Bu Perşembe mi haftaya perşembe mi ?Ya catlicam perşembe ye kadar nasıl duracam
Ayy inşallah hayırlısıyla :) hayırlısı neyse kabulüm.Belli olmaz kuzu bianda daha da artarsa olabilir gec dollenme ikizlerde olabiliyor
Leken falan yoksa korkada sıklasırsa acıle gıtKizlarrr alttan sanci giriyor bana neden acaba hic sizede oldumu ayaklarim usuduyse o yuzden olur mu @Umudumbitmedi_Hilal coban dlkkydlntpl E Efulimm41
Bu perşembe kan haftaya kese için gidecem canımBu Perşembe mi haftaya perşembe mi ?
Olabilir canimda kanaman kabizligin atesin yada ishal gibi durumun varsa yaninda o zaman sorun olur oule diyor benim doktorum yoksada ayaginin altina yastik koy dinlen bi sure gecer insallah banada oluyor agriKizlarrr alttan sanci giriyor bana neden acaba hic sizede oldumu ayaklarim usuduyse o yuzden olur mu @Umudumbitmedi_Hilal coban dlkkydlntpl E Efulimm41
Bat tarihin mi canimbende perşembeyi bekliyorum canım
Bende de mide bulantısı olmadı canım hiç. Ama çok sevdiğim şeyleri yiyememeye başladım. Ben balığı çok severim mesela, geçen gelirken al dedim eşime, kızarttım 4-5 tane yedim daha yiyemiyorum dedim. Eşim dondu kaldı hayırdır inşallah diyor:)Bende hiç mide bulantısı falan yok canım sen ne alemdesin ya
Neguzel bende uc gundur bar sanahları be acıkıncaBende hiç mide bulantısı falan yok canım sen ne alemdesin ya
Valla bilmiyorum canim hayirlisi baktimda netten falan oyle bi durum yok diyor yani kiz olucak diye. Ruyamda erkek gordum ama Allahtan hayirlisi olsun yaCanim senin bebek ozman kiz olabilir kiz bebeklerin hormon salgilari cok bulantı yaparmis
Bende hiç öle şeyler yok biliyor musun normal hersey iskillendimBende de mide bulantısı olmadı canım hiç. Ama çok sevdiğim şeyleri yiyememeye başladım. Ben balığı çok severim mesela, geçen gelirken al dedim eşime, kızarttım 4-5 tane yedim daha yiyemiyorum dedim. Eşim dondu kaldı hayırdır inşallah diyor:)
Haftaya kalp atışını duyarsınız nerdeyse :) geç değil mi.Bu perşembe kan haftaya kese için gidecem canım
Acaba erken mi diyorum bende bana garip geldi olmamasiNeguzel bende uc gundur bar sanahları be acıkınca
Hayırdır canım ishal kabız falan mı oldun. Yoksa ağrıdan mı ?Butun geve uyuyamadm bugun evdeyım gece afedersınız wcden cıkamadm ben
Canım bizim yer sıkıntı demiştim ya Mesudiye biliyorsundurHaftaya kalp atışını duyarsınız nerdeyse :) geç değil mi.
Erken cnm 6. Haftaua az kala basladı heran baslayabılırAcaba erken mi diyorum bende bana garip geldi olmamasi
Herkesin aynı değil bünyesi canım. İşkillenme hemen. Benim bebek nazlıdır seninki uyumludur belkiBende hiç öle şeyler yok biliyor musun normal hersey iskillendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?