adetim bittikten 1gün sonra yaptım tek çizgiydi. Bugün yaptım silik çizgi belliydi. Az önce yaptım daha silikti sabah idrarıyla daha koyu çıktı sanıyorum. Önerebileceğin bi marka varmı peki canım. Ben laboquick aldım ama 10dkdan sonra koyulaşma oluyo. 6 yada 7tane kaldı sipariş vercemde??Simdiye kadar yaptiklarini alt alta yapistir yukselmeye basladigini farkettiginde bi sabah bi aksam yap 6 saat icinde birden yukselebiliyo we 24 saat sonra yaptiginda kaciriyorsun dogal olarak ben 10.ginde yakalamistim piki sabah biraz koyulasmaya baslamisti aksam tekrr yaptim en koyuyu yakaladim.
Bakalim benim 2 haftaya falan gecmesi gerek oyle deniyor ama hic belli olmaz tabi. Yanina poset al mutlaka ne olur ne olmaz diye kuzumAy sabah oluyodu ıkıgundur her saat oluyodq aksamda basladı bnmde heralde artacak yandık yancok kotu bısey ıns cıkarmayız yoldq falan korkuyorum bn eve gıderken ıse goderken ay cok fena ya uc ay daha nasıl beklıcez
Evet cnm ıns gecer senın bızım daha cok yenı basladı kraker falanda var ynmda ıns cıkarcak kdr kotu olmayız gecerBakalim benim 2 haftaya falan gecmesi gerek oyle deniyor ama hic belli olmaz tabi. Yanina poset al mutlaka ne olur ne olmaz diye kuzum
Bendeki de ayni marka .bekleyince koyulsma gebelik testlerinde de oluyo onda bi sikinti yok bemce.adetim bittikten 1gün sonra yaptım tek çizgiydi. Bugün yaptım silik çizgi belliydi. Az önce yaptım daha silikti sabah idrarıyla daha koyu çıktı sanıyorum. Önerebileceğin bi marka varmı peki canım. Ben laboquick aldım ama 10dkdan sonra koyulaşma oluyo. 6 yada 7tane kaldı sipariş vercemde??
Bende aynı markanın erken gebelik testini aldım . Bu ay çalışmalar iyi gitmedi ama Umut dünyası işte . Bat günlerimiz yakın varmı bileyler canımBendeki de ayni marka .bekleyince koyulsma gebelik testlerinde de oluyo onda bi sikinti yok bemce.
Canım normalde bembeyaz çıkıyordu testlerim bugün bir gölge gördüm gibi ama kızlar görmedi. Bugün midem çok bulandı hatta hala bulanıyor. Ama bu belirti hakkında konuşmama kararı aldım çünkü kendimi takıntılı gibi hissetmeye başladım.Maşallah bugün ne çok yazmışsınız. Oku oku bitiremedim. Battaslarim var mi belirtilerSearte çizgi mi çıktı sende hadi inşallah. Benim bugün midem bulanıyor ama neden bilmiyorum rahatsızım da çünkü. Göğüslerim de ince ince bi sızılar var bugün başladı. Buzdolabın üst rafından kahvaltiliklara uzanırken sag kasigima ağrı girdi bu sabah. Ama tabi bunların hepsi adet belirtiside olabilir.
Canım normalde bembeyaz çıkıyordu testlerim bugün bir gölge gördüm gibi ama kızlar görmedi. Bugün midem çok bulandı hatta hala bulanıyor. Ama bu belirti hakkında konuşmama kararı aldım çünkü kendimi takıntılı gibi hissetmeye başladım.
Ilac kullaniyorum ben canim sabah aksam. Mecburen yapacak bisey yok ben 3 gun cok asiri cikardim su bile icemedim serum yemekte istemedim yani. Artik oda pek kesmiyor aslinda insallah duzeliriz canimcimEvet cnm ıns gecer senın bızım daha cok yenı basladı kraker falanda var ynmda ıns cıkarcak kdr kotu olmayız gecer
Canım normalde bembeyaz çıkıyordu testlerim bugün bir gölge gördüm gibi ama kızlar görmedi. Bugün midem çok bulandı hatta hala bulanıyor. Ama bu belirti hakkında konuşmama kararı aldım çünkü kendimi takıntılı gibi hissetmeye başladım.
selam kızlar :)
herkes iyimi?çok bakamadım gerilere
yogun bu ara
Iyiyiz sen nasılsın. Herşey yolunda mi hayırlısıyla.
Sen baya kotu olmsn ıns senın gbı olmam snde cok dıkkat et cnmIlac kullaniyorum ben canim sabah aksam. Mecburen yapacak bisey yok ben 3 gun cok asiri cikardim su bile icemedim serum yemekte istemedim yani. Artik oda pek kesmiyor aslinda insallah duzeliriz canimcim
Sagol kuzum ediyorum elimden geldigince :)) insallah cabucak gecerSen baya kotu olmsn ıns senın gbı olmam snde cok dıkkat et cnm
çok şükür canım
sonunda perşembe dr a gidiyorum
hala test yapıyorum :) çift çizgiler görüyorum artık heryerde
Bhcg'en yüksek çıkarda aynı gün keseyi de görürsün inşallah:) belki kalp atışını bile duyarsın. Yumurtlama hangi gündü kaç haftalık hesaplayalımçok şükür canım
sonunda perşembe dr a gidiyorum
hala test yapıyorum :) çift çizgiler görüyorum artık heryerde
Cnm hayırlı olsun gebeliğin çok sevindim dualarını bekliyorum cnmselam kızlar :)
herkes iyimi?çok bakamadım gerilere
yogun bu ara
Yaa ne bilim işte hakkımız elbet amacımız bu zaten burada ama kızlar üzülmiyim diye erken erken diyor bende o yüzden kendimi takıntılı gibi hissettim onlarda benim ruh sağlığımı düşünüyorlar doğal olarakk tabi :) ozaman başlıyorum benim sol bacağıma vuran uyuşukluk hissi veren bi ağrı giriyor. Bugün göbeğimde bi çizgi farkettim ama hiç alakası olmayabilir niloyadada olmuş ilk hamileliğinde. Göğüs kenarlarım kahverengi kalemle çizilmiş gibi ve kahverengi kısımlarda yeşil damarlar görünüyor. Kasık ağrısı ve batmaları zaten var. Bugün birden bire başım döndü telefonun ekranını falan bulanık gördüm ara ara oluyor. Birde yine bugün ara ara olan hala devam eden mide bulantım var. Belki çok erken bu belirtiler için psikolojik olduğunu asla düşünmüyorum çünkü öğrendim artık aylardır belirti sayıp yanılmayı. Eğer varsada vücudum daha önce hiç tanımadığı bir hormonla karşı karşıya herkeste farklı bende belki direk tepki verdi. Hamilelik yoksada vücudumuz çalışıyor vardır bi sebebi diye düşünüyorum canım böyle işte..O zaman hepimiz takıntıliyiz:)))
Herkes adete yakın heyecanlı bir bekleyişe en ufak bir histe o umut belirtisini yaşamak istiyor. Yaşamayalım mi? Yaşayacağız elbet, doğruysa daha çok sevineceğiz değilse yeni ayın programını yapacağız kafamızda :)) Şu anda bizim hakkımız belirtilerden bahsetmek paylaşmak. Fikirler alıp vermek.
Yok canım benim iki tane kaldı onlarıda hamile kalırsam nasıl çıkıyor diye bakıcam kalmazsam diğer aya ilave ederim yapmadım. Bak buda gebelik testim resimde görünmüyor ama ben normalde bi gölge görüyorumTestini negatif yap bak bi de. Gölge gördüysen ertesi gün belirginleşir atma testi dursun. Ovulasyon yaptın mı ben gece yapicam bakayım ne alemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?