Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alttan ultrason yapın diycem ben, keseyi görmezsem rahat edemem :) göbekten ultrasonda nokta görüyorum der deli eder beni yoksa
Bıhafta sora gene gıdersın kız sen benden de sabırsızsım bak benım 6 gunde cok fark olmus 3mm den 16 mm olmus hemencık buyuyo kucul nokto bebısımı gordum alttan gordu benımde ustten net degıldı

Bıhafta sora gene gıdersın kız sen benden de sabırsızsım bak benım 6 gunde cok fark olmus 3mm den 16 mm olmus hemencık buyuyo kucul nokto bebısımı gordum alttan gordu benımde ustten net degıldı
Sabırsızlıktan değilde canım. Alttan muayeneye karşı değilim ben, o yüzden görebilmek varken ertelemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum :)

Sabırsızlıktan değilde canım. Alttan muayeneye karşı değilim ben, o yüzden görebilmek varken ertelemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum :)
Haklısın cnm alttan cok net gordu yukardan zor gordu bıde net degıldı karından nedense şişkoda degılım zor gozuksun ufak oldugundan heralde

İnşallah canım elimde 3 adet ovulasyon var yarın yapım bari :)) perşembe benim değer kaç olacak bakalim

Haklısın cnm alttan cok net gordu yukardan zor gordu bıde net degıldı karından nedense şişkoda degılım zor gozuksun ufak oldugundan heralde
Bende kilolu değilim ama son 1 aydır göbeğim var gibi çıktı. Görmeye engel olabilir. Göreyim de miniğimi sonra kalbi atacak mı stresine girerim Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim.

İnşallah canım elimde 3 adet ovulasyon var yarın yapım bari :)) perşembe benim değer kaç olacak bakalim
Yap canım 2-3 yıl ihtiyacın olmayacak Allah'ın izniyle. bozulmasınlar kullan:)
En son hangi gün kaçtı ben kaba taslak bi hesapliim bakiim

Evet ordakı hafıf yag bıle engelmıs bıraz da olsa sabır cnm degerınde gec dollenme olduya hızla artar

Cok agrdersın cok kotu ıshal oldm cnm ya uc kere gıttm bıde ustune ıstıfra etmedım allahtan ya valla cok kotuydum evdeym ıste

Progestan bende son kullandığımda ishal yapmıştı 2 3 kere. Bi de normal değildi. Belki sana da o yapmıştır kullanıyorsan.

Evet ordakı hafıf yag bıle engelmıs bıraz da olsa sabır cnm degerınde gec dollenme olduya hızla artar
Adetten önce 2 kat artarken bat günü ve sonrasında 4-5 kat artmaya başladı. Doğruymuş yanı BAT'tan sonra hızlanıyormuş artış. Bebek isterken ki benden eser yok aslında çok sabırsızdım. Bide kimyasal dediklerinde çok stres yaptım yıkıldım. Ama iyiyim çok şükür artık. Devamı da iyi gelir inşallah.

Tam 2 katlamıyor canım 2,5-3 oluyor. Bat geçtikten sonra katlanma hızlanıyor. Senin Yeni bat 8 şubat. Hızlı artışa geçecek bundan sonra. 2000i geçer bence en az o da. 3000lere yaklaşabilir de.
Aminnn aminn canım inan duramıyorum arttı mı noldu ne alemde diye çok garip biseymis gerçekten elimde olsa hastanede beklicem:)

Kımyasal dıyenşere kapak oldu bebegın sana tutundu cnm allah veren o bılır cok gızel ornek oldun ben ıkı lere betq verdım bıdaha vermedım zaten keseyı gorduk uc gun sonra 5+1 de kese gozuktu sanırom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…