Evet gelecek gibi hissettim baktim yok sildim geldi acik renk anlamadim bu ay noldu diye test yapam bari sabah rahatlarim en azindan4-5 gün sürdü canım. Ama o lekelenme devamlı olmuyor günde 1-2 sefer ve çok az oluyor. Akıntıyla karışık geliyor. Bi de kendinden iç çamaşırına gelmiyor peçeteyle silince geliyor. Biraz ayrıntılı anlattım kıyaslayabilmen için.
Bende 26 canım. Aynı sayılırız. Sen 4+5 'sin ben 4+4'üm. Perşembe günü 5 haftalık olacaksın.25 Ocak ya yunurtladim diye biliyorum
Kızlar ya bugün ki testim bu da kalplerimiz gibi tertemiz mi efulimin tabiriyle :)) normalde bembeyazdı bugün bir gölge görüyorum sanki hayal mi görüyorum bilmiyorum kafalarımıza huni takmadan şu bat bi gelse ne güzel olur
Evet canım.Bat'a kaç gün var canım. 19'u muydu. Öyle kalmış aklımda.
Ateş ölçtün mü bu sabah.Evet gelecek gibi hissettim baktim yok sildim geldi acik renk anlamadim bu ay noldu diye test yapam bari sabah rahatlarim en azindan
Daha erken yine :) 6 gün var. Az daha sabret bakalım.Evet canım.
Tamam tamam :)) testle oynayıp oynayıp delirmiyim diye attım testi birşey yok farkındayım da siz yok diyince bak yok işte sus diyorum geçiyor ahah :))Daha erken yine :) 6 gün var. Az daha sabret bakalım.
Bole sizi seklinde kasiklarim da ağrı var kuzum az once olctum 36.6 cikti anlamadm bende inan gidiyorum kosarak wc ye ped var zaten pedde bisi yok pecete de bisi yok ama sabahtan azcik geldi afedersin acik kahve sümüksü korkuyrm baska bisi mi oldu dieAteş ölçtün mü bu sabah.
Sabaha kadar gelmezse yaparsın. Adet sancısı var mı. Lekelenme sırasında kasık ağrısı oluyor genelde.
Yanıtın için teşekkür ederim bugün bu 3. Ağrı girişi nefesimi bile kesiyor 20 sinde hasta olacağım inşallah tutunuyorum. Daha önceki gebeliğin hiç bir belirtim yoktu bunda göğüslerin sızlıyor başım ağrıyor yorgun ve uykulu hissediyorum ama yine de yok değilimdir diyorum. Testte sonucu görmeden inanmayanlardanim ama Allah biliyor ya istiyorum.Ben:) yumurtlamadan 4-5 gün sonra başladı ağrılarım. Her gün oldu ama adet günü iyice arttı şiddetlendi. Yanında adet sancısı da eşlik etmeye başladı.
Daha 8nci günündesin görmek için erken, moralini bozma yeter. Çok az kişi bu kadar erken görebilir. 11-12nci günlerde yaparsın elinde test varsa 3-4 gün daha bekle bi en azından. Testi de at :)Tamam tamam :)) testle oynayıp oynayıp delirmiyim diye attım testi birşey yok farkındayım da siz yok diyince bak yok işte sus diyorum geçiyor ahah :))
Ama dayanamıcam birşey sorcam göbeğinden kasığa doğru uzanan bir çizgi var mı ? Çok çok sonraki aylarda oluyormuş burda okudum benim adet gecikmesnden önce çıktı diyenler var ama bugün duştan çıktım giyinirken o ne be dedim baktım ki göbeğimden başlamış dümdüz bir çizgi taa kasıklrıma kadar dümdüz inmiş bu ne senceDaha erken yine :) 6 gün var. Az daha sabret bakalım.
Umutlanma ama bnde cikti kizimda da dusuk te ki bebektede cnm memebasin kenarlari nasilAma dayanamıcam birşey sorcam göbeğinden kasığa doğru uzanan bir çizgi var mı ? Çok çok sonraki aylarda oluyormuş burda okudum benim adet gecikmesnden önce çıktı diyenler var ama bugün duştan çıktım giyinirken o ne be dedim baktım ki göbeğimden başlamış dümdüz bir çizgi taa kasıklrıma kadar dümdüz inmiş bu ne sence
Aaa 9. Gün lütfen haksızlık etme :)) moralim bozulmuyor canım inan bana doğru söylüyorum ben çok meraklı bi insanım sadece. Sabırsızım. Yoksa hiç üzülmüyorumDaha 8nci günündesin görmek için erken, moralini bozma yeter. Çok az kişi bu kadar erken görebilir. 11-12nci günlerde yaparsın elinde test varsa 3-4 gün daha bekle bi en azından. Testi de at :)
Onu da araştırdım az önce etrafı koyukahve bir çizgiyle çizilmiş gibiUmutlanma ama bnde cikti kizimda da dusuk te ki bebektede cnm memebasin kenarlari nasil
Evet canim aynen oyleOnu da araştırdım az önce etrafı koyukahve bir çizgiyle çizilmiş gibi
Bak canım şimdi bir daha baktım gögüs ucunun kenarından kahverengi kısımdan bi tane yeşil damar geçmiş resmen kahvenin içine karışmış bir yeşil çizgiUmutlanma ama bnde cikti kizimda da dusuk te ki bebektede cnm memebasin kenarlari nasil
Aaaa senin ki batma gibi mi, o sancı bende adete tam 1 hafta kala oldu. Nefesimi kesen cinsten dudaklarımı ısırıp kanatmıştım hatta istemsiz olarak. Ama çok kısa süreli oldu. 10-15 dk aralıklarla toplamda 2-3 defa oldu. Sonra tekrar etmedi hiç.Yanıtın için teşekkür ederim bugün bu 3. Ağrı girişi nefesimi bile kesiyor 20 sinde hasta olacağım inşallah tutunuyorum. Daha önceki gebeliğin hiç bir belirtim yoktu bunda göğüslerin sızlıyor başım ağrıyor yorgun ve uykulu hissediyorum ama yine de yok değilimdir diyorum. Testte sonucu görmeden inanmayanlardanim ama Allah biliyor ya istiyorum.
İnşallah tutmuştur canım ya bi önceki aylardaki gibi saçma sapan şeyleri takmamayı öğrendim ama bu sefer gözle görülür şeyde görünce ne bilim :) o çizgiyide veya gögsümüde mi psikolojik bu hale getirdim :) hayırlısı olsunEvet canim aynen oyle
Heveslenmiom valla inan ki hic umudum yok cunku ben vucudumu tanıyorum hic bir gebelik belirtisi yok bn gogus göbek çizgisi bulantı uyku hali hepsini yasarim simdi hic birsey yok canim batma igne batmasi gibi ayniAaaa senin ki batma gibi mi, o sancı bende adete tam 1 hafta kala oldu. Nefesimi kesen cinsten dudaklarımı ısırıp kanatmıştım hatta istemsiz olarak. Ama çok kısa süreli oldu. 10-15 dk aralıklarla toplamda 2-3 defa oldu. Sonra tekrar etmedi hiç.
Ben idrar yolları enfeksiyonu mu oldum diye işkillenmiştim ama değilmiş bebektenmiş:) inşallah seninde öyledir. Göğüslerde belirtiler daha geç oluyor. Adete yakın. Benim ilk belirtim kasıklarda şiddetli batmalardı.
Testi görmeden heveslenmiyorsan çok güzel. Hayal kırıklığı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?