- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Kayit yaptirmamiz gerekiyomus canimcim saglik ocagina onlar bizi ariyolarmis 6. Ve 7. Ayda asilarimiz varmis bide dogumdan sonra. Arkadasima sordum bir anonce yaptir kaydini dedi gulum :)Tamam cnm hamıleyız dıyoz gelıp dılekce vercen dıyo ya delı ettı benı
Ama dayanamıcam birşey sorcam göbeğinden kasığa doğru uzanan bir çizgi var mı ? Çok çok sonraki aylarda oluyormuş burda okudum benim adet gecikmesnden önce çıktı diyenler var ama bugün duştan çıktım giyinirken o ne be dedim baktım ki göbeğimden başlamış dümdüz bir çizgi taa kasıklrıma kadar dümdüz inmiş bu ne sence
Anladım canım ben beyaz peynir gibiyimdir ilginç neyin nesi anlamadım yoktu bende. Geçer heraldeO çizgi bende tüm hamileliğim boyunca hiç çıkmamıştı. Memelerim de hep pembe ve damarsızdı. Esmerlerde çıkıyor diye biliyorum.
Çekilecek bi yer olsa çekicemde öyle bi yer deil :) okadar bariz kii özel bölgeme kadar dümdüz açık kahverengi bi çizgiO çizgi bende tüm hamileliğim boyunca hiç çıkmamıştı. Memelerim de hep pembe ve damarsızdı. Esmerlerde çıkıyor diye biliyorum.
Bazılarında doğuştan itibaren oluyor ama öyle olsa bilirdin yani:)Çekilecek bi yer olsa çekicemde öyle bi yer deil :) okadar bariz kii özel bölgeme kadar dümdüz açık kahverengi bi çizgi
Aynen yoktu :)Bazılarında doğuştan itibaren oluyor ama öyle olsa bilirdin yani:)
Bak tuttu kız rüyam.sana da dua etmistim.Rabbime çok sükür.naza da niyet ettim.ama o degilmis.baska birinin haberi geldi bana.demekki oymus.Duramıyorum ya biz niye böle olduk yalnız umudum bitmedi 3 kişi gördüm diyodu sana naz a o 3. Ben olayimmi diyodum oldu şükür
Ahahhahhaha tuyu bile yokmuyduO bahsettiğiniz aşı da tetanoz kızlar.
Kötü hastanede veya kötü şartlarda otobüs taksi gibi doğum yaparsınız diye yapılıyor. Öyle pis bir aşı ki aşı olduğu zaman kol kalkmıyor iki gün. Hamileyken 2 doğduktan sonra 3 tane daha oluyorsunuz bitiyor.
Bir d önceki sayfalarda mide bulantısı sağlıklı gebeliği veya bebek tüylenirse filan denmiş. Mide bulantısı tamamen artan hcg hormonuyla alakalı. Bende iki gebeliğimde de hiç olmadı oğlan sağ Salim doğdu mesela. Kuzenim 6 gebelik geçirdi hepsini mide bulantısıyla öğrendi. Ama bir tanesi sağlıklı doğdu birine de şu an hamile. Batıla çok takılmayın derim.
Bir de benim midem çok yanıyordu oğlan çok saçlı doğacak dediler çocuğum doğduğunda bırakın saçı bir tane tüyü bile yoktu.
Valla öle zorla rüyanda olmak istedim çok şükür oldu Allah razı olsun canım bebişin ne durumdaBak tuttu kız rüyam.sana da dua etmistim.Rabbime çok sükür.naza da niyet ettim.ama o degilmis.baska birinin haberi geldi bana.demekki oymus.
Demek ki sana da rabbim sòyletmis canim.Valla öle zorla rüyanda olmak istedim çok şükür oldu Allah razı olsun canım bebişin ne durumda
Beklemek daha iyi inan. Çünkü arttığını bilmek de yeterli olmuyor. Eşine iyi ki beni duraklatmışsın diyeceksin çünkü gerçekten sürekli kan verince insan hesap yapmaktan kafayı yiyor. Böylesi daha iyi :)Aminnn aminn canım inan duramıyorum arttı mı noldu ne alemde diye çok garip biseymis gerçekten elimde olsa hastanede beklicem:)
Cok uzak bıyere gıtmem lazım gıdemedm bıkac hafta sonra gıdıcem cnm hayırlısıyla sınır ettıler benı hamıle hamıle yürüdümKayit yaptirmamiz gerekiyomus canimcim saglik ocagina onlar bizi ariyolarmis 6. Ve 7. Ayda asilarimiz varmis bide dogumdan sonra. Arkadasima sordum bir anonce yaptir kaydini dedi gulum :)
AA miden bulanıyor ne güzel bende bulansin istiyor um ama daha yok :))) korkma korkma seninle bu defa inşallahDemek ki sana da rabbim sòyletmis canim.
Benim bebek de ne yapsin korkutuyor beni.biraz karin agrim var.sağ kasik ve adet olacakmisim gibi belim agriyor.midem bulaniyor.
Sırf o değil canım. Normal kadın doğumcuların yapmadığı sadece aile hekimlerinin talep edebildiği bazı testler varmış. Hastalık alerji vitamin bilmem ne gibi. Kapsamlı bakıyormuş. Keseyi görmeden git dedi bana başka bi aile hekimi. Perşembe aile hekimime Cuma doktoruma gidicem.Kayit yaptirmamiz gerekiyomus canimcim saglik ocagina onlar bizi ariyolarmis 6. Ve 7. Ayda asilarimiz varmis bide dogumdan sonra. Arkadasima sordum bir anonce yaptir kaydini dedi gulum :)
Doğru söylüyorsun canım ilk olunca heyecan yapıyor insan sağlıklı olsun da onlar bu günler gecerBeklemek daha iyi inan. Çünkü arttığını bilmek de yeterli olmuyor. Eşine iyi ki beni duraklatmışsın diyeceksin çünkü gerçekten sürekli kan verince insan hesap yapmaktan kafayı yiyor. Böylesi daha iyi :)
Aman dikkat et canim 4.aydan once cok fazla yurumemeye gayret et. Benim evime cok yakin saglik ocagi yarin falan gidip yaptiririz dedi esimCok uzak bıyere gıtmem lazım gıdemedm bıkac hafta sonra gıdıcem cnm hayırlısıyla sınır ettıler benı hamıle hamıle yürüdüm
Kız deme öyle dua saatine gelirAA miden bulanıyor ne güzel bende bulansin istiyor um ama daha yok :))) korkma korkma seninle bu defa inşallah
Canim benim doktorumda cok ilgili masallah bisey olsa soylerdi diye dusunuyorum bide arkadasimda ayni doktora gidiyor onlada konustum bugun oda 7.5 aylik hamile kaydini yaptir onlar ariyolar asi icin dedi zaten esim yarin yaptiririz dedi kaydi. Gerek olan bisey olursa soylerler nasilsa. Gecen gittigimde kalp atisi icin doktorum idrar kan tahlili yapip biseylere bakti gene bobrek durumu falan varmis onlara.Sırf o değil canım. Normal kadın doğumcuların yapmadığı sadece aile hekimlerinin talep edebildiği bazı testler varmış. Hastalık alerji vitamin bilmem ne gibi. Kapsamlı bakıyormuş. Keseyi görmeden git dedi bana başka bi aile hekimi. Perşembe aile hekimime Cuma doktoruma gidicem.
Kiz kolaymi saniyosun mahvediyor insani gucten dusuyosun illa bulanipta hamilelik gecicek diye bisey yok ki ne guzel bulanmasin iste insani canindan bezdiriyo ben sabahlari kalktigimda agliyorum artik dusun yani. Bence olmasin diye dua et kuzum kolay gecsin hamileligin. Ama 6.haftadan sonra basliyor genelde sendede oyle olur gorurum o zaman kizlarrrr ne yiyim ölüyorum dersinAA miden bulanıyor ne güzel bende bulansin istiyor um ama daha yok :))) korkma korkma seninle bu defa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?