Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duramıyorum ya biz niye böle olduk yalnız umudum bitmedi 3 kişi gördüm diyodu sana naz a o 3. Ben olayimmi diyodum oldu şükür
Aynen yaa peş peşe geldi haberler. Naz'ın da gelir inşallah en kısa zamanda :)

Daha bana hic asi falan demedi doktorum ayrica saglik ocaginada kayit yaptirmadim bi arkadasim ayni doktora gidiyor ona bi sorayim sana soyleyim canim

Bnmde tam takvım yumurtlamamo bıldm ıcın dogru cıktı 6+2 yız ay on bulantı berbat yemekten tıksondor bısey ıstemıyorum ama yemessen kuscalsın kotu
Yumurtlaman hangi gündü canım. Bende senin üzerinden bi hesaplayayım kendimi :)

14 ocaktı pazargunu pazartesı tam baslıyor yenınhafta benım ogun dollendı heralde
Suna baksana yanbak bak doyamıyosn ıcınde kalbı atan mınnos ya senın karnın cıktımı bnm dumduZ oldu herseyı cıkarınca

Eklentiler

• 136652A0-1F6A-4D05-9675-7C30B0402788.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 51
Benim eşimde öyle erkekler planlı şeyleri sevmiyorlar onların sistemi öyle çalışmıyor diyim:) çaktırma ona birşey söyleme.
Dün bira gerginlik yaşadık bu konuyla ilgili. Üstüne bir de adet oldum bu sabah yani bebiş falan yok. Sinirlerim çok bozuk. Bişey söylemeyeceğimden pek emin değilim :)

Simdiye kadar yaptiklarini alt alta yapistir yukselmeye basladigini farkettiginde bi sabah bi aksam yap 6 saat icinde birden yukselebiliyo we 24 saat sonra yaptiginda kaciriyorsun dogal olarak ben 10.ginde yakalamistim piki sabah biraz koyulasmaya baslamisti aksam tekrr yaptim en koyuyu yakaladim.

Kızlar merhaba. size bir şey sormak istiyorum kafam çok karışık. benim bat tarihim 15/02 dün çok hafif lekelenme farkettim. sonrasında birşey yoktu. bu sabahta vardı yine baktım yok. ben şimdi adetin ilk gününü lekelenmenin ilk olduğu günü mü sayacağım yoksa söküldüğü gün mü? nolur yardım

Lekelenme bile olsa ilk gun sayiliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…