Ayni durumdayiz bende dun oldu baska gelmedi bugunde az geldi baska bisi yok valla bilemedim sole sokule sokule gelse biliri ilk kez bole bisi basima geldi benimdeKızlar merhaba. size bir şey sormak istiyorum kafam çok karışık. benim bat tarihim 15/02 dün çok hafif lekelenme farkettim. sonrasında birşey yoktu. bu sabahta vardı yine baktım yok. ben şimdi adetin ilk gününü lekelenmenin ilk olduğu günü mü sayacağım yoksa söküldüğü gün mü? nolur yardım
Hormon tahlili istiyormus sanirm ben perşembe gidecegim cnm istersen ogrenirm nelera bakti die sana yazarimKızlar herkese selam! Ben adetin 4. günü doktora gideceğim de, bilgisi olan paylaşabilir mi? Nelere bakıyorlar, özellikle hatırlatmam gereken test vs var mi?
İsminin altında yazan dua nedir canım ?Lekelenme bile olsa ilk gun sayiliyor canim
EstradiolKızlar herkese selam! Ben adetin 4. günü doktora gideceğim de, bilgisi olan paylaşabilir mi? Nelere bakıyorlar, özellikle hatırlatmam gereken test vs var mi?
Hormon tahlili istiyormus sanirm ben perşembe gidecegim cnm istersen ogrenirm nelera bakti die sana yazarim
Estradiol
FSH
LH
TSH
Prolaktin.
bi de ultrasonla baksınlar engel bi durum var mı. Kist falan.
Hormon tahlillerinde farketmez canım. Ben hep tok gittim.Çok sevinirim canım, ben de cuma gideceğim. Ben sordum da aç tok farketmez dedi doktor, insallah öyledir.
Evet canim farketmez dedi banada aradim sekreterini ama ben yinede ac gideyimÇok sevinirim canım, ben de cuma gideceğim. Ben sordum da aç tok farketmez dedi doktor, insallah öyledir.
Ben:) yumurtlamadan 4-5 gün sonra başladı ağrılarım. Her gün oldu ama adet günü iyice arttı şiddetlendi. Yanında adet sancısı da eşlik etmeye başladı.Merhaba Hanımlar hamile olupta belirti olarak siddetli kaşık ağrısı yaşayanlar oldu mu?
Ger dileğin dediği gibiyse ben bugün 5 haftalık oluyorumAynen yaapeş peşe geldi haberler. Naz'ın da gelir inşallah en kısa zamanda :)
Yumurtlamandan sonra ne kadar geçtiyse üzerine 2 hafta ekle.E
Ger dileğin dediği gibiyse ben bugün 5 haftalık oluyorum
Eve
Evet canim farketmez dedi banada aradim sekreterini ama ben yinede ac gideyim
Kuzum senin lekelerin kac gun sürmüştü valla test mi yapsam ben bi gelio bi gelmioBen:) yumurtlamadan 4-5 gün sonra başladı ağrılarım. Her gün oldu ama adet günü iyice arttı şiddetlendi. Yanında adet sancısı da eşlik etmeye başladı.
25 Ocak ya yunurtladim diye biliyorumYumurtlamandan sonra ne kadar geçtiyse üzerine 2 hafta ekle.
Tamam canim, çok teşekkür ederimHormon tahlillerinde farketmez canım. Ben hep tok gittim.
10 da canim benm de gitcem de regl olamadim ki ben leke geldi kesildi dün bugunde az once biraz geldi bitti pecete siliminde tukuruk kadar anca geldiSen aç git canim ama ben aç gidemem. Akşam üzeri 4 ye randevu :)
10 da canim benm de gitcem de regl olamadim ki ben leke geldi kesildi dün bugunde az once biraz geldi bitti pecete siliminde tukuruk kadar anca geldi
4-5 gün sürdü canım. Ama o lekelenme devamlı olmuyor günde 1-2 sefer ve çok az oluyor. Akıntıyla karışık geliyor. Bi de kendinden iç çamaşırına gelmiyor peçeteyle silince geliyor. Biraz ayrıntılı anlattım kıyaslayabilmen için.Kuzum senin lekelerin kac gun sürmüştü valla test mi yapsam ben bi gelio bi gelmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?