Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bilmiyorum canim hayirlisi baktimda netten falan oyle bi durum yok diyor yani kiz olucak diye. Ruyamda erkek gordum ama Allahtan hayirlisi olsun ya
Bilmiom ki nette varmi genelde oyle derler hepte dogru cikar bu teori ama gorcez sende de bakalim allah once hayirli saglikli evlat nasip etsin tabi kiz erkek farketmez

Canım bizim yer sıkıntı demiştim ya Mesudiye biliyorsundur
Aaa evet doğru. Ama olsun geç gitmek iyi bi açıdan. Keseyi de görürsünüz kalp atışını da duyarsınız inşallah hayırlısıyla. Kafan rahat olur.

Alaallaa nıyekı bana dun yedıgım tabık dokundu sanırım soslu falandı ısyerınde
Olabilir tabi canım. Bişey dokunduğu içinse çıkardıktan sonra kalmaması lazım. Kusmuşsunda zaten. Bişey kalmamıştır. Geçmesi lazım. Geçmezse işkillenirsin.

Ay hayirlisi gulum sende benm arkds gibi sok olma da erkek dedigi icin dr 3 kere sordu :))
Yok ya o kadar abartili degil tabi istegim ama hamile kaldigim siralarda haberim yokken de ruyamda emziriyodum gordum hamileykende 2 tane oglum vardi biri bebek biri 4 yaslarinda falan tabi Allahtan hayirlisi olsun gulum hayirli evlat olsunda

Yok ya o kadar abartili degil tabi istegim ama hamile kaldigim siralarda haberim yokken de ruyamda emziriyodum gordum hamileykende 2 tane oglum vardi biri bebek biri 4 yaslarinda falan tabi Allahtan hayirlisi olsun gulum hayirli evlat olsunda
Amin kuzum rabbim gonlune gore versin mevlam

kızlar benim adet düzenim bu şekilde

32
28
27
24
32
35
32

son aylarda olan tablo bu. bugun adetimin 29, günündeyim. ne kadar zor bir durum.

Kasik agrisina eslik eden kabizlik kanama ishal ates gibi durum olursa sıkıntı diyor hep doktorum bana canim dlkkydlntpl
Yok kuzum o dedıklerın benım bunye hep zaten hassastı sımdı ara sora dokunuyo yedıklerım cok sukur agrm falan oyle lekemde dunku gıbı cok dgl bebısın kalp atısı var deyınce dr hersey gectı

Olabilir tabi canım. Bişey dokunduğu içinse çıkardıktan sonra kalmaması lazım. Kusmuşsunda zaten. Bişey kalmamıştır. Geçmesi lazım. Geçmezse işkillenirsin.
Yok ıshaldm sadece cnm kusmadm cok sukur ya lekeler de bugun daha az sankı bebıs kalp atısı duyunca dr kendıme gelıyorum sanırom

Yok kuzum o dedıklerın benım bunye hep zaten hassastı sımdı ara sora dokunuyo yedıklerım cok sukur agrm falan oyle lekemde dunku gıbı cok dgl bebısın kalp atısı var deyınce dr hersey gectı
O zaman sorun yok kuzum yedigin bisey dokunmustur. Az nane cayi falan yap ic kendini sicak tut gecmis olsun :)

O zaman sorun yok kuzum yedigin bisey dokunmustur. Az nane cayi falan yap ic kendini sicak tut gecmis olsun :)
Evet cnm sagol senın cınsıyet bellı oldumu tahmın yuruttulermı en azından bu bebısler cok yaramaz ama hep yemek ıstıyor mıde bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…