Bilmiom ki nette varmi genelde oyle derler hepte dogru cikar bu teori ama gorcez sende de bakalim allah once hayirli saglikli evlat nasip etsin tabi kiz erkek farketmezValla bilmiyorum canim hayirlisi baktimda netten falan oyle bi durum yok diyor yani kiz olucak diye. Ruyamda erkek gordum ama Allahtan hayirlisi olsun ya
Cok agrdersın cok kotu ıshal oldm cnm ya uc kere gıttm bıde ustune ıstıfra etmedım allahtan ya valla cok kotuydum evdeym ısteHayırdır canım ishal kabız falan mı oldun. Yoksa ağrıdan mı ?
Aaa evet doğru. Ama olsun geç gitmek iyi bi açıdan. Keseyi de görürsünüz kalp atışını da duyarsınız inşallah hayırlısıyla. Kafan rahat olur.Canım bizim yer sıkıntı demiştim ya Mesudiye biliyorsundur
Ah guzel kalpli arkdsm insallah hayrlisi olsun sağlıklı olsun gerisi boş ikiz tek kiz erkek hepsi kabul yeterki rabbim evlatla imtihan etmesinAyy inşallah hayırlısıyla :) hayırlısı neyse kabulüm.
Geçmiş olsun canım.Cok agrdersın cok kotu ıshal oldm cnm ya uc kere gıttm bıde ustune ıstıfra etmedım allahtan ya valla cok kotuydum evdeym ıste
Amin canim eli ayagi duzgun olsunda benim gonlumden gecen hep erkek bakalimBilmiom ki nette varmi genelde oyle derler hepte dogru cikar bu teori ama gorcez sende de bakalim allah once hayirli saglikli evlat nasip etsin tabi kiz erkek farketmez
Ay hayirlisi gulum sende benm arkds gibi sok olma da erkek dedigi icin dr 3 kere sordu :))Amin canim eli ayagi duzgun olsunda benim gonlumden gecen hep erkek bakalim
:) Amin canım inşallah. Hep öyle düşünüyorum öyle dua ediyorum.Ah guzel kalpli arkdsm insallah hayrlisi olsun sağlıklı olsun gerisi boş ikiz tek kiz erkek hepsi kabul yeterki rabbim evlatla imtihan etmesin
Alaallaa nıyekı bana dun yedıgım tabık dokundu sanırım soslu falandı ısyerınde
Kasik agrisina eslik eden kabizlik kanama ishal ates gibi durum olursa sıkıntı diyor hep doktorum bana canim
Olabilir tabi canım. Bişey dokunduğu içinse çıkardıktan sonra kalmaması lazım. Kusmuşsunda zaten. Bişey kalmamıştır. Geçmesi lazım. Geçmezse işkillenirsin.Alaallaa nıyekı bana dun yedıgım tabık dokundu sanırım soslu falandı ısyerınde
Yok ya o kadar abartili degil tabi istegim ama hamile kaldigim siralarda haberim yokken de ruyamda emziriyodum gordum hamileykende 2 tane oglum vardi biri bebek biri 4 yaslarinda falan tabi Allahtan hayirlisi olsun gulum hayirli evlat olsundaAy hayirlisi gulum sende benm arkds gibi sok olma da erkek dedigi icin dr 3 kere sordu :))
Amin kuzum rabbim gonlune gore versin mevlamYok ya o kadar abartili degil tabi istegim ama hamile kaldigim siralarda haberim yokken de ruyamda emziriyodum gordum hamileykende 2 tane oglum vardi biri bebek biri 4 yaslarinda falan tabi Allahtan hayirlisi olsun gulum hayirli evlat olsunda
Amin kuzum hepimizin insallah :)Amin kuzum rabbim gonlune gore versin mevlam
Yok kuzum o dedıklerın benım bunye hep zaten hassastı sımdı ara sora dokunuyo yedıklerım cok sukur agrm falan oyle lekemde dunku gıbı cok dgl bebısın kalp atısı var deyınce dr hersey gectıKasik agrisina eslik eden kabizlik kanama ishal ates gibi durum olursa sıkıntı diyor hep doktorum bana canimdlkkydlntpl
Yok ıshaldm sadece cnm kusmadm cok sukur ya lekeler de bugun daha az sankı bebıs kalp atısı duyunca dr kendıme gelıyorum sanıromOlabilir tabi canım. Bişey dokunduğu içinse çıkardıktan sonra kalmaması lazım. Kusmuşsunda zaten. Bişey kalmamıştır. Geçmesi lazım. Geçmezse işkillenirsin.
O zaman sorun yok kuzum yedigin bisey dokunmustur. Az nane cayi falan yap ic kendini sicak tut gecmis olsun :)Yok kuzum o dedıklerın benım bunye hep zaten hassastı sımdı ara sora dokunuyo yedıklerım cok sukur agrm falan oyle lekemde dunku gıbı cok dgl bebısın kalp atısı var deyınce dr hersey gectı
Evet cnm sagol senın cınsıyet bellı oldumu tahmın yuruttulermı en azından bu bebısler cok yaramaz ama hep yemek ıstıyor mıde bulandırıyorO zaman sorun yok kuzum yedigin bisey dokunmustur. Az nane cayi falan yap ic kendini sicak tut gecmis olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?