- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Aynen katılıyorumAynen babaannem amcamı hiç istememiş antibiyotik içmiş koltuğa çıkmış kendini yere atmış. Bir tane kanaması bile olmamış amcam da resmen en sağlıklıları 3 kardeş arasında.
Sağlıksız olan akşama kadar yatsak bile düşer yani benim ikinci öyle oldu. O zaman karar aldım çık üstüne düşmeyeceğim diye. Ondan hamileliği zehir etmeyip tadını çıkarmak lazım. Hem Bebek de mutlu olur di mi:))
Nasıl 27de yumurtladın. Emin misin ? Testin markası ne ?Az önce test yaptım negatif çıktı kızlar. 3 gün geciktim oysa. Gebelik olsaydı kesin çıkardı sanırım. 27 Ocak'ta yumurtlamıştım...
27 Ocak'ta yumurtlamıştım canım. Her ay sancıyla olur. SAT 13 - 17 Ocak.Nasıl 27de yumurtladın. Emin misin ? Testin markası ne ?
Yumurtlama gününden eminsen başka bi marka ile tekrarla testi. Kist var mıydı sende ?27 Ocak'ta yumurtlamıştım canım. Her ay sancıyla olur. SAT 13 - 17 Ocak.
Test Oncomed marka.
Evet cnm bnm ısımde cok uzak allaha emanetım yanı ıkıncı aya az kaldı ılk dort ay bıraz yorulmak tehlıke sonra yurıyus pnerıyplat benım aksam bulantılarımda olmaya basladı yanbı bebıs benı zorluyoAman dikkat et canim 4.aydan once cok fazla yurumemeye gayret et. Benim evime cok yakin saglik ocagi yarin falan gidip yaptiririz dedi esim
Kist yok canım herşeyim normal çok şükür ama bazen 1 gün geciktiğim oluyor. Hem belirtiler vardı hemde 3 gün gecikince umutlanmıştım. Negatif çıktıysa gebelik yoktur herhalde canım. Başka testte elimde yok.Yumurtlama gününden eminsen başka bi marka ile tekrarla testi. Kist var mıydı sende ?
Buşantı cok kotu yesemmı yemesemmı napsam sasırıyoan bıran once bıtsın ıstıyosun hele bnm gjbı calosoyosan poset bulunduruyosun neolıt ne olmaz valşa rezıllık ofıste cıkarmak ıstemıyorumAyy neyse ben bişey demiyorumkorktum:))
Yumurtlamadan sonra 14ncü gün adet olmuyor muydun hep ?Kist yok canım herşeyim normal çok şükür ama bazen 1 gün geciktiğim oluyor. Hem belirtiler vardı hemde 3 gün gecikince umutlanmıştım. Negatif çıktıysa gebelik yoktur herhalde canım. Başka testte elimde yok.
Bazen sapıyor aslında canım ama bu ay korunmayı bıraktım.Yumurtlamadan sonra 14ncü gün adet olmuyor muydun hep ?
Normal bi durum değil yaa. Adet belirtin var mı peki ? Ya da gebelik belirtin.
Hayirlisi olsun canim bekle belki gelmez ve 2 gune birdaha yaparsin testBazen sapıyor aslında canım ama bu ay korunmayı bıraktım.
BAT günü âdet sancım başladı ve oluyorum sandım. Çok şiddetliydi. Bu 3 gün boyunca devam etti. Âdet sancısını çektim ama âdet olmadım.
Belirti olarak ara ara rahmimde batmalar oldu ve vajinama âni sancılar giriyor. Göğüs uçlarıma dokunca sızlıyor ve bugün dolgunlaştılar. Âdet zamanımda gögüs uçlarım hiç değişmemiştir normalde, ağrımazdı. Çok iştahlıyım BAT'tan beri ve ısım yükseldi yanıyorum. Halsiz ve yorgunum. Ayrıca baş ağrısı ve beyaz akıntım var.
Evdeyim kuuzm ben rahat rahat kızarım:))Buşantı cok kotu yesemmı yemesemmı napsam sasırıyoan bıran once bıtsın ıstıyosun hele bnm gjbı calosoyosan poset bulunduruyosun neolıt ne olmaz valşa rezıllık ofıste cıkarmak ıstemıyorum
Valla keske banada bi yapan olsaBen bulantım olmamasına rağmen mutfağa girmiyordum ki:)) hazırcıyım biraz.
Iste ona baktim videolarda ama bilimsel olarak oyle bi durum yok diyorlar canim benim anneminde hamilelikleri cok agir gecmis annem afedersin ögürmekten kopuk gelirdi artik agzimdan birak kilo almayi bi deri bi kemik kalirdim diyor. Ya birazda genetik midir nedir bilmiyorum. Ama icime oyle doguyor erkek diye ayrica en basindan beride erkek cocuklari cok severim istegimdi yaniErkek çocuk sevdiğin için mi yoksa içine mi doğuyor :)
Ama sana bişey söyliim mi kız çocuk olunca östrojen normalden fazla üretiliyormuş ve o da mide bulantısına neden oluyormuş. sen de mide bulantısı var dimi hemde baya :)
Oy bacim ne aksami benim her dakka oluyor doktorum ilac verdi iste ancak onla biraz duruyor bazen o bile fayda etmiyor tinmiyor. 4.ayda geciyor diyolar yavas yavas yuruyusede basla diyolar ama insallah valla bir an once gecsede tadini cikarsak ben normaldede mideden yana bahtsizdim simdide ayniyim daha anliyamadim yani karnim buyuyup bulanti durunca keyif yapicam sanirimEvet cnm bnm ısımde cok uzak allaha emanetım yanı ıkıncı aya az kaldı ılk dort ay bıraz yorulmak tehlıke sonra yurıyus pnerıyplat benım aksam bulantılarımda olmaya basladı yanbı bebıs benı zorluyo
Karnın hiç buyumedi mi. CanimOy bacim ne aksami benim her dakka oluyor doktorum ilac verdi iste ancak onla biraz duruyor bazen o bile fayda etmiyor tinmiyor. 4.ayda geciyor diyolar yavas yavas yuruyusede basla diyolar ama insallah valla bir an once gecsede tadini cikarsak ben normaldede mideden yana bahtsizdim simdide ayniyim daha anliyamadim yani karnim buyuyup bulanti durunca keyif yapicam sanirim
Aynen canım öyle yapmayı düşünüyorum bende. Yarın da olmazsam ertesi sabah bakarım.Hayirlisi olsun canim bekle belki gelmez ve 2 gune birdaha yaparsin test
Cok az alt tarafa dogru cikti canim benim az bi mide kisminda gobusum vardi ama asagida yoktur o kisim cikti tabi biraz pantolonlar sıkıyor artik dugmesini vurmuyorum yada beli lastikli olan giiyiyorum bide afedersin vajina gorunumu buyuyor hafif sismis gibi farkedersin sende iki hafta sonra falan :)Karnın hiç buyumedi mi. Canim
Yarın sabah bi test daha yap canım ilk idrarla. Bu kadar belirti normal değil. Adet sancının birer bir aynısı bende de oldu. Tam oldum olucam dersin ya normalde. Aynı öyle oluyor. Heveslendirmekte istemiyorum. Yarın bi test yapta görelim.Bazen sapıyor aslında canım ama bu ay korunmayı bıraktım.
BAT günü âdet sancım başladı ve oluyorum sandım. Çok şiddetliydi. Bu 3 gün boyunca devam etti. Âdet sancısını çektim ama âdet olmadım.
Belirti olarak ara ara rahmimde batmalar oldu ve vajinama âni sancılar giriyor. Göğüs uçlarıma dokunca sızlıyor ve bugün dolgunlaştılar. Âdet zamanımda gögüs uçlarım hiç değişmemiştir normalde, ağrımazdı. Çok iştahlıyım BAT'tan beri ve ısım yükseldi yanıyorum. Halsiz ve yorgunum. Ayrıca baş ağrısı ve beyaz akıntım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?