Kardeş kardeş olsunlar:)Bende 26 canım. Aynı sayılırız. Sen 4+5 'sin ben 4+4'üm. Perşembe günü 5 haftalık olacaksın.
Ben kendimi bildim bileli hep var o çizgi.Ama dayanamıcam birşey sorcam göbeğinden kasığa doğru uzanan bir çizgi var mı ? Çok çok sonraki aylarda oluyormuş burda okudum benim adet gecikmesnden önce çıktı diyenler var ama bugün duştan çıktım giyinirken o ne be dedim baktım ki göbeğimden başlamış dümdüz bir çizgi taa kasıklrıma kadar dümdüz inmiş bu ne sence
Hehe :) birbirimize destek olup kıyaslarız bu süreçte. Ovülasyon testimizdeki koyuluk bile aynı gidiyor. Bende silikken sende de silikti. Sende koyuyken bende de koyu oldu. Beraber ilerliyoruz birbirimize destek olalım bu süreçte inşallah :)Pw
Kardeş kardeş olsunlar:)
O psikolojik çıkmaz canim bende de erkenden cikar hatta arkdsma demistim.ben hamileyim kesim die erkenden demistim dusunİnşallah tutmuştur canım ya bi önceki aylardaki gibi saçma sapan şeyleri takmamayı öğrendim ama bu sefer gözle görülür şeyde görünce ne bilim :) o çizgiyide veya gögsümüde mi psikolojik bu hale getirdim :) hayırlısı olsun
Eşime sormama gerek yok canım ben hep kendimi incelerim. Hatta ben göbeğimede lazer yaptırıyorum gitmedne önce jiletle alıyorum güzellik salonu öyle diyor. Mutlaka görürdüm. Nilayda olmuş bak. O değilde eğer hamileysem kadınlar kulubunun gelmiş geçmiş en çok belirtisini yaşamış insan olarak tarihe yazılacam :))Ben kendimi bildim bileli hep var o çizgi.
Hatta yeni evlendiğim zamanlar duydum bunu eşime söyledim bak çizgi var acaba hamile miyim diye. Saçmalama aşkım o hep vardı dedi. Aaa ciddi misin dedim farketmemişimdediği de çıktı hamile değildim. Sende istersen eşine sor var mıydı diye. Erkekler daha dikkat ediyorlar bazen :)
Ama sonradan çıkanlarda da 6-7 aylardan sonra çıkıyormuş. İlk belirtilerden değil yani.
9 olmaması lazım yaa. 5nde yumurtladıysan bugün 8nci gün. Ben adetten geri sayarak hesapladım gerçi yumurtlamanı unutmuşum :) farketmez gerçi 9 da da çıkmaz 10dan sonra inşallah :)Aaa 9. Gün lütfen haksızlık etme :)) moralim bozulmuyor canım inan bana doğru söylüyorum ben çok meraklı bi insanım sadece. Sabırsızım. Yoksa hiç üzülmüyorum
Bakalım 6 gün kaldı canım ne çıkacak belli değil :)) susuyorum artık beni deli zannedeceksiniz yoksa :)O
O psikolojik çıkmaz canim bende de erkenden cikar hatta arkdsma demistim.ben hamileyim kesim die erkenden demistim dusun
Eşime sormama gerek yok canım ben hep kendimi incelerim. Hatta ben göbeğimede lazer yaptırıyorum gitmedne önce jiletle alıyorum güzellik salonu öyle diyor. Mutlaka görürdüm. Nilayda olmuş bak. O değilde eğer hamileysem kadınlar kulubunun gelmiş geçmiş en çok belirtisini yaşamış insan olarak tarihe yazılacam :))
Tamam canım tamam deliye vurmayı bırakıyorum sabırlı olacam söz :) bi hamile kalsaydımda kurtulsaydın benden yine gitmem bi yere ama en azından artık soru sormam tabi bunun kesesi var kalp atışı var kan değeri var ondan sonra9 olmaması lazım yaa. 5nde yumurtladıysan bugün 8nci gün. Ben adetten geri sayarak hesapladım gerçi yumurtlamanı unutmuşum :) farketmez gerçi 9 da da çıkmaz 10dan sonra inşallah :)
Birbirimize soru sormayacaksak destek olmayacak niye varız burda canım. Soracaksın danışacaksın tabi :)Tamam canım tamam deliye vurmayı bırakıyorum sabırlı olacam söz :) bi hamile kalsaydımda kurtulsaydın benden yine gitmem bi yere ama en azından artık soru sormam tabi bunun kesesi var kalp atışı var kan değeri var ondan sonra
Benden ıkı uc gun ugak ozamanBenim yumurtlama 16 17 ocak gibi canim o zaman ne kadarliktir sencedlkkydlntpl perşembe gidicem doktora
Hado ıns ufakta olsa gorursn ınsYumurtlama günüme göre hesapladım canım. Cuma tam 5 haftalık olcam. Görürüm o zaman.
16sında yumurtladıysan şu anda tam 6 haftalıksın canım. Perşembe 6+2 ya da 17sinde yumurtladıysan 6+1 olursun. Hemen çözdüm hesaplamayıBenim yumurtlama 16 17 ocak gibi canim o zaman ne kadarliktir sencedlkkydlntpl perşembe gidicem doktora
Alttan ultrason yapın diycem ben, keseyi görmezsem rahat edemem :) göbekten ultrasonda nokta görüyorum der deli eder beni yoksaHado ıns ufakta olsa gorursn ıns
Fazlasıyla normal canım. Herkeste oluyor. Belinin altına yastık koy kalkma bir süre. Giden gider yerine :)Merhabalar.. Benim bir sorum olacaktı arkadaşlar. Afedersiniz eşimle ilişki olduktan sonra spermin geri gelmesi durumu oluyor. Bu sizce normal bir olay mı ?
Yok canim nolcak askolsun hepimizin derdi ortakBakalım 6 gün kaldı canım ne çıkacak belli değil :)) susuyorum artık beni deli zannedeceksiniz yoksa :)
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun.Yok canim nolcak askolsun hepimizin derdi ortak
Çok teşekkür ederim canım benim :) iyiki varsınız gerçektenBirbirimize soru sormayacaksak destek olmayacak niye varız burda canım. Soracaksın danışacaksın tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?