Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cogunuza bılgı olsun gecen salı dr a gıttım kesem 2 3 mm dedı dr korktum haftaua gore normal degıl dıye dun gıttım 6 gunde 16 mm olmus kocaman yaramaz

Eklentiler

• 6A60FACE-7C9A-424A-BA77-B49B688F7239.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 39
Evet cnm sagol senın cınsıyet bellı oldumu tahmın yuruttulermı en azından bu bebısler cok yaramaz ama hep yemek ıstıyor mıde bulandırıyor
Mide bulantisi istifra fena benim hic bisey fayda etmiyor acliktan öluyorum ama canim hicbise istemiyor. Doktor bulanti icin ilac verdi o bile cok az ise yariyor canim. Bu ay sonu ense kalinligi ve ikili test icin gidecez bakalim sorayim diyorum cinsiyeti ama tam belli olmaz daha sanirim. Burdaki takvim onde gidiyor cok. Normalde 9+3 suan bebis :)

Bnmde tam takvım yumurtlamamo bıldm ıcın dogru cıktı 6+2 yız ay on bulantı berbat yemekten tıksondor bısey ıstemıyorum ama yemessen kuscalsın kotu

Bnmde tam takvım yumurtlamamo bıldm ıcın dogru cıktı 6+2 yız ay on bulantı berbat yemekten tıksondor bısey ıstemıyorum ama yemessen kuscalsın kotu
Benim durum oralari gecti yesemde cikiyor yemesemde bazen zorluyorum kendimi ama cık durmuyor. 12.haftadan sonra geciyor yavas yavas diyolar ama hic gecmicek gibi geliyor insana

Benim durum oralari gecti yesemde cikiyor yemesemde bazen zorluyorum kendimi ama cık durmuyor. 12.haftadan sonra geciyor yavas yavas diyolar ama hic gecmicek gibi geliyor insana
Evet ya bulantılar olmasa keske ıse gıderken cokcok zor offoff buarada bısey sorcam ya ben yanlıs saglık ocagına kayıt olmusum uc ayda cıkamıyomusum gıdıp dılekce vermem lazımmıs bızım aşılar nezaman baslıyor özeller yapıyomu o asıları valla sınır oldm

canım eşin sana çocuk istediğini söylemiş olabilir ama içten içe acaba hazır değilmi. bu şekilde ters örtüşen hareketler yapması aklıma bunu getirdi
Benim de kafamı karıştırıyor işte. Bir bakıyorum çocuk hayalleri kuruyor. Ama bir de anlattığım kısım var işte.

Benim de kafamı karıştırıyor işte. Bir bakıyorum çocuk hayalleri kuruyor. Ama bir de anlattığım kısım var işte.
Benim eşimde öyle erkekler planlı şeyleri sevmiyorlar onların sistemi öyle çalışmıyor diyim:) çaktırma ona birşey söyleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…