- 4 Mayıs 2013
- 287
- 134
- 103
Amin insaallahHay maşallah hadi bakalım daha 12 az oldugu için zaten hayalet çizgi çıkıyo :)
Bat gününün ertesindr git bakalım darısı başımıza inşallah :)
Aa ole mi kuzucum leke yapti mi peki o da ssende o zman ii bari kimisinde bebege engel miyom kist olabiliomus ya ondan canim benm kiz kaza kursunu ile oldu diger bebekte istedik yaptik hemen oldu inan bu konularda acemiyimFolikül kisti bende de vardı kuzum sadece belki kendi kendine yumurtlama olmayabilir demişti ama sonra testte de yumurtlamışsın muhtemelen demişti. Bence kistlere çok da takılmamalı inş yoktur tabi ama
Yok kuzucum ben normal hani.bişe varmı diye kontrole gittiğimde söylemişti doktor ksitleri. Hani öle leke falan ben hatırlamıorm o zaman yemi korunmayı bırakmıştık. Belki de olmustu k.rengi leke ama hatırlamıorm. Sen dr a bi git de adet olursan o zaman rahatlıcak kafamız inşAa ole mi kuzucum leke yapti mi peki o da ssende o zman ii bari kimisinde bebege engel miyom kist olabiliomus ya ondan canim benm kiz kaza kursunu ile oldu diger bebekte istedik yaptik hemen oldu inan bu konularda acemiyim
Çizgi var gibi bir tane daha farklı bir marka test yapmanı öneririm, bu sonuca göre pozitif çıkmış inşallah öyledirEki Görüntüle 2110496 Kızlar sizce ben görmek istediğimimi görmeye çalışıyorum yoksa hafıf cızgı varmı?
Bakalım canım suanlik bişey olmadı..
Bebek oldumu peki
Yok bebeğim aç tok farketmiyo hormonlara bakacağı için skntı yok
Eweet ince bi cozgi war ama test bi garip siviyi fazlami damlattin acabaEki Görüntüle 2110496 Kızlar sizce ben görmek istediğimimi görmeye çalışıyorum yoksa hafıf cızgı varmı?
Var hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2110496 Kızlar sizce ben görmek istediğimimi görmeye çalışıyorum yoksa hafıf cızgı varmı?
Insallah canim insallah olcm.ama ben regl hissediyrm muhtemelen aksama gelir dunki de bence gecen aydan kalan falndi die umut ediyorum hyirlisi dr bi gidim de ben kendimi ona konsantre ettim iyice ona gore artik önümüzde ki maclara bakacagizYok kuzucum ben normal hani.bişe varmı diye kontrole gittiğimde söylemişti doktor ksitleri. Hani öle leke falan ben hatırlamıorm o zaman yemi korunmayı bırakmıştık. Belki de olmustu k.rengi leke ama hatırlamıorm. Sen dr a bi git de adet olursan o zaman rahatlıcak kafamız inş
La la la la hadi bakalimDun adet gunumdu hala olmadim beklemedeyim
La la la la hadi bakalim
Tuzlu cubuk kraker ye cok ise yariyoKızlar bulantı başlayan var mı nasıl başa çıkıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?