- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Amin canim.Allah dualarini kabul etsin.İnşallah canımmm herkese dua ediyorum inşallah birer birer hamilelik haberleri gelir herkesten hayırlısıyla
Ayyy hadii inşallah görürsün ben senin sürecini heyecanla bekliyorum kendim yaşasam nasıl büyük bir heyecan yaşarım tahmin bile edemiyorum :) inşallah herkese tüm arkadaşlara nasip etsin rabbim.Çok teşekkür ederim canımmCuma'ya kadar keseyi görebilirim inşallah çok heyecanlı bi süreç. Rabbim hepinize nasip eder inşallah en kısa sürede.
Çıktı canım 506
Ayni şeyler suan bendede oluyor canim kasiklarim da agri var hic durmayan ama benim bat a daha çok var senin az kalmis inşallah hamileliktendir güzel haberini alirsin ve bizimle de paylasirsin :)Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üst bacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Siz ne düşünüyorsunuz sizce bu hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi? Bu şekilde tepkimeler yaşayan oldu mu?
Drun ilac verebilir ama malesef bulantilarin pek cozumu olmuyor koku hassasiyeti varsa hele ki cok zor ben normalde bile hemen koku alir ogururum hamileyken yataktan kalkamiom hersey kokuyor inan esim bile kokardi banaBenim sabah uyandığımda olmuyor kahvaltı ettikten sonra başlıyor ve çalışıyorum çok zorladı bugün beni bir çözümü olmalı
Maşallah kuzucum ne guzel artiyor allaha şükürler olsunÇıktı canım 506
Hahaha alemsin valla.benim seyim onun kinden daha kiymetli velinimet isterse kıçını dönüp yatsin hayatta ellesmem o gelecek yanima :) o benim gonlumu edecek yoksam yokkkkHanımlar. Eşlerinizi de nazlayın biraz bence. Çünkü onlar peşlerinden konulmasından okşanmaktan elenmekten filan hoşlanıyorlar bence.
Biz çocuk istemezken bile benimki derdi. Biraz da sen çaba göster diye. Şeyleri kıymetli malum biliyorsunuz.
Bana da kokuyla başladıDrun ilac verebilir ama malesef bulantilarin pek cozumu olmuyor koku hassasiyeti varsa hele ki cok zor ben normalde bile hemen koku alir ogururum hamileyken yataktan kalkamiom hersey kokuyor inan esim bile kokardi bana
Canim senin bebek ozman kiz olabilir kiz bebeklerin hormon salgilari cok bulantı yaparmisValla bende hic bisey ise yaramiyor doktorum ilac verdi metpamid o bile bazen kesmiyor. Cubuk krakermis galetaymis o tarz seyler yiyebiliyosan ye ama bana fayda etmedi kuzum
Onu da öğrendim canım. Her kadın yumurtlama takibi yapmaz mantığıyla düşünüyorlar. Yumurta takibi yapan biri bilir ne zamana çıkacağını. Ama yapmayan biri adete yakın yumurtlarsa adeti normal olarak gecikir gebelik testinde de çıkmaz gibi düşünüyorlar. Her ihtimali düşünüyorlar. Yanlış değil bence. Ama biz biliyor yumurtlamadan kaç gün sonra çıkıyor kanda idrarda.Ya o değilde bu doktorlar çok garip dünden beri araştırıyorum. Doktorlar işte adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrarda çıkar adet gününde kanda çıkar vb beyanlarda bulunuyorlar. Kanda çıkan değerlere direk olumsuz bakıyorlar düşük diyorlar kimyasal diyorlar ne bilim niye böyleler sanki biz daha bilgiliymişiz gibi hissetmeye başladım. Tamam oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirli davranıyorlar ama olumsuz yada olumlu konuşmayıp şuan belli değil kötü düşünmeyin deseler keşke. Sana söylenenlerle şu değer maşallah. O kadar üzdüler seni kızıyorum
Gecmis ola canim koku basladiysa fena sabahin erken saatlerinnde baslardi benim öğürtüler bulasik makinesi ve yemek icin kavrulan sogan beni benden alirdi aglardim dusun kokuyu alir almaz ogurmekten allahim insallah birdaha oyle hamilelik yasatmaz cok zor gecio bulantiBana da kokuyla başladı
İşte fazla tedbirleri bizler için üzücü olabiliyor belki doğrudur ama direk olumsuz konuşmasalar bizim için hassas bir konu çünkü. Neyse geçti gitti hepsi çok şükür canımOnu da öğrendim canım. Her kadın yumurtlama takibi yapmaz mantığıyla düşünüyorlar. Yumurta takibi yapan biri bilir ne zamana çıkacağını. Ama yapmayan biri adete yakın yumurtlarsa adeti normal olarak gecikir gebelik testinde de çıkmaz gibi düşünüyorlar. Her ihtimali düşünüyorlar. Yanlış değil bence. Ama biz biliyor yumurtlamadan kaç gün sonra çıkıyor kanda idrarda.
:) öyleymiş canım. İnşallah canım doktoru arasam mı acaba belki erkene çeker randevuyu.Hihoyyyttt ben sana demiştim bu geç dölleme diye:)). 2 gün sonra keseni görebilirsin canım.
Benim de bata kaldı 11 gün bi adet olayım da soğan suyu yapayım. Yumuş günlerimi boş geçtiğim için hiç ümidim yok. Nasip hangi ayaysa artık bekleyeceğiz.
4-5 kat artıyor çok şükürMaşallah kuzucum ne guzel artiyor allaha şükürler olsun
İnşallah adet olmazsınız kızlar. Güzel haberler bekliyoruz sizlerden :)
Ya catlicam perşembe ye kadar nasıl duracamÇıktı canım 506
Bende hiç mide bulantısı falan yok canım sen ne alemdesin yaÇıktı canım 506
Belli olmaz kuzu bianda daha da artarsa olabilir gec dollenme ikizlerde olabiliyor4-5 kat artıyor çok şükür
İkiz olabilir mi acaba diyorum. Ama daha çok erken:)
Ayni şeyler suan bendede oluyor canim kasiklarim da agri var hic durmayan ama benim bat a daha çok var senin az kalmis inşallah hamileliktendir güzel haberini alirsin ve bizimle de paylasirsin :)
Ya catlicam perşembe ye kadar nasıl duracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?