Nendemek canim senden de razı olsun allahTeşekkür ederim canım benim Allah razı olsun.
Bıhafta sora gene gıdersın kız sen benden de sabırsızsım bak benım 6 gunde cok fark olmus 3mm den 16 mm olmus hemencık buyuyo kucul nokto bebısımı gordumAlttan ultrason yapın diycem ben, keseyi görmezsem rahat edemem :) göbekten ultrasonda nokta görüyorum der deli eder beni yoksa
o zaman perşembe görünür inşallah :)16sında yumurtladıysan şu anda tam 6 haftalıksın canım. Perşembe 6+2 ya da 17sinde yumurtladıysan 6+1 olursun. Hemen çözdüm hesaplamayıahh matematikçi kafam
Sabırsızlıktan değilde canım. Alttan muayeneye karşı değilim ben, o yüzden görebilmek varken ertelemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum :)Bıhafta sora gene gıdersın kız sen benden de sabırsızsım bak benım 6 gunde cok fark olmus 3mm den 16 mm olmus hemencık buyuyo kucul nokto bebısımı gordumalttan gordu benımde ustten net degıldı
Görünür canım bence. :)o zaman perşembe görünür inşallah :)
Haklısın cnm alttan cok net gordu yukardan zor gordu bıde net degıldı karından nedense şişkoda degılım zor gozuksun ufak oldugundan heraldeSabırsızlıktan değilde canım. Alttan muayeneye karşı değilim ben, o yüzden görebilmek varken ertelemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum :)
İnşallah canım elimde 3 adet ovulasyon var yarın yapım bari :)) perşembe benim değer kaç olacak bakalimHehe :) birbirimize destek olup kıyaslarız bu süreçte. Ovülasyon testimizdeki koyuluk bile aynı gidiyor. Bende silikken sende de silikti. Sende koyuyken bende de koyu oldu. Beraber ilerliyoruz birbirimize destek olalım bu süreçte inşallah :)
Bende kilolu değilim ama son 1 aydır göbeğim var gibi çıktı. Görmeye engel olabilir. Göreyim de miniğimi sonra kalbi atacak mı stresine girerimHaklısın cnm alttan cok net gordu yukardan zor gordu bıde net degıldı karından nedense şişkoda degılım zor gozuksun ufak oldugundan heralde
Yap canım 2-3 yıl ihtiyacın olmayacak Allah'ın izniyle. bozulmasınlar kullan:)İnşallah canım elimde 3 adet ovulasyon var yarın yapım bari :)) perşembe benim değer kaç olacak bakalim
Canım cuma günü 177 ydiYap canım 2-3 yıl ihtiyacın olmayacak Allah'ın izniyle. bozulmasınlar kullan:)
En son hangi gün kaçtı ben kaba taslak bi hesapliim bakiim
2000in üzerinde olur canım tahminen.Canım cuma günü 177 ydi
Tam 2 katlamıyor canım 2,5-3 oluyor. Bat geçtikten sonra katlanma hızlanıyor. Senin Yeni bat 8 şubat. Hızlı artışa geçecek bundan sonra. 2000i geçer bence en az o da. 3000lere yaklaşabilir de.
Evet ordakı hafıf yag bıle engelmıs bıraz da olsa sabır cnm degerınde gec dollenme olduya hızla artarBende kilolu değilim ama son 1 aydır göbeğim var gibi çıktı. Görmeye engel olabilir. Göreyim de miniğimi sonra kalbi atacak mı stresine girerimSağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim.
Cok agrdersın cok kotu ıshal oldm cnm ya uc kere gıttm bıde ustune ıstıfra etmedım allahtan ya valla cok kotuydum evdeym ıste
Bılmıyom cnm aama hassas bınyem cnm benımProgestan bende son kullandığımda ishal yapmıştı 2 3 kere. Bi de normal değildi. Belki sana da o yapmıştır kullanıyorsan.
Adetten önce 2 kat artarken bat günü ve sonrasında 4-5 kat artmaya başladı. Doğruymuş yanı BAT'tan sonra hızlanıyormuş artış. Bebek isterken ki benden eser yok aslında çok sabırsızdım. Bide kimyasal dediklerinde çok stres yaptım yıkıldım. Ama iyiyim çok şükür artık. Devamı da iyi gelir inşallah.Evet ordakı hafıf yag bıle engelmıs bıraz da olsa sabır cnm degerınde gec dollenme olduya hızla artar
Aminnn aminn canım inan duramıyorum arttı mı noldu ne alemde diye çok garip biseymis gerçekten elimde olsa hastanede beklicem:)Tam 2 katlamıyor canım 2,5-3 oluyor. Bat geçtikten sonra katlanma hızlanıyor. Senin Yeni bat 8 şubat. Hızlı artışa geçecek bundan sonra. 2000i geçer bence en az o da. 3000lere yaklaşabilir de.
Kımyasal dıyenşere kapak oldu bebegın sana tutundu cnm allah veren o bılır cok gızel ornek oldun ben ıkı lere betq verdım bıdaha vermedım zaten keseyı gorduk uc gun sonra 5+1 de kese gozuktu sanıromAdetten önce 2 kat artarken bat günü ve sonrasında 4-5 kat artmaya başladı. Doğruymuş yanı BAT'tan sonra hızlanıyormuş artış. Bebek isterken ki benden eser yok aslında çok sabırsızdım. Bide kimyasal dediklerinde çok stres yaptım yıkıldım. Ama iyiyim çok şükür artık. Devamı da iyi gelir inşallah.
yok kuzum ben seni Allah icin seviyorum manasi :)))İsminin altında yazan dua nedir canım ?
Gebelikte okunması gereken şeyleri araştırıyorum da onla mı ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?