Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kız çocukları daha bi çok seviyorum pembiş pembiş:) Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bir şekilde tabi ki.

Bat = 11 Mart.
Adetimin bugün 4. Günü. Doktor solda olacak dedi yumurtan galiba öyle görünüyor dedi. İnofolic verdi hiçbir sorunum olmamasına rağmen ? Sizce neden?

Bat = 11 Mart.
Adetimin bugün 4. Günü. Doktor solda olacak dedi yumurtan galiba öyle görünüyor dedi. İnofolic verdi hiçbir sorunum olmamasına rağmen ? Sizce neden?
Doktor solda ya da sağda diye niye bilgi veriyor ki ilginç. Bir ay sağdan yumurtlarsın bir ay soldan yumurtlarsın. Herkeste böyledir bu. Ama bişey farkettirmez gelen spermler 2'ye bölünüp biri sol tüpe biri sağ tüpe ilerler. Yani her halükarda şans eşit :) inofolic de sadece pko hastalarında kullanılmaz canım. Bir çok doktor hamileliği hızlandırmak için veriyor. İçinde folik asitten farklı bi kaç farklı vitamin daha var. Gebeliği hızlandıran.

Bende kız çocukları daha bi çok seviyorum pembiş pembiş:) Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bir şekilde tabi ki.
En basta o zaten canim eli ayagi duzgun saglikli insallah hepimizin :)
Bende hemen mavilere erkek kiyafetlerine gider gozum ama ablamin kizi oldu 1 yasini yeni gecti ablam diyoki kiz olursa bi valiz kiyafet var giymedigi herseyi hazir ama gonul farkli diyo iste ehehehe

Bat = 11 Mart.
Aaa cok guzel inofolic kullandigim ay kaldim ben hamile canim doktorum kalmana yardimci olucak dedi. Bide benim doktorumda diyordu solda yada sagda diye yumurtama. Inofolic zarari olan bisey degil kendi alip kullanan bile var mutlaka saati saatine almaya calis olurmu

Sola yat ilişkiden sonra bu ay dedi. Baya ünlü bir doktor hemde bu bizim burda. Vajinal muayenede söyledi sola uzan ilişkiden sonra diye

Tamam canım . Saati çok önemli mi? Bugün başladım toza

Aynen canım. Senin belirtilerini de okumuştum, ayni benim belirtilerdi. Yarına kadar olacak gibi hissediyorum. Bakalım. Bugün net negatif çıktı, yarın da negatif çıkar herhalde.

Bende evlenince göbek çıkmıştı biraz zaten bahanem hazır artık

Bu mide bulantısı olayı genetik bence annem 4 hamileliğinde de çok az,mide bulantısı yaşamış ablam kardeşim ve bende az bulantı yaşadık kız erkekle pek alakası yok

Benm 6. Haftada başlamıştı tam12. Haftada bitti bulantılarım ondan sonra kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim tadını çıkardım bol bol gerisi süper

Ay sabah oluyodu ıkıgundur her saat oluyodq aksamda basladı bnmde heralde artacak yandık yancok kotu bısey ıns cıkarmayız yoldq falan korkuyorum bn eve gıderken ıse goderken ay cok fena ya uc ay daha nasıl beklıcez

Bak masraf da olmayacak sen kıza dön yol yakınken sonraki erkek olur :)

Bu mide bulantısı olayı genetik bence annem 4 hamileliğinde de çok az,mide bulantısı yaşamış ablam kardeşim ve bende az bulantı yaşadık kız erkekle pek alakası yok
Aynen bende onu dedim zaten bencede genetik annemde diyor sen bana cekmissin diye oda cok kotu oluyormus maalesef hatta kilo almak yerine veriyomus annem

Sola yat ilişkiden sonra bu ay dedi. Baya ünlü bir doktor hemde bu bizim burda. Vajinal muayenede söyledi sola uzan ilişkiden sonra diye
Hmm yer çekimi etkisiyle sola daha çok sperm gider diye düşünmüş. Ama çok etkisi olacağını düşünmüyorumm

Benm 6. Haftada başlamıştı tam12. Haftada bitti bulantılarım ondan sonra kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim tadını çıkardım bol bol gerisi süper
Ay Allahim insallah canim sanki hic gecmicek gibi geliyor bazen. Sabah kalktigimda agladim valla isyan degil haşa ama insan kendini kotu hissediyor halim yok kolumu kaldiracak gucum yok bi yandan da bulanti istifra insani cok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…