Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canımmCuma'ya kadar keseyi görebilirim inşallah çok heyecanlı bi süreç. Rabbim hepinize nasip eder inşallah en kısa sürede.
Ayyy hadii inşallah görürsün ben senin sürecini heyecanla bekliyorum kendim yaşasam nasıl büyük bir heyecan yaşarım tahmin bile edemiyorum :) inşallah herkese tüm arkadaşlara nasip etsin rabbim.

Ayni şeyler suan bendede oluyor canim kasiklarim da agri var hic durmayan ama benim bat a daha çok var senin az kalmis inşallah hamileliktendir güzel haberini alirsin ve bizimle de paylasirsin :)

Benim sabah uyandığımda olmuyor kahvaltı ettikten sonra başlıyor ve çalışıyorum çok zorladı bugün beni bir çözümü olmalı
Drun ilac verebilir ama malesef bulantilarin pek cozumu olmuyor koku hassasiyeti varsa hele ki cok zor ben normalde bile hemen koku alir ogururum hamileyken yataktan kalkamiom hersey kokuyor inan esim bile kokardi bana

Hahaha alemsin valla.benim seyim onun kinden daha kiymetli velinimet isterse kıçını dönüp yatsin hayatta ellesmem o gelecek yanima :) o benim gonlumu edecek yoksam yokkkk

Valla bende hic bisey ise yaramiyor doktorum ilac verdi metpamid o bile bazen kesmiyor. Cubuk krakermis galetaymis o tarz seyler yiyebiliyosan ye ama bana fayda etmedi kuzum
Canim senin bebek ozman kiz olabilir kiz bebeklerin hormon salgilari cok bulantı yaparmis

Onu da öğrendim canım. Her kadın yumurtlama takibi yapmaz mantığıyla düşünüyorlar. Yumurta takibi yapan biri bilir ne zamana çıkacağını. Ama yapmayan biri adete yakın yumurtlarsa adeti normal olarak gecikir gebelik testinde de çıkmaz gibi düşünüyorlar. Her ihtimali düşünüyorlar. Yanlış değil bence. Ama biz biliyor yumurtlamadan kaç gün sonra çıkıyor kanda idrarda.

Bana da kokuyla başladı
Gecmis ola canim koku basladiysa fena sabahin erken saatlerinnde baslardi benim öğürtüler bulasik makinesi ve yemek icin kavrulan sogan beni benden alirdi aglardim dusun kokuyu alir almaz ogurmekten allahim insallah birdaha oyle hamilelik yasatmaz cok zor gecio bulanti

İşte fazla tedbirleri bizler için üzücü olabiliyor belki doğrudur ama direk olumsuz konuşmasalar bizim için hassas bir konu çünkü. Neyse geçti gitti hepsi çok şükür canım

:) öyleymiş canım. İnşallah canım doktoru arasam mı acaba belki erkene çeker randevuyu.

Ayni şeyler suan bendede oluyor canim kasiklarim da agri var hic durmayan ama benim bat a daha çok var senin az kalmis inşallah hamileliktendir güzel haberini alirsin ve bizimle de paylasirsin :)

İnşallah güzellik umarım seninki de hamileliktedir hepimiz için hayırlısı olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…