ay cektim gecmiyor o cubuk kraker ye ac kalkar kalkmazKızlar bulantı başlayan var mı nasıl başa çıkıyorsunuz
Benim sabah uyandığımda olmuyor kahvaltı ettikten sonra başlıyor ve çalışıyorum çok zorladı bugün beni bir çözümü olmalıAh canim o bulantidan ben 5 ay cektim gecmiyor o cubuk kraker ye ac kalkar kalkmaz
Kolonya kokladım biraz oyaladı ama zararlıymış yaaValla bende hic bisey ise yaramiyor doktorum ilac verdi metpamid o bile bazen kesmiyor. Cubuk krakermis galetaymis o tarz seyler yiyebiliyosan ye ama bana fayda etmedi kuzum
canım eşin sana çocuk istediğini söylemiş olabilir ama içten içe acaba hazır değilmi. bu şekilde ters örtüşen hareketler yapması aklıma bunu getirdiHanımlar içinde bulunduğum durum itibariyle bu gruptaki arkadaşların beni anlayabileceğini düşünüyorum. Ayrı konu açmaya gerek duymadım.
Yaklaşık bir buçuk yıllık evliyiz. Bu ay korunmayı bıraktık. Eşim çocuk konusunda kararsız kalmıştı ama sonradan istediğini söyledi. Ben istiyordum onun da istediğine emin olunca korunmayı bıraktık. Yani bu ilk ayımızdı. Ama eşim önceki zamanların aksine cinsel anlamda uzak davrandı bana. Çok seyrek birlikte olduk. Yumurtlama zamanlarım falan boşa gitti hep diye düşünüyorum. Başarısız olan birkaç girişim de oldu. Ve bu durum benim canımı çok sıkıyor. Hem çocuk istiyorum diyor. Hem bir çaba göstermiyor. Leylekler getirecek sanki. Ben de çok üzerine gitmedim ama içten içe üzülüyorum.
Normal mi bu durum? Var mı benzer şeyler yaşayanlar?
Çıktı canım 506@Efulimm41 canım sonuç ciktimi senin
Kendini sıcak tutunca azalıyor ama sancılar kesinlikle normal. Panik yapma. Bende 3 gündür var.Kizlarrr alttan sanci giriyor bana neden acaba hic sizede oldumu ayaklarim usuduyse o yuzden olur mu U Umudumbitmedi_Hilal coban dlkkydlntpl E Efulimm41
Nasıl yani.nerede tam olarak.vajina girisinde mi kasiklarda mi?Kizlarrr alttan sanci giriyor bana neden acaba hic sizede oldumu ayaklarim usuduyse o yuzden olur mu U Umudumbitmedi_Hilal coban dlkkydlntpl E Efulimm41
bugün adet günüm. Göğüsler şiş son derece beklemedeyim bakalım.
İnşallah adet olmazsınız kızlar. Güzel haberler bekliyoruz sizlerden :)Dun adet gunumdu hala olmadim beklemedeyim
Canım benimde vaar sürekli araştırıyorum nasıl olmasın çok istediğimiz birşey ve dünyanın en güzel şeyi.. küçücük birşeyi çok istediğimizde bile çok düşünüyorken bunu düşünmek kötü birşey değil. Sadece olmadığında pes etme isyan etme bi sonraki ay yeni bir umut bıkmadan dene. Üzme kendini. Bak burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Yaa kızlar cok kafaya takıyorum sabah aksam düşünüyorum dengesızlık derecesınde aklımda gebe kalmak var kalkar kalkmaz, yatarken sureklı arastırma ıcındeyım stres etkıler olmasını dıyorlar bebiş ıcın ben nasıl frenlıcem kendımı2 gün sonra bir daha test yapcam
İnşallah adet olmazsınız kızlar. Güzel haberler bekliyoruz sizlerden :)
Gözün aydin canim.cok sevindim.darisi diger arkadaslara olsun ins.Çıktı canım 506
Kuzum dünki kan değerim 506 çıktı. Cuma'ya keseyi görebilir miyim sence ?Nasıl yani.nerede tam olarak.vajina girisinde mi kasiklarda mi?
İnşallah canımmm herkese dua ediyorum inşallah birer birer hamilelik haberleri gelir herkesten hayırlısıylaGözün aydin canim.cok sevindim.darisi diger arkadaslara olsun ins.
Vajinal görebilirsin canim.karninda fazla yag yoksa karindan minicik gorünebilir.Kuzum dünki kan değerim 506 çıktı. Cuma'ya keseyi görebilir miyim sence ?
Ya o değilde bu doktorlar çok garip dünden beri araştırıyorum. Doktorlar işte adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrarda çıkar adet gününde kanda çıkar vb beyanlarda bulunuyorlar. Kanda çıkan değerlere direk olumsuz bakıyorlar düşük diyorlar kimyasal diyorlar ne bilim niye böyleler sanki biz daha bilgiliymişiz gibi hissetmeye başladım. Tamam oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirli davranıyorlar ama olumsuz yada olumlu konuşmayıp şuan belli değil kötü düşünmeyin deseler keşke. Sana söylenenlerle şu değer maşallah. O kadar üzdüler seni kızıyorumÇıktı canım 506
Çok teşekkür ederim canımmAyy çokk şükür gözümüz&gözünüz aydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?