Ben de 5 diye dusinmustum 5/50 arasi tesbit eder dye ama sitesine bakinca 20 yi tesbit eder yaziyodu.evde eski erken kutusu buldum labo nun onunsa hassasiyeti 10 mus assagida ayrica belirtmis usteki genel aciklamada 5/50 arasi tesbit eder yazmsaina ragmen5 olamaz bence 20 yazıyor. Normaller 5 olsa erkenler kaç olacak olmayan gebeliği gösterir ozaman
Ahahaha seninde sevgililer günün kutlu olsun beybisiGunaydin kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun ahhahaa ben regl olmadim hala 2 gun leke geldi sadece silince kahverengi regl günümbugun yarin dr randevum var cok relaxim hic heyecan yok acaba dr ne diycek
CanimmGünaydın kızlar nasılsınız var mı yeni gelişmeler :)
Enteresan ilk kez basima bole bisi geldi kist falan mi var acaba kuzum valla korktumAhahaha seninde sevgililer günün kutlu olsun beybisi
Hadi bakalım ben de merak ediyorum :)
1 gün kaldı canım sabret az daha. Ya da bugün git yarın gitmezsin.
Canım sen yumurtlama gününe 14 ekleyerek mi bulmuştun adetini.Gunaydin kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun ahhahaa ben regl olmadim hala 2 gun leke geldi sadece silince kahverengi regl günümbugun yarin dr randevum var cok relaxim hic heyecan yok acaba dr ne diycek
Kuzum benim reglim masallah saat 2 gibidir gecen ay ilk kez 2 gun geciktim bu ayda 2 gun once leke geldi saskinim cunku hayatımda ilkkez bu leke ardından regl olmadim benm leke gelir 1 saat gecmeden de sökülür tam olarak kirmiziya calar bunda dun 1 kere peceteye sildim önceki gunde ole hele dun ki 1 kere cok azdı sol kasigim asagi dogru yumurtalik mi var orda bilmiyorum ama orasi ara ara bicak batiriolar gibi sizliyor belim de agriyor ben hamile deilim bunu anliyorum ama bu ne olabilir aklima takilan oCanım sen yumurtlama gününe 14 ekleyerek mi bulmuştun adetini.
kasık ağrın var mıydı ? Bi de adet sancısı gibi sancın ?
Ayy inşallah güzel haberleri getirir bu belirtiler. Göğüslerin ne durumda. Ağrı ve hassasiyet var mı. Normal adet zamanından daha fazla.Kuzum benim reglim masallah saat 2 gibidir gecen ay ilk kez 2 gun geciktim bu ayda 2 gun once leke geldi saskinim cunku hayatımda ilkkez bu leke ardından regl olmadim benm leke gelir 1 saat gecmeden de sökülür tam olarak kirmiziya calar bunda dun 1 kere peceteye sildim önceki gunde ole hele dun ki 1 kere cok azdı sol kasigim asagi dogru yumurtalik mi var orda bilmiyorum ama orasi ara ara bicak batiriolar gibi sizliyor belim de agriyor ben hamile deilim bunu anliyorum ama bu ne olabilir aklima takilan o
Yok askim ayni memeler valla bakiom bakiom benm normalde etrafi kararirdi o da yok kist olmasindan korkuyorum yada netten baktim rahim kanseri bile çıkabilir dioo bakmicam nete dedim sinir oldum :) hamilelige dair en kucuk bir bulgu yok sanmiyorum olursa cidden surpriz olur her gebelik farkliymis demek ki derim :) hayirlisi olsun gülüm sen naptin gittin mi dra kan vermeyeAyy inşallah güzel haberleri getirir bu belirtiler. Göğüslerin ne durumda. Ağrı ve hassasiyet var mı. Normal adet zamanından daha fazla.
Öyle düşünüp kafanı bulandırma :) temiz çıkacak Allah'ın izniyle.Yok askim ayni memeler valla bakiom bakiom benm normalde etrafi kararirdi o da yok kist olmasindan korkuyorum yada netten baktim rahim kanseri bile çıkabilir dioo bakmicam nete dedim sinir oldum :) hamilelige dair en kucuk bir bulgu yok sanmiyorum olursa cidden surpriz olur her gebelik farkliymis demek ki derim :) hayirlisi olsun gülüm sen naptin gittin mi dra kan vermeye
Mantar kokusuz olmaz canım. Sıradan bi akıntıdır. Adetine yakın mısın?Kızlar günaydın.
Bıuuuu krem gibi beyaz kokusuz akıntı mantar olabilir mi?
Aile hekimini ihmal etme canim onlar da takibini yapacaklar ebeler ariyor asilarini söylüyor stereskopiyle kalp atisini dinliyorlar insallah keseyi gorursun goremezsen uzulme kiz bebekse sayet gec gorunur diyorlarÖyle düşünüp kafanı bulandırma :) temiz çıkacak Allah'ın izniyle.
Tekrar gitmedim. Yarın aile hekimime, cuma günü de keseyi görmeye doktoruma gidicez. İnşallah görebiliriz.
Yok canım yakın değilim daha çok var 24 şubat bat.Mantar kokusuz olmaz canım. Sıradan bi akıntıdır. Adetine yakın mısın?
Valla şükür namazı kılarken kız diye dua ettim, bakalım tutacak mı :)Aile hekimini ihmal etme canim onlar da takibini yapacaklar ebeler ariyor asilarini söylüyor stereskopiyle kalp atisini dinliyorlar insallah keseyi gorursun goremezsen uzulme kiz bebekse sayet gec gorunur diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?