Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mide bulantısı iyi bir belirti, kasik ağrıları batmalar her ay oluyor. Ben ilkinde mide bulantısı yaşamıştım. Ondan sonraki aylarda hiç mide bulantısı şikayetim olmadi ama kasik ağrısı oldu. Bi de geçen ay ilkine benzer belirtiler yaşadım.

Bu ayda var bazı belirtiler hamile olduğum ayki gibi ama hem kullandığım ilacın yan etkisi hem oksurukten falan kasıklarimda ağrıyor olabilir. Az kaldı yarın onur gün test yaparım. Ya da kan veririm direkt şikâyetlerime göre. Ben adeti bekleme taraftarı değilim kendim için, öncesinde kimyasal gebeliğim olduğu icin başlarda öğrenip doktora gideceğim.

Benimde evlendiğimden beri hep kasık ağrım var o yüzden kasık ağrısına asla inancım yok ilk kez bu ay midem bulandı canım. İlaçları ben çok bilmiyorum. Önce bi idrar yap sonra kan yap. Kimyasal gebeliğe yapılacak birşey var mı canım ? Ben sağlıksız bir gebelik olduğu için oluyor diye biliyorum.

Sen ilaç kullanmadığım için senin belirtiler olabilir. Ben ilaç kullandığım için kendi belirtilerimi yoramıyorum hamilelige. Bi de en önemli belirti hissediyor usun. O zaman insan hissediyor.

T harfinin tam altinda deilde soluna dogru yani diger cizgiye dogru gordum ben sen de orada mi gordun cizgiyi

Yumurtlamanin kacinci gunu senin.benim pazartesi atiigim resime benziyo .10.gunumdu .testi acip cekmistim daha anlasilir olmustu ama ben gordum cizgiyi

Bata kadar vermiyim diyorum. Birde idrarda bir net göriyim iki tane test yaptım ikisindede gölgeyi gördüm ama bi pembelik göriyim istiyorum. Sen verdin mi
Dun werdim yarinda verip bi baksam mi diyorum .aile hekimine gotmisyim o da adetin gecmesini bekleyelim dedi.adete 7 gin war daha .deger duser farketmem ve ben kendimi 1 hafta hamile sanarsam hic hos olmaz:)

Dun werdim yarinda verip bi baksam mi diyorum .aile hekimine gotmisyim o da adetin gecmesini bekleyelim dedi.adete 7 gin war daha .deger duser farketmem ve ben kendimi 1 hafta hamile sanarsam hic hos olmaz:)
:) evet kötü bi durum ama olumsuz düşünmeye gerek yok kimyasal gebeliği her kadın yaşamıyor. Pozitif düşün kaç çıktı peki değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…