Teşekkür ederim canım. iyi yükseliyor devamı da iyi gider inşallah:)
O zaman sorun yok kuzum yedigin bisey dokunmustur. Az nane cayi falan yap ic kendini sicak tut gecmis olsun :)
Mide bulantisi istifra fena benim hic bisey fayda etmiyor acliktan öluyorum ama canim hicbise istemiyor. Doktor bulanti icin ilac verdi o bile cok az ise yariyor canim. Bu ay sonu ense kalinligi ve ikili test icin gidecez bakalim sorayim diyorum cinsiyeti ama tam belli olmaz daha sanirim. Burdaki takvim onde gidiyor cok. Normalde 9+3 suan bebis :)Evet cnm sagol senın cınsıyet bellı oldumu tahmın yuruttulermı en azından bu bebısler cok yaramaz ama hep yemek ıstıyor mıde bulandırıyor
Yok nanem yok zaten ıhlamur ıcıyom ben daha ıyı ahahahdlkkydlntpl kız nane çayı olmaz :) nane düşük yaptırır maydonozdan daha tehlikeli.
Valla ben bi iki kere ama cay bardagiyla ictim canimdlkkydlntpl kız nane çayı olmaz :) nane düşük yaptırır maydonozdan daha tehlikeli.
Bnmde tam takvım yumurtlamamo bıldm ıcın dogru cıktı 6+2 yız ay on bulantı berbat yemekten tıksondor bısey ıstemıyorum ama yemessen kuscalsın kotuMide bulantisi istifra fena benim hic bisey fayda etmiyor acliktan öluyorum ama canim hicbise istemiyor. Doktor bulanti icin ilac verdi o bile cok az ise yariyor canim. Bu ay sonu ense kalinligi ve ikili test icin gidecez bakalim sorayim diyorum cinsiyeti ama tam belli olmaz daha sanirim. Burdaki takvim onde gidiyor cok. Normalde 9+3 suan bebis :)
Benim durum oralari gecti yesemde cikiyor yemesemde bazen zorluyorum kendimi ama cık durmuyor. 12.haftadan sonra geciyor yavas yavas diyolar ama hic gecmicek gibi geliyor insanaBnmde tam takvım yumurtlamamo bıldm ıcın dogru cıktı 6+2 yız ay on bulantı berbat yemekten tıksondor bısey ıstemıyorum ama yemessen kuscalsın kotu
Herşeyini yaşamak istiyorum çok garip ama mide bulantısı da yaşamak istiyorum benimle olduğunu bileyimErken cnm 6. Haftaua az kala basladı heran baslayabılır
Evet ya bulantılar olmasa keske ıse gıderken cokcok zor offoff buarada bısey sorcam ya ben yanlıs saglık ocagına kayıt olmusum uc ayda cıkamıyomusum gıdıp dılekce vermem lazımmıs bızım aşılar nezaman baslıyor özeller yapıyomu o asıları valla sınır oldmBenim durum oralari gecti yesemde cikiyor yemesemde bazen zorluyorum kendimi ama cık durmuyor. 12.haftadan sonra geciyor yavas yavas diyolar ama hic gecmicek gibi geliyor insana
Eşim izin vermedi kan vermem çok kan verdinn diyor illa perşembe bekle dedi uffHerkesin aynı değil bünyesi canım. İşkillenme hemen. Benim bebek nazlıdır seninki uyumludur belki
Merak etme yasarsn cnm kozlardan duydum bulantı olunca kalp atısları baslıyomus zatenHerşeyini yaşamak istiyorum çok garip ama mide bulantısı da yaşamak istiyorum benimle olduğunu bileyim
Kalp atışı duyulur mu acaba yaklaşık 6+2 de gitmiş olacazAaa evet doğru. Ama olsun geç gitmek iyi bi açıdan. Keseyi de görürsünüz kalp atışını da duyarsınız inşallah hayırlısıyla. Kafan rahat olur.
Oyy ölürüm onu verene inşallah diyelim Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsinMerak etme yasarsn cnm kozlardan duydum bulantı olunca kalp atısları baslıyomus zaten
Tamamdır o zaman :)Yok nanem yok zaten ıhlamur ıcıyom ben daha ıyı ahahah
Normal ultrasonla göremezde vajinal ultrasonla görebilir bir ihtimal.Kalp atışı duyulur mu acaba yaklaşık 6+2 de gitmiş olacaz
Bana da kızıyorlar, bebeğe de kan lazım abartma diyeEşim izin vermedi kan vermem çok kan verdinn diyor illa perşembe bekle dedi uff
Öyle yemeğe katmayla az tüketmeyle bişey olmuyor canım zaten :)Valla ben bi iki kere ama cay bardagiyla ictim canimahahaha demekki takmazsan bisey olmuyor
Benim de kafamı karıştırıyor işte. Bir bakıyorum çocuk hayalleri kuruyor. Ama bir de anlattığım kısım var işte.canım eşin sana çocuk istediğini söylemiş olabilir ama içten içe acaba hazır değilmi. bu şekilde ters örtüşen hareketler yapması aklıma bunu getirdi
Benim eşimde öyle erkekler planlı şeyleri sevmiyorlar onların sistemi öyle çalışmıyor diyim:) çaktırma ona birşey söyleme.Benim de kafamı karıştırıyor işte. Bir bakıyorum çocuk hayalleri kuruyor. Ama bir de anlattığım kısım var işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?