Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eşin sana çocuk istediğini söylemiş olabilir ama içten içe acaba hazır değilmi. bu şekilde ters örtüşen hareketler yapması aklıma bunu getirdi

Yaa kızlar cok kafaya takıyorum sabah aksam düşünüyorum dengesızlık derecesınde aklımda gebe kalmak var kalkar kalkmaz, yatarken sureklı arastırma ıcındeyım stres etkıler olmasını dıyorlar bebiş ıcın ben nasıl frenlıcem kendımı 2 gün sonra bir daha test yapcam

Canım benimde vaar sürekli araştırıyorum nasıl olmasın çok istediğimiz birşey ve dünyanın en güzel şeyi.. küçücük birşeyi çok istediğimizde bile çok düşünüyorken bunu düşünmek kötü birşey değil. Sadece olmadığında pes etme isyan etme bi sonraki ay yeni bir umut bıkmadan dene. Üzme kendini. Bak burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.

Çıktı canım 506
Ya o değilde bu doktorlar çok garip dünden beri araştırıyorum. Doktorlar işte adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrarda çıkar adet gününde kanda çıkar vb beyanlarda bulunuyorlar. Kanda çıkan değerlere direk olumsuz bakıyorlar düşük diyorlar kimyasal diyorlar ne bilim niye böyleler sanki biz daha bilgiliymişiz gibi hissetmeye başladım. Tamam oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirli davranıyorlar ama olumsuz yada olumlu konuşmayıp şuan belli değil kötü düşünmeyin deseler keşke. Sana söylenenlerle şu değer maşallah. O kadar üzdüler seni kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…