Duramıyorum ya biz niye böle olduk yalnız umudum bitmedi 3 kişi gördüm diyodu sana naz a o 3. Ben olayimmi diyodum oldu şükürBana da kızıyorlar, bebeğe de kan lazım abartma diye
İnşallah canım.Yok ıshaldm sadece cnm kusmadm cok sukur ya lekeler de bugun daha az sankı bebıs kalp atısı duyunca dr kendıme gelıyorum sanırom
Aynen yaaDuramıyorum ya biz niye böle olduk yalnız umudum bitmedi 3 kişi gördüm diyodu sana naz a o 3. Ben olayimmi diyodum oldu şükür
Daha bana hic asi falan demedi doktorum ayrica saglik ocaginada kayit yaptirmadim bi arkadasim ayni doktora gidiyor ona bi sorayim sana soyleyim canimEvet ya bulantılar olmasa keske ıse gıderken cokcok zor offoff buarada bısey sorcam ya ben yanlıs saglık ocagına kayıt olmusum uc ayda cıkamıyomusum gıdıp dılekce vermem lazımmıs bızım aşılar nezaman baslıyor özeller yapıyomu o asıları valla sınır oldm
3,2 mm sey kalbı olmsta kalbı atıyo tam yemelıkOyy ölürüm onu verene inşallah diyelim Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Yumurtlaman hangi gündü canım. Bende senin üzerinden bi hesaplayayım kendimi :)Bnmde tam takvım yumurtlamamo bıldm ıcın dogru cıktı 6+2 yız ay on bulantı berbat yemekten tıksondor bısey ıstemıyorum ama yemessen kuscalsın kotu
Tamam cnm hamıleyız dıyoz gelıp dılekce vercen dıyo ya delı ettı benıDaha bana hic asi falan demedi doktorum ayrica saglik ocaginada kayit yaptirmadim bi arkadasim ayni doktora gidiyor ona bi sorayim sana soyleyim canim
14 ocaktı pazargunu pazartesı tam baslıyor yenınhafta benım ogun dollendı heraldeYumurtlaman hangi gündü canım. Bende senin üzerinden bi hesaplayayım kendimi :)
Suna baksana yanbak bak doyamıyosn ıcınde kalbı atan mınnos ya senın karnın cıktımı bnm dumduZ oldu herseyı cıkarınca14 ocaktı pazargunu pazartesı tam baslıyor yenınhafta benım ogun dollendı heralde
Yumurtlamandan 4 hafta 2 gün geçmiş sende. Yumurtlamadan önce 2 hafta olduğunu varsayıyorlar demekki.14 ocaktı pazargunu pazartesı tam baslıyor yenınhafta benım ogun dollendı heralde
Dün bira gerginlik yaşadık bu konuyla ilgili. Üstüne bir de adet oldum bu sabah yani bebiş falan yok. Sinirlerim çok bozuk. Bişey söylemeyeceğimden pek emin değilim :)Benim eşimde öyle erkekler planlı şeyleri sevmiyorlar onların sistemi öyle çalışmıyor diyim:) çaktırma ona birşey söyleme.
Yumurtlama gunune gore degısık cnm kese gozukunce 5 ın ıcon de oluyosunYumurtlamandan 4 hafta 2 gün geçmiş sende. Yumurtlamadan önce 2 hafta olduğunu varsayıyorlar demekki.
Benim de buna göre 4+5 oluyor
Yumurtlama günüme göre hesapladım canım. Cuma tam 5 haftalık olcam. Görürüm o zaman.Yumurtlama gunune gore degısık cnm kese gozukunce 5 ın ıcon de oluyosun
Simdiye kadar yaptiklarini alt alta yapistir yukselmeye basladigini farkettiginde bi sabah bi aksam yap 6 saat icinde birden yukselebiliyo we 24 saat sonra yaptiginda kaciriyorsun dogal olarak ben 10.ginde yakalamistim piki sabah biraz koyulasmaya baslamisti aksam tekrr yaptim en koyuyu yakaladim.Kızlarrr herkese merhaba. Buara takip edemedim çok. Ama sizin yardımınıza ihtiyacım var. Adetim bitti ovulasyon testi kullanmaya başladım. İkinci çizgi haliyle silik şuan. Gözle görülmeyecek kadar değil ama görülüyor bariz. Bugün 8.günüm. Ne aralıklarla yapim. Kaçıncı günde pik olur merak içindeyim. İlk defa yum. testi kullanarak denicez.Yumurtlama günüme dair bi hesaplama yapamıyorum şuan için. Elimde 8tane test var. Yetermi yoksa sipariş versem mi acaba hemen. Tecrübelilerden acil yardım
İnşallah canım inşallah burda haberleri aldikca cok mutlu oluyorum inşallah bizimde olacakİnşallah güzellik umarım seninki de hamileliktedir hepimiz için hayırlısı olsun :)))
zamana bırak şimdilik. zorlamadan bakalım sana yaklaşımı ne şekilde olucakBenim de kafamı karıştırıyor işte. Bir bakıyorum çocuk hayalleri kuruyor. Ama bir de anlattığım kısım var işte.
Lekelenme bile olsa ilk gun sayiliyor canimKızlar merhaba. size bir şey sormak istiyorum kafam çok karışık. benim bat tarihim 15/02 dün çok hafif lekelenme farkettim. sonrasında birşey yoktu. bu sabahta vardı yine baktım yok. ben şimdi adetin ilk gününü lekelenmenin ilk olduğu günü mü sayacağım yoksa söküldüğü gün mü? nolur yardım
İnşallah canimm inşallahAynen yaapeş peşe geldi haberler. Naz'ın da gelir inşallah en kısa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?