Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce test yaptım negatif çıktı kızlar. 3 gün geciktim oysa. Gebelik olsaydı kesin çıkardı sanırım. 27 Ocak'ta yumurtlamıştım...

Aynen katılıyorum

Aman dikkat et canim 4.aydan once cok fazla yurumemeye gayret et. Benim evime cok yakin saglik ocagi yarin falan gidip yaptiririz dedi esim
Evet cnm bnm ısımde cok uzak allaha emanetım yanı ıkıncı aya az kaldı ılk dort ay bıraz yorulmak tehlıke sonra yurıyus pnerıyplat benım aksam bulantılarımda olmaya basladı yanbı bebıs benı zorluyo

Yumurtlama gününden eminsen başka bi marka ile tekrarla testi. Kist var mıydı sende ?
Kist yok canım herşeyim normal çok şükür ama bazen 1 gün geciktiğim oluyor. Hem belirtiler vardı hemde 3 gün gecikince umutlanmıştım. Negatif çıktıysa gebelik yoktur herhalde canım. Başka testte elimde yok.

Ayy neyse ben bişey demiyorum korktum:))
Buşantı cok kotu yesemmı yemesemmı napsam sasırıyoan bıran once bıtsın ıstıyosun hele bnm gjbı calosoyosan poset bulunduruyosun neolıt ne olmaz valşa rezıllık ofıste cıkarmak ıstemıyorum

Yumurtlamadan sonra 14ncü gün adet olmuyor muydun hep ?
Normal bi durum değil yaa. Adet belirtin var mı peki ? Ya da gebelik belirtin.

Yumurtlamadan sonra 14ncü gün adet olmuyor muydun hep ?
Normal bi durum değil yaa. Adet belirtin var mı peki ? Ya da gebelik belirtin.
Bazen sapıyor aslında canım ama bu ay korunmayı bıraktım.

BAT günü âdet sancım başladı ve oluyorum sandım. Çok şiddetliydi. Bu 3 gün boyunca devam etti. Âdet sancısını çektim ama âdet olmadım.

Belirti olarak ara ara rahmimde batmalar oldu ve vajinama âni sancılar giriyor. Göğüs uçlarıma dokunca sızlıyor ve bugün dolgunlaştılar. Âdet zamanımda gögüs uçlarım hiç değişmemiştir normalde, ağrımazdı. Çok iştahlıyım BAT'tan beri ve ısım yükseldi yanıyorum. Halsiz ve yorgunum. Ayrıca baş ağrısı ve beyaz akıntım var.

Eklentiler

• Screenshot_20180210-155239.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
Hayirlisi olsun canim bekle belki gelmez ve 2 gune birdaha yaparsin test

Iste ona baktim videolarda ama bilimsel olarak oyle bi durum yok diyorlar canim benim anneminde hamilelikleri cok agir gecmis annem afedersin ögürmekten kopuk gelirdi artik agzimdan birak kilo almayi bi deri bi kemik kalirdim diyor. Ya birazda genetik midir nedir bilmiyorum. Ama icime oyle doguyor erkek diye ayrica en basindan beride erkek cocuklari cok severim istegimdi yani

Oy bacim ne aksami benim her dakka oluyor doktorum ilac verdi iste ancak onla biraz duruyor bazen o bile fayda etmiyor tinmiyor. 4.ayda geciyor diyolar yavas yavas yuruyusede basla diyolar ama insallah valla bir an once gecsede tadini cikarsak ben normaldede mideden yana bahtsizdim simdide ayniyim daha anliyamadim yani karnim buyuyup bulanti durunca keyif yapicam sanirim

Karnın hiç buyumedi mi. Canim

Karnın hiç buyumedi mi. Canim
Cok az alt tarafa dogru cikti canim benim az bi mide kisminda gobusum vardi ama asagida yoktur o kisim cikti tabi biraz pantolonlar sıkıyor artik dugmesini vurmuyorum yada beli lastikli olan giiyiyorum bide afedersin vajina gorunumu buyuyor hafif sismis gibi farkedersin sende iki hafta sonra falan :)

Yarın sabah bi test daha yap canım ilk idrarla. Bu kadar belirti normal değil. Adet sancının birer bir aynısı bende de oldu. Tam oldum olucam dersin ya normalde. Aynı öyle oluyor. Heveslendirmekte istemiyorum. Yarın bi test yapta görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…