Yaa ne bilim işte hakkımız elbet amacımız bu zaten burada ama kızlar üzülmiyim diye erken erken diyor bende o yüzden kendimi takıntılı gibi hissettim onlarda benim ruh sağlığımı düşünüyorlar doğal olarakk tabi :) ozaman başlıyorum benim sol bacağıma vuran uyuşukluk hissi veren bi ağrı giriyor. Bugün göbeğimde bi çizgi farkettim ama hiç alakası olmayabilir niloyadada olmuş ilk hamileliğinde. Göğüs kenarlarım kahverengi kalemle çizilmiş gibi ve kahverengi kısımlarda yeşil damarlar görünüyor. Kasık ağrısı ve batmaları zaten var. Bugün birden bire başım döndü telefonun ekranını falan bulanık gördüm ara ara oluyor. Birde yine bugün ara ara olan hala devam eden mide bulantım var. Belki çok erken bu belirtiler için psikolojik olduğunu asla düşünmüyorum çünkü öğrendim artık aylardır belirti sayıp yanılmayı. Eğer varsada vücudum daha önce hiç tanımadığı bir hormonla karşı karşıya herkeste farklı bende belki direk tepki verdi. Hamilelik yoksada vücudumuz çalışıyor vardır bi sebebi diye düşünüyorum canım böyle işte..
Benimde evlendiğimden beri hep kasık ağrım var o yüzden kasık ağrısına asla inancım yok ilk kez bu ay midem bulandı canım. İlaçları ben çok bilmiyorum. Önce bi idrar yap sonra kan yap. Kimyasal gebeliğe yapılacak birşey var mı canım ? Ben sağlıksız bir gebelik olduğu için oluyor diye biliyorum.Mide bulantısı iyi bir belirti, kasik ağrıları batmalar her ay oluyor. Ben ilkinde mide bulantısı yaşamıştım. Ondan sonraki aylarda hiç mide bulantısı şikayetim olmadi ama kasik ağrısı oldu. Bi de geçen ay ilkine benzer belirtiler yaşadım.
Bu ayda var bazı belirtiler hamile olduğum ayki gibi ama hem kullandığım ilacın yan etkisi hem oksurukten falan kasıklarimda ağrıyor olabilir. Az kaldı yarın onur gün test yaparım. Ya da kan veririm direkt şikâyetlerime göre. Ben adeti bekleme taraftarı değilim kendim için, öncesinde kimyasal gebeliğim olduğu icin başlarda öğrenip doktora gideceğim.
Benimde evlendiğimden beri hep kasık ağrım var o yüzden kasık ağrısına asla inancım yok ilk kez bu ay midem bulandı canım. İlaçları ben çok bilmiyorum. Önce bi idrar yap sonra kan yap. Kimyasal gebeliğe yapılacak birşey var mı canım ? Ben sağlıksız bir gebelik olduğu için oluyor diye biliyorum.
Ewet war gibi pazartesi 12 cikmisti kan evde devam ediyorum teste koyulasma warBende aynı markanın erken gebelik testini aldım . Bu ay çalışmalar iyi gitmedi ama Umut dünyası işte . Bat günlerimiz yakın varmı bileyler canım
T harfinin tam altinda deilde soluna dogru yani diger cizgiye dogru gordum ben sen de orada mi gordun cizgiyiYok canım benim iki tane kaldı onlarıda hamile kalırsam nasıl çıkıyor diye bakıcam kalmazsam diğer aya ilave ederim yapmadım. Bak buda gebelik testim resimde görünmüyor ama ben normalde bi gölge görüyorum
Yumurtlamanin kacinci gunu senin.benim pazartesi atiigim resime benziyo .10.gunumdu .testi acip cekmistim daha anlasilir olmustu ama ben gordum cizgiyiYok canım benim iki tane kaldı onlarıda hamile kalırsam nasıl çıkıyor diye bakıcam kalmazsam diğer aya ilave ederim yapmadım. Bak buda gebelik testim resimde görünmüyor ama ben normalde bi gölge görüyorum
Yumurtlamanin kacinci gunu senin.benim pazartesi atiigim resime benziyo .10.gunumdu .testi acip cekmistim daha anlasilir olmustu ama ben gordum cizgiyi
Acik olan dun yani 10.gun digeri bugunTestini sende atsana canım. Görelim 9.günü sanırım searthenin
Evet o testten teste değişiyor kaymalar oluyor c de sola doğru biraz t harfinin sol kısmında görüyorum. 9. Günü bugünT harfinin tam altinda deilde soluna dogru yani diger cizgiye dogru gordum ben sen de orada mi gordun cizgiyi
Birileri görmeye başladı çok şükür testi inceleye inceleye bi hal olmuştum :) teşekkür ederimYumurtlamanin kacinci gunu senin.benim pazartesi atiigim resime benziyo .10.gunumdu .testi acip cekmistim daha anlasilir olmustu ama ben gordum cizgiyi
Yarin kan versen cikar aslindaEvet o testten teste değişiyor kaymalar oluyor c de sola doğru biraz t harfinin sol kısmında görüyorum. 9. Günü bugün
Bata kadar vermiyim diyorum. Birde idrarda bir net göriyim iki tane test yaptım ikisindede gölgeyi gördüm ama bi pembelik göriyim istiyorum. Sen verdin miYarin kan versen cikar aslinda
Dun werdim yarinda verip bi baksam mi diyorum .aile hekimine gotmisyim o da adetin gecmesini bekleyelim dedi.adete 7 gin war daha .deger duser farketmem ve ben kendimi 1 hafta hamile sanarsam hic hos olmaz:)Bata kadar vermiyim diyorum. Birde idrarda bir net göriyim iki tane test yaptım ikisindede gölgeyi gördüm ama bi pembelik göriyim istiyorum. Sen verdin mi
:) evet kötü bi durum ama olumsuz düşünmeye gerek yok kimyasal gebeliği her kadın yaşamıyor. Pozitif düşün kaç çıktı peki değerDun werdim yarinda verip bi baksam mi diyorum .aile hekimine gotmisyim o da adetin gecmesini bekleyelim dedi.adete 7 gin war daha .deger duser farketmem ve ben kendimi 1 hafta hamile sanarsam hic hos olmaz:)
12:) evet kötü bi durum ama olumsuz düşünmeye gerek yok kimyasal gebeliği her kadın yaşamıyor. Pozitif düşün kaç çıktı peki değer
Ya bu testlerin hassasiyeti 20 değil mi nasıl tespit ediyor acaba
İnşallah herşey güzel ilerler hayırlısıyla evladını alırsın kucağına. Gönlünden ne geçiyorsa ne yapmak istiyorsan yap emin olmak istersen ver bence kanını ama en azından 48 saat geçsin
5 olamaz bence 20 yazıyor. Normaller 5 olsa erkenler kaç olacak olmayan gebeliği gösterir ozaman5 diye biliyorum hassasiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?