Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 5 gün var ve karnım ağrıyor belime filan bişeyler sokuluyor adet olacak gibiyim de heyecanlıyım da göğüslerim sert değil ama

Butun geve uyuyamadm bugun evdeyım gece afedersınız wcden cıkamadm ben

Bende hiç mide bulantısı falan yok canım sen ne alemdesin ya
Bende de mide bulantısı olmadı canım hiç. Ama çok sevdiğim şeyleri yiyememeye başladım. Ben balığı çok severim mesela, geçen gelirken al dedim eşime, kızarttım 4-5 tane yedim daha yiyemiyorum dedim. Eşim dondu kaldı hayırdır inşallah diyor:)

Canim senin bebek ozman kiz olabilir kiz bebeklerin hormon salgilari cok bulantı yaparmis
Valla bilmiyorum canim hayirlisi baktimda netten falan oyle bi durum yok diyor yani kiz olucak diye. Ruyamda erkek gordum ama Allahtan hayirlisi olsun ya

Bende hiç öle şeyler yok biliyor musun normal hersey iskillendim

Kızlarrr herkese merhaba. Buara takip edemedim çok. Ama sizin yardımınıza ihtiyacım var. Adetim bitti ovulasyon testi kullanmaya başladım. İkinci çizgi haliyle silik şuan. Gözle görülmeyecek kadar değil ama görülüyor bariz. Bugün 8.günüm. Ne aralıklarla yapim. Kaçıncı günde pik olur merak içindeyim. İlk defa yum. testi kullanarak denicez.Yumurtlama günüme dair bi hesaplama yapamıyorum şuan için. Elimde 8tane test var. Yetermi yoksa sipariş versem mi acaba hemen. Tecrübelilerden acil yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…