Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni durumdayiz bende dun oldu baska gelmedi bugunde az geldi baska bisi yok valla bilemedim sole sokule sokule gelse biliri ilk kez bole bisi basima geldi benimde

Kızlar herkese selam! Ben adetin 4. günü doktora gideceğim de, bilgisi olan paylaşabilir mi? Nelere bakıyorlar, özellikle hatırlatmam gereken test vs var mi?

Kızlar herkese selam! Ben adetin 4. günü doktora gideceğim de, bilgisi olan paylaşabilir mi? Nelere bakıyorlar, özellikle hatırlatmam gereken test vs var mi?
Hormon tahlili istiyormus sanirm ben perşembe gidecegim cnm istersen ogrenirm nelera bakti die sana yazarim

Estradiol
FSH
LH
TSH
Prolaktin.
bi de ultrasonla baksınlar engel bi durum var mı. Kist falan.

Merhaba Hanımlar hamile olupta belirti olarak siddetli kaşık ağrısı yaşayanlar oldu mu?

Merhaba Hanımlar hamile olupta belirti olarak siddetli kaşık ağrısı yaşayanlar oldu mu?
Ben:) yumurtlamadan 4-5 gün sonra başladı ağrılarım. Her gün oldu ama adet günü iyice arttı şiddetlendi. Yanında adet sancısı da eşlik etmeye başladı.

Ben:) yumurtlamadan 4-5 gün sonra başladı ağrılarım. Her gün oldu ama adet günü iyice arttı şiddetlendi. Yanında adet sancısı da eşlik etmeye başladı.
Kuzum senin lekelerin kac gun sürmüştü valla test mi yapsam ben bi gelio bi gelmio

10 da canim benm de gitcem de regl olamadim ki ben leke geldi kesildi dün bugunde az once biraz geldi bitti pecete siliminde tukuruk kadar anca geldi

Rengi kırmızı değilse yerleşme diyorlar, benim öncekinde hep pembe lekem olmustu akıntıyla. Test yaptın mi hic

Kuzum senin lekelerin kac gun sürmüştü valla test mi yapsam ben bi gelio bi gelmio
4-5 gün sürdü canım. Ama o lekelenme devamlı olmuyor günde 1-2 sefer ve çok az oluyor. Akıntıyla karışık geliyor. Bi de kendinden iç çamaşırına gelmiyor peçeteyle silince geliyor. Biraz ayrıntılı anlattım kıyaslayabilmen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…