Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum da çok ilgili ama devletin sadece aile hekimlerine izin verdiği testler var sen doktoruna gidip bizzat ismini söyleyip yaptırmak istiyorum desen bile yapamazlarmış. Benim de 28 haftalık hamile arkadaşım var aynı doktora giden ona sordum geçen gittiğim aile hekimi böyle böyle dedi dedim. Aaa evet ben sana söylemeyi unuttum hamile olduğunu bildirmen gerekiyor cezası bile varmış. Ve çeşitli tahliller alacak senden bir an önce git dedi.
Valla ben Yen'i öğrendim size de söylemek istedim siz bilirsiniz canım :)

O zaman bir buçuk haftam kalmış :))) belki biraz kilo almam o ara :)))

Aynen yav. Bizim milletin batılı bitmez. Bir de öyle böyle derler hamileliği rezil ederler. Bence bir hamilelik en stressiz şartlarda geçmesi lazım aman onu yapma aman bunu yapma cam silme süpürge tutma yükseğe uzanma zehir oluyor valla

Yok canim en basindan beri biliyorum zaten haberim var yani biraz agirdan aliyorum az daha zaman gecsin dedim ama yaptircaz eninde sonunda artik yarin birgun giderim kuzum sagolasin

Valla ben agrim olmayinca yavas yavas islerimi yapiyorum mecbur ailem uzakta yapmak zorundayim. Esim yapiyor bazen sagolsun hic zorda birakmaz ama oda calisiyor adam hangi birine yetsin. Bi yemege eskisi kadar girisemiyorum oda bulanti istifra cok kotu inan icimden gelmiyor mutfaga girmek. Yoksa oyle abartma durumum yok ya kendimi zorlayacak seyler yapmiyorum o kadar

Bi doktorun videosunu izledim dün. Adam diyor ki "bir genç bayan istemediği bir gebelik yaşıyor diyelim, istediği kadar hoplasın zıplasın ağır kaldırsın spor yapsın koşsun hatta trambolinde zıplasın bu bebeği düşürebilir mi ? asla. Sağlıklı bir gebelik siz ne yaparsanız yapın devam edecektir. Sağlıksız bir gebelikte eninde sonunda sonlanacaktır zaten. " dedi. Çok abartıyoruz bazı şeyleri ülkece:) ilk aylarda bebek bi kendine gelene kadar dikkat et kendine sonra hayatına devam et. Abartmanın anlamı yok :)

Aha ayni videoyu dun bende izledim ne tevafuk

AA miden bulanıyor ne güzel bende bulansin istiyor um ama daha yok :))) korkma korkma seninle bu defa inşallah
Mide bulantisi güzel bisey degil ama bebegimin benimle oldugunu anliyorum.yeterki bisey olmasin ben cekerim.
Benim 2 3 gündür basladi canim.senin de başlar merak etme.

Aynen babaannem amcamı hiç istememiş antibiyotik içmiş koltuğa çıkmış kendini yere atmış. Bir tane kanaması bile olmamış amcam da resmen en sağlıklıları 3 kardeş arasında.

Sağlıksız olan akşama kadar yatsak bile düşer yani benim ikinci öyle oldu. O zaman karar aldım çık üstüne düşmeyeceğim diye. Ondan hamileliği zehir etmeyip tadını çıkarmak lazım. Hem Bebek de mutlu olur di mi:))

Ben bulantım olmamasına rağmen mutfağa girmiyordum ki:)) hazırcıyım biraz.

Oraya farkli bi video izlerken geldim benim gonlumden erkek geciyor ya kiz erkek bebek belirtilerine bakiyodum oraya atladim
Erkek çocuk sevdiğin için mi yoksa içine mi doğuyor :)
Ama sana bişey söyliim mi kız çocuk olunca östrojen normalden fazla üretiliyormuş ve o da mide bulantısına neden oluyormuş. sen de mide bulantısı var dimi hemde baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…