Bende kız çocukları daha bi çok seviyorum pembiş pembiş:) Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bir şekilde tabi ki.Iste ona baktim videolarda ama bilimsel olarak oyle bi durum yok diyorlar canim benim anneminde hamilelikleri cok agir gecmis annem afedersin ögürmekten kopuk gelirdi artik agzimdan birak kilo almayi bi deri bi kemik kalirdim diyor. Ya birazda genetik midir nedir bilmiyorum. Ama icime oyle doguyor erkek diye ayrica en basindan beride erkek cocuklari cok severim istegimdi yani
Bat = 11 Mart.2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyor
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek (naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
belirtiler:
- @dlkbbkistyr -----> BAT: 30 ARALIK
Canım benim belirtim adetten bir hafta önce başlayan kasik ve göğüs agrisi oluyo gogsum şişiyor
belirtiler:
- @sessilia -----> BAT: 31 ARALIK
Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.
belirtiler:
- @ertugrulunhalimesi-----> BAT: 1 OCAK
"Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "
Belirtileri
- @Zeycan123 -----> BAT: 2 Ocak
belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladısevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmayabasladi rabbim sizlere de versin
Belirtilerime gelince ben hep demistim benim sol kasigimda cok siddetli agri olmustu demekki dollenmedenmis. Bide arada boyle otururken sag kasigimda pit pit damar atiyo gibi atma oldu bunu bi kac kez yasadim. Ayrica adet agrilarimin hepsini fazlasiyla cektim belim sirtim cok agridi asiri hemde. Egilip kalktigimda bisey kaldirdigimda agri giriyodu hemen kasigima.
Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
Bide belirtimi bilmiyorum ama burda biri yazinca dikkat etmistim 2 gune bir yikadigim sacim hemen yaglaniyor bu normalde olmaz mesela.
Ha bide agri bacaklarima vurdu goguslerim her zamanki gibi agrimaya basladi ama bunda fark sol gogsum arada oyle bi sizliyoduki elimle bastiriyodum.
Belirtileri
- @april22 -----> BAT: 2 OCAK
Belirtileri
"Şuan cok sisdetli kasık ve bel agrıları basladı , 5+ 5 günlük olması normal mi bilmiyorum , bulantı yok ama sabah yumurtadan tijsindim, kokuya karşı inanılmaz duyarlaşma oluyor"- @yumiyum49 -----> BAT: 7 OCAK
Ovulasyondan bir hafta sonra karnım ve kasıklarım iki gün ağrıdı ve tansiyonum düştü
Ovulasyondan 10 gün sonra her yediğimi çıkardım iki gün boyunca
Bata 5 gün kala sağ kasığımda çok çok belirgin ağrı başladı bacağıma vuruyordu ve yine bata 5 gün kala ateşim hep 36 nın üstündeydi.
Bata 4 gün kala iki farklı idrar testi pozitif çıktı anında
Bata 4 gün kala göğüs ve bel ağrım başladı
Göğüs daha çok kök kısımlarından ağrıyordu sonradan ucu hassaslaştı
Bata bir gün kala kan ve idrar pozitif çıktı
Kasık, göğüs ve bel ağrısı devam ediyor şu an
Belirtileri:
- @Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
Sol üst bacak ağrım oldu ama eşimle şehir dışına iş gezisi yapmıştık arabada kasıldım diye düşündüm önemsemedim 4 gün sürdü bacak ağrım, göğüslerimin uzerine yatamıyordum çok açıyorlardı ve şişmişlerdi, sol kasığımda ara ara giren kramplarım oluyordu ve bi de yüzümdeki değişik lekelenmeler hissetmiştim
Belirtileri
- @Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK
Yumurtlamadan 2 gün sonra sağ kasıgımda iğne batması ve aynı gün yine müthiş bir bel ağrısı adetime 10 gün kala sürekli üşüyordum ayaklarım bız gibiydi ( hala da öyle ) ve 7. gün çok halsizdim sürekli uyku modundaydım bir üşüyordum tirtir titriyordum bir ateş basıyordu terliyordum adetime 6 gün kala göğüsümde böyle sıkıntı varmış gibi yanıyordu yarım saat sürdü. 5 gün kalada çok acıkıyordum yemekyedikten sonrada mide bulantım oluyordu.
Ve 4 gün kala test yaptım hayalet çizgiyi gördüm. Reglme 2 gün var bu gün de kan testi yaptım 94 çıktı sonucum
Daha yeni yeni sık idrara çıkma başladı bsnde
MARTÇILAR
- @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
Belirtileri
"Aşırı ama aşırı uyku, kasık ağrıları, yoğun duygu seli.. Başka hiçbir belirti yok :)
Aa unuttum eşim hiç olmadığım kadar sıcak olduğumu söylüyordu son bir haftadır. Ben üşüme yaşadım sürekli."- @Kmsl Hnd -----> BAT: 13 OCAK
- Belirtileri
- canım aslında pek bir belirtim yoktu . Sadece battan 10 gün önce göğüs hassasiyeti oldu.... bi de battan son bir hafta çok fazla akintim vardı bu kadar yani.
- @ebrargelin -----> BAT: 13 OCAK
- @subat_01 -----> BAT: 16 OCAK
- Belirtileri
Benim normalde adetim ve belirtileri hep düzenlidir. Göğüslerim şişer, iştahım artar, ve kasıklarım ağrır. Bu ayda yine hepsi oldu tek fark kasık ağrılarım oldu. Adet öncesi gibi sökülme ağrısı gibi ama daha çok batma ve kramp. Göğüslerimde farklı bir değişim olmadı. Birde hep aşırı idrar yapan biriyim ama daha da arttı hatta sistit oldum sanıp tahlil yaptım negatif çıktı. Adet günüm 16 ocaktı 17 ocakta sağlık ocağında tahlil yaptırdım. Birde son 1-2 gündür baş dönmem oluyordu ( buda bazen adet öncesinde olurdu)- @efrahesila -----> BAT: 18 OCAK
- @papatyam67 -----> BAT: 18 Ocak
- @P u d i n g g -----> BAT: 19 OCAK
- @Lolapink -----> BAT: 19 OCAK
- @Beic ----> BAT: 20 OCAK
- @Umithepvar -----> BAT: 20 OCAK
Moruk -----> BAT: 20 OCAK - @yagmur1212 -----> BAT: 21 OCAK
- @Vayneymis -----> BAT: 21 OCAK
- @Shr-00 -----> BAT: 22 OCAK
- @ve_sen -----> BAT: 22 OCAK
- @LaBrisa -----> BAT: 22 OCAK
- @solisss -----> BAT: 24 OCAK
- @dennisgo -----> BAT: 25 OCAK
- @diligecmisinsan -----> BAT:25 OCAK
- @Senella ----> BAT: 26 OCAK
dlkkydlntpl ----> BAT: 26 OCAK - @BbkBbk -----> BAT: 27 OCAK
- @miraysu_ -----> BAT: 27 OCAK
- @Ayvesen -----> BAT: 27 OCAK
- @Eses07 -----> BAT: 28 OCAK
- @Umudumbitmedi_ -----> BAT: 28 Ocak
- @Portakallicilek-----> BAT: 29 Ocak
- @leblebiimm -----> BAT: 29 OCAK
- @meraalll -----> BAT: 29 OCAK
- @cocugumm -----> BAT: 29 OCAK
Belırtılerm asırı duygusalıkk ve aglama krızım vardı artı kasıklarım ve belım cok agrıdı karnımın ıcınde atmalar olustu kan pıhtısı oldgu ıcın kan pıhtısı atıomus suan karnımda asırı uyku halı bırden bu belırtıler cıktı
- @Dygum2018 -----> BAT: 30 OCAK
- @Evlataski25 -----> BAT: 30 OCAK
- @Birkucukbebismeselesi -----> BAT: 30 OCAK
- @Shencys -----> BAT: 30 OCAK
- @adigül -----> BAT: 31 OCAK
- @Yeruheyade -----> BAT: 31 OCAK
- @cyd86 -----> BAT: 31 OCAK
- @Tubairfan -----> BAT: 31 OCAK
YENİ BATINI EKLEMEYENLER- @cetiha88 -----> BAT: 2 OCAK
- @edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
- @gkymc -----> BAT: 3 OCAK
- @hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK
- @Smerve -----> BAT: 8 OCAK
- @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
- @Ceylancihangir -----> BAT: 5 OCAK
- @GorTuu -----> BAT: 7 OCAK
- @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
- @yagmurumut -----> BAT: 9 OCAK
- @gzmdncr33 -----> BAT: 10 OCAK
- @Dildildil -----> BAT: 11 OCAK
- @Ankey -----> BAT: 11 OCAK
- @Esa331 -----> BAT: 12 OCAK
- @ernsmr -----> BAT: 13 OCAK
- @41EEEEE41 -----> BAT: 14 OCAK
- @-Gzmlkz- -----> BAT: 15 OCAK
- @Pembe1661 -----> BAT: 16 OCAK
- @meyraacnl -----> BAT: 16 OCAK
- @ela basak -----> BAT: 16 OCAK
- @Minanur18 -----> BAT: 16 OCAK
- @Bestttt -----> BAT: 16 OCAK
- @mayissinegi -----> BAT: 17 OCAK
- @Madammor -----> BAT: 19 OCAK
- @Themarginal -----> BAT: 20 OCAK
naz2018 -----> BAT: 3 ŞUBAT
ŞUBATÇILAR- @Anneoluyorumbennnn ----> 1 ŞUBAT
- @gulerben ----> 1 ŞUBAT
- @pelinimben -----> BAT: 1 ŞUBAT
- @Seymainan -----> BAT:1 ŞUBAT
- @Kumral60 -----> BAT: 3 ŞUBAT
- @PamukDeniz -----> BAT: 3 ŞUBAT
- @mahidevran61 -----> BAT: 3 ŞUBAT
- @Papatyalardaguzel ----> BAT: 4 ŞUBAT
- @CitirTurtam ----> BAT: 4 ŞUBAT
- @Hasumran -----> BAT: 5 ŞUBAT
- @emira_86 -----> BAT: 5 ŞUBAT
- @ma cherie -----> BAT: 5 ŞUBAT
- @Htcengn -----> BAT: 5 ŞUBAT
- @mutlulukpesinde -----> BAT: 5 ŞUBAT
- @Estamel003 ----> BAT: 6 ŞUBAT
- @Cansuu33 -----> BAT: 7 ŞUBAT
- @firari58 -----> BAT: 7 ŞUBAT
- @nalyecetemtahin -----> BAT: 7 ŞUBAT
- @yvz13 -----> BAT:8 ŞUBAT
- @nurten64 -----> BAT:8 ŞUBAT
- @rukican -----> BAT:7 ŞUBAT
- @yazgelini -----> BAT:7 ŞUBAT
- @Videsupra -----> BAT 8 ŞUBAT
- E Efulimm41 -----> 9 ŞUBAT
- @TgNcNc -----> BAT:9 ŞUBAT
- @Bilmemkineolur -----> BAT:9 ŞUBAT
- @yasmin_ars -----> BAT: 9 ŞUBAT
- @hedis48 -----> BAT: 9 ŞUBAT
- @efe4415 -----> BAT:10 ŞUBAT
- @Ay-n ilk Hali -----> BAT:10 ŞUBAT
- @cennetyarim -----> BAT:11 ŞUBAT
- @Dmmmttt -----> BAT: 11 ŞUBAT
- @AyAl80 -----> BAT: 11 ŞUBAT
- @turuncu_girl -----> BAT: 11 ŞUBAT
- @Masalicindemasal -----> BAT: 12 ŞUBAT
- @compeng -----> BAT:12 şubat
- @Musmutlu49 -----> BAT:12 ŞUBAT
- @Guly84 -----> BAT: 12 ŞUBAT
- @Gamzelikiziniz -----> BAT: 12 ŞUBAT
- @Prmm -----> BAT: 13 ŞUBAT
- @Niloya48 -----> BAT: 14 ŞUBAT
- @Aysmit -----> BAT: 15 ŞUBAT
- @Smile_s -----> BAT: 15 ŞUBAT
- @supurgelicadi -----> BAT: 12 ŞUBAT
- @Elanur4 -----> BAT: 17 ŞUBAT
- @aknhn -----> BAT: 18 ŞUBAT
- @glcnh08 -----> BAT: 19 ŞUBAT
- @Searte -----> BAT: 19 ŞUBAT
- @hayalhayal1987 -----> BAT: 20 ŞUBAT
- @gizzemmtas -----> BAT: 20 ŞUBAT
- @Ayvesen -----> BAT: 21 ŞUBAT
- @yelsem -----> BAT: 22 ŞUBAT
- B Bs001 -----> BAT: 23 ŞUBAT
- @Ymerve267 -----> BAT: 23 ŞUBAT
- @Yusem_k -----> BAT: 23 ŞUBAT
- @arminch -----> BAT: 25 ŞUBAT
- @Aayyssnnrr -----> BAT: 25 ŞUBAT
- @nurcuk34 -----> BAT: 25 ŞUBAT
- @Ciciketum -----> BAT: 26 ŞUBAT
- @elsin1 -----> BAT:26 ŞUBAT
- @Alya_sura88 -----> BAT: 27 ŞUBAT
- @Ftlyztrk -----> BAT: 28 ŞUBAT
- @ftmclk -----> BAT: 1 MART
- @dmlslnkrmk -----> BAT: 1 MART
- @tuana05 -----> BAT: 4 MART
- @esmarslan -----> BAT: 6 MART
- @Dilarassd ----> BAT: 6 MART
- @sila439 -----> BAT: 8 MART
- @vals_dancer -----> BAT:13 MART
Doktor solda ya da sağda diye niye bilgi veriyor ki ilginç. Bir ay sağdan yumurtlarsın bir ay soldan yumurtlarsın. Herkeste böyledir bu. Ama bişey farkettirmez gelen spermler 2'ye bölünüp biri sol tüpe biri sağ tüpe ilerler. Yani her halükarda şans eşit :) inofolic de sadece pko hastalarında kullanılmaz canım. Bir çok doktor hamileliği hızlandırmak için veriyor. İçinde folik asitten farklı bi kaç farklı vitamin daha var. Gebeliği hızlandıran.Bat = 11 Mart.
Adetimin bugün 4. Günü. Doktor solda olacak dedi yumurtan galiba öyle görünüyor dedi. İnofolic verdi hiçbir sorunum olmamasına rağmen ? Sizce neden?
En basta o zaten canim eli ayagi duzgun saglikli insallah hepimizin :)Bende kız çocukları daha bi çok seviyorum pembiş pembiş:) Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bir şekilde tabi ki.
Aaa cok guzel inofolic kullandigim ay kaldim ben hamile canim doktorum kalmana yardimci olucak dedi. Bide benim doktorumda diyordu solda yada sagda diye yumurtama. Inofolic zarari olan bisey degil kendi alip kullanan bile var mutlaka saati saatine almaya calis olurmuBat = 11 Mart.
Adetimin bugün 4. Günü. Doktor solda olacak dedi yumurtan galiba öyle görünüyor dedi. İnofolic verdi hiçbir sorunum olmamasına rağmen ? Sizce neden?
Sola yat ilişkiden sonra bu ay dedi. Baya ünlü bir doktor hemde bu bizim burda. Vajinal muayenede söyledi sola uzan ilişkiden sonra diyeDoktor solda ya da sağda diye niye bilgi veriyor ki ilginç. Bir ay sağdan yumurtlarsın bir ay soldan yumurtlarsın. Herkeste böyledir bu. Ama bişey farkettirmez gelen spermler 2'ye bölünüp biri sol tüpe biri sağ tüpe ilerler. Yani her halükarda şans eşit :) inofolic de sadece pko hastalarında kullanılmaz canım. Bir çok doktor hamileliği hızlandırmak için veriyor. İçinde folik asitten farklı bi kaç farklı vitamin daha var. Gebeliği hızlandıran.
Tamam canım . Saati çok önemli mi? Bugün başladım tozaAaa cok guzel inofolic kullandigim ay kaldim ben hamile canim doktorum kalmana yardimci olucak dedi. Bide benim doktorumda diyordu solda yada sagda diye yumurtama. Inofolic zarari olan bisey degil kendi alip kullanan bile var mutlaka saati saatine almaya calis olurmu
Aynen canım. Senin belirtilerini de okumuştum, ayni benim belirtilerdi. Yarına kadar olacak gibi hissediyorum. Bakalım. Bugün net negatif çıktı, yarın da negatif çıkar herhalde.Yarın sabah bi test daha yap canım ilk idrarla. Bu kadar belirti normal değil. Adet sancının birer bir aynısı bende de oldu. Tam oldum olucam dersin ya normalde. Aynı öyle oluyor. Heveslendirmekte istemiyorum. Yarın bi test yapta görelim.
Bende evlenince göbek çıkmıştı biraz zaten bahanem hazır artıkCok az alt tarafa dogru cikti canim benim az bi mide kisminda gobusum vardi ama asagida yoktur o kisim cikti tabi biraz pantolonlar sıkıyor artik dugmesini vurmuyorum yada beli lastikli olan giiyiyorum bide afedersin vajina gorunumu buyuyor hafif sismis gibi farkedersin sende iki hafta sonra falan :)
Bu mide bulantısı olayı genetik bence annem 4 hamileliğinde de çok az,mide bulantısı yaşamış ablam kardeşim ve bende az bulantı yaşadık kız erkekle pek alakası yokIste ona baktim videolarda ama bilimsel olarak oyle bi durum yok diyorlar canim benim anneminde hamilelikleri cok agir gecmis annem afedersin ögürmekten kopuk gelirdi artik agzimdan birak kilo almayi bi deri bi kemik kalirdim diyor. Ya birazda genetik midir nedir bilmiyorum. Ama icime oyle doguyor erkek diye ayrica en basindan beride erkek cocuklari cok severim istegimdi yani
Benm 6. Haftada başlamıştı tam12. Haftada bitti bulantılarım ondan sonra kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim tadını çıkardım bol bol gerisi süperOy bacim ne aksami benim her dakka oluyor doktorum ilac verdi iste ancak onla biraz duruyor bazen o bile fayda etmiyor tinmiyor. 4.ayda geciyor diyolar yavas yavas yuruyusede basla diyolar ama insallah valla bir an once gecsede tadini cikarsak ben normaldede mideden yana bahtsizdim simdide ayniyim daha anliyamadim yani karnim buyuyup bulanti durunca keyif yapicam sanirim
Ay sabah oluyodu ıkıgundur her saat oluyodq aksamda basladı bnmde heralde artacak yandık yancok kotu bısey ıns cıkarmayız yoldq falan korkuyorum bn eve gıderken ıse goderken ay cok fena ya uc ay daha nasıl beklıcezOy bacim ne aksami benim her dakka oluyor doktorum ilac verdi iste ancak onla biraz duruyor bazen o bile fayda etmiyor tinmiyor. 4.ayda geciyor diyolar yavas yavas yuruyusede basla diyolar ama insallah valla bir an once gecsede tadini cikarsak ben normaldede mideden yana bahtsizdim simdide ayniyim daha anliyamadim yani karnim buyuyup bulanti durunca keyif yapicam sanirim
Oh sen rahatsn bızım ıste sokıntı yollarda sıkıntı cıkarmazsak ıyıdırEvdeyim kuuzm ben rahat rahat kızarım:))
Bak masraf da olmayacak sen kıza dön yol yakınkenEn basta o zaten canim eli ayagi duzgun saglikli insallah hepimizin :)
Bende hemen mavilere erkek kiyafetlerine gider gozum ama ablamin kizi oldu 1 yasini yeni gecti ablam diyoki kiz olursa bi valiz kiyafet var giymedigi herseyi hazir ama gonul farkli diyo iste ehehehe
Hemen hemen ayni zmaanda almaya calis bana cok onemli demisti doktorum mutlaka kullanacaksin demisti canimTamam canım . Saati çok önemli mi? Bugün başladım toza
Olsun ne guzel iste bebisten cikar artik annesi :)Bende evlenince göbek çıkmıştı biraz zaten bahanem hazır artık
Aynen bende onu dedim zaten bencede genetik annemde diyor sen bana cekmissin diye oda cok kotu oluyormus maalesef hatta kilo almak yerine veriyomus annemBu mide bulantısı olayı genetik bence annem 4 hamileliğinde de çok az,mide bulantısı yaşamış ablam kardeşim ve bende az bulantı yaşadık kız erkekle pek alakası yok
Hmm yer çekimi etkisiyle sola daha çok sperm gider diye düşünmüş. Ama çok etkisi olacağını düşünmüyorummSola yat ilişkiden sonra bu ay dedi. Baya ünlü bir doktor hemde bu bizim burda. Vajinal muayenede söyledi sola uzan ilişkiden sonra diye
Ay Allahim insallah canim sanki hic gecmicek gibi geliyor bazen. Sabah kalktigimda agladim valla isyan degil haşa ama insan kendini kotu hissediyor halim yok kolumu kaldiracak gucum yok bi yandan da bulanti istifra insani cok yoruyorBenm 6. Haftada başlamıştı tam12. Haftada bitti bulantılarım ondan sonra kendimi hiç hamile gibi hissetmemiştim tadını çıkardım bol bol gerisi süper
Ahahaha Allah bilir canim ne diyim boynumuz kildan ince Rabbim ne isterse oBak masraf da olmayacak sen kıza dön yol yakınkensonraki erkek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?