Benim doktorum da çok ilgili ama devletin sadece aile hekimlerine izin verdiği testler var sen doktoruna gidip bizzat ismini söyleyip yaptırmak istiyorum desen bile yapamazlarmış. Benim de 28 haftalık hamile arkadaşım var aynı doktora giden ona sordum geçen gittiğim aile hekimi böyle böyle dedi dedim. Aaa evet ben sana söylemeyi unuttum hamile olduğunu bildirmen gerekiyor cezası bile varmış. Ve çeşitli tahliller alacak senden bir an önce git dedi.Canim benim doktorumda cok ilgili masallah bisey olsa soylerdi diye dusunuyorum bide arkadasimda ayni doktora gidiyor onlada konustum bugun oda 7.5 aylik hamile kaydini yaptir onlar ariyolar asi icin dedi zaten esim yarin yaptiririz dedi kaydi. Gerek olan bisey olursa soylerler nasilsa. Gecen gittigimde kalp atisi icin doktorum idrar kan tahlili yapip biseylere bakti gene bobrek durumu falan varmis onlara.
Böğür e böğür e:))))Kız deme öyle dua saatine gelir
Normal mide bulantısı gibi mi sanıyorsun deme öyle :)
O zaman bir buçuk haftam kalmış :))) belki biraz kilo almam o ara :)))Kiz kolaymi saniyosun mahvediyor insani gucten dusuyosun illa bulanipta hamilelik gecicek diye bisey yok ki ne guzel bulanmasin iste insani canindan bezdiriyo ben sabahlari kalktigimda agliyorum artik dusun yani. Bence olmasin diye dua et kuzum kolay gecsin hamileligin. Ama 6.haftadan sonra basliyor genelde sendede oyle olur gorurum o zaman kizlarrrr ne yiyim ölüyorum dersin
Ahahhahhaha tuyu bile yokmuydu
Ayni benim gibisin cok bulanti kiz olucak falan dedi arkadasim. Bilimsel bi aciklamasi yok ben pek inanmiyorum oyle seylere. Mesela suan 9+3teyim benim o gobek cizgim yeni yeni var hafif belli gogus uclarim normale gore az daha koyu yani herkesin bunyesine gore degisiyor farkli seylere yormamak gerek diye dusunuyorum. Bide o asi meselesi arkadasim 7 aylik hamile suanda o asi cok fena demisti agri yapiyomus bulanti istifra beni 6.haftadan beri mahvediyor bakim bide onun agrisibebis icin katlaniyoruz annelik simdiden basladi. Annelik= fedakarlik :)))
Yok canim en basindan beri biliyorum zaten haberim var yani biraz agirdan aliyorum az daha zaman gecsin dedimBenim doktorum da çok ilgili ama devletin sadece aile hekimlerine izin verdiği testler var sen doktoruna gidip bizzat ismini söyleyip yaptırmak istiyorum desen bile yapamazlarmış. Benim de 28 haftalık hamile arkadaşım var aynı doktora giden ona sordum geçen gittiğim aile hekimi böyle böyle dedi dedim. Aaa evet ben sana söylemeyi unuttum hamile olduğunu bildirmen gerekiyor cezası bile varmış. Ve çeşitli tahliller alacak senden bir an önce git dedi.
Valla ben Yen'i öğrendim size de söylemek istedim siz bilirsiniz canım :)
Sen neleri dusunuyosun halimi bi gorsen aman Allahim tek bulanmasinda kilo alayim dersin o derece kotu bisey canim :)O zaman bir buçuk haftam kalmış :))) belki biraz kilo almam o ara :)))
Valla ben agrim olmayinca yavas yavas islerimi yapiyorum mecbur ailem uzakta yapmak zorundayim. Esim yapiyor bazen sagolsun hic zorda birakmaz ama oda calisiyor adam hangi birine yetsin. Bi yemege eskisi kadar girisemiyorum oda bulanti istifra cok kotu inan icimden gelmiyor mutfaga girmek. Yoksa oyle abartma durumum yok ya kendimi zorlayacak seyler yapmiyorum o kadarAynen yav. Bizim milletin batılı bitmez. Bir de öyle böyle derler hamileliği rezil ederler. Bence bir hamilelik en stressiz şartlarda geçmesi lazım aman onu yapma aman bunu yapma cam silme süpürge tutma yükseğe uzanma zehir oluyor valla
Bi doktorun videosunu izledim dün. Adam diyor ki "bir genç bayan istemediği bir gebelik yaşıyor diyelim, istediği kadar hoplasın zıplasın ağır kaldırsın spor yapsın koşsun hatta trambolinde zıplasın bu bebeği düşürebilir mi ? asla. Sağlıklı bir gebelik siz ne yaparsanız yapın devam edecektir. Sağlıksız bir gebelikte eninde sonunda sonlanacaktır zaten. " dedi. Çok abartıyoruz bazı şeyleri ülkece:) ilk aylarda bebek bi kendine gelene kadar dikkat et kendine sonra hayatına devam et. Abartmanın anlamı yok :)Aynen yav. Bizim milletin batılı bitmez. Bir de öyle böyle derler hamileliği rezil ederler. Bence bir hamilelik en stressiz şartlarda geçmesi lazım aman onu yapma aman bunu yapma cam silme süpürge tutma yükseğe uzanma zehir oluyor valla
Ayy neyse ben bişey demiyorumSen neleri dusunuyosun halimi bi gorsen aman Allahim tek bulanmasinda kilo alayim dersin o derece kotu bisey canim :)
Aha ayni videoyu dun bende izledim ne tevafukBi doktorun videosunu izledim dün. Adam diyor ki "bir genç bayan istemediği bir gebelik yaşıyor diyelim, istediği kadar hoplasın zıplasın ağır kaldırsın spor yapsın koşsun hatta trambolinde zıplasın bu bebeği düşürebilir mi ? asla. Sağlıklı bir gebelik siz ne yaparsanız yapın devam edecektir. Sağlıksız bir gebelikte eninde sonunda sonlanacaktır zaten. " dedi. Çok abartıyoruz bazı şeyleri ülkece:) ilk aylarda bebek bi kendine gelene kadar dikkat et kendine sonra hayatına devam et. Abartmanın anlamı yok :)
Rica ederim canımcım:)Yok canim en basindan beri biliyorum zaten haberim var yani biraz agirdan aliyorum az daha zaman gecsin dedimama yaptircaz eninde sonunda artik yarin birgun giderim kuzum sagolasin
Aklımız aynı çalışıyor demekkiAha ayni videoyu dun bende izledim ne tevafuk
Valla korksan iyi edersinAyy neyse ben bişey demiyorumkorktum:))
Oraya farkli bi video izlerken geldim benim gonlumden erkek geciyor ya kiz erkek bebek belirtilerine bakiyodum oraya atladimAklımız aynı çalışıyor demekki
Mide bulantisi güzel bisey degil ama bebegimin benimle oldugunu anliyorum.yeterki bisey olmasin ben cekerim.AA miden bulanıyor ne güzel bende bulansin istiyor um ama daha yok :))) korkma korkma seninle bu defa inşallah
Tamam tamam sustumValla korksan iyi edersinben diyenlere inanmazdim ama malesef cok kotu bi durum insan ne yiyecegini sasiyor
Sabırla beklicem :)Mide bulantisi güzel bisey degil ama bebegimin benimle oldugunu anliyorum.yeterki bisey olmasin ben cekerim.
Benim 2 3 gündür basladi canim.senin de başlar merak etme.
Bi doktorun videosunu izledim dün. Adam diyor ki "bir genç bayan istemediği bir gebelik yaşıyor diyelim, istediği kadar hoplasın zıplasın ağır kaldırsın spor yapsın koşsun hatta trambolinde zıplasın bu bebeği düşürebilir mi ? asla. Sağlıklı bir gebelik siz ne yaparsanız yapın devam edecektir. Sağlıksız bir gebelikte eninde sonunda sonlanacaktır zaten. " dedi. Çok abartıyoruz bazı şeyleri ülkece:) ilk aylarda bebek bi kendine gelene kadar dikkat et kendine sonra hayatına devam et. Abartmanın anlamı yok :)
Valla ben agrim olmayinca yavas yavas islerimi yapiyorum mecbur ailem uzakta yapmak zorundayim. Esim yapiyor bazen sagolsun hic zorda birakmaz ama oda calisiyor adam hangi birine yetsin. Bi yemege eskisi kadar girisemiyorum oda bulanti istifra cok kotu inan icimden gelmiyor mutfaga girmek. Yoksa oyle abartma durumum yok ya kendimi zorlayacak seyler yapmiyorum o kadar
Erkek çocuk sevdiğin için mi yoksa içine mi doğuyor :)Oraya farkli bi video izlerken geldim benim gonlumden erkek geciyor ya kiz erkek bebek belirtilerine bakiyodum oraya atladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?