Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay allah razı olsun canım ya icim rahatladi biraz seni görmeden sevdim kizz
Cümlemizden canım :)
Bana da doktor kimyasal deyince biraz araştırdım bi sevinmediğim kalmıştı :) bi de en güzel yanı kimyasal yaşayanlar 1-2 ay içerisinde sağlıklı hamilelik yaşıyorlar genelde. O yüzden canını sıkma.

İnşallah bişey olmaz canım ama söylemek için erken bence kese gozukmeden soylenmemesi taraftariyim ama kotu dusunme
Canım çok sıkkın. Durduramadım ki aradı herkesi. Bütün hevesim kaçtı üzmekte istemiyorum birşeyde söylemek istemiyorum eşime. Çok sevindi

Abartıyorlar canım. O kadar geç değil. En fazla 1-2 ay. Benim de bir çok arkadaşımın eşi oldu. Bi kaç aya hamile kaldılar. Keşke daha önce ameliyat olsaymış dedi hepsi de.

Bence doğum yapna kadar geçmez bu korku . Benden gecmeyecek canım. Bende ipne kullanıyorum

Kimse bana cevap vermiyor
Canim bu saatler herkesun bi isi oluyor ondan.
Yazina ben cvo vereyim.8.gün kesinlikle kanda cikmaz.eger erken yumurtlamadiysan.ben erken yumurtladigim halde 12.gun cikti.13.gun 43 cikti.
Sende biraz bekle.senin gibi bazi arkadaslarimiz 8.gunde yapti negatif.ama adet yaklasinca pozitif oldu sonuc.
Ins senin de öyle olur canim.

Abartıyorlar canım. O kadar geç değil. En fazla 1-2 ay. Benim de bir çok arkadaşımın eşi oldu. Bi kaç aya hamile kaldılar. Keşke daha önce ameliyat olsaymış dedi hepsi de.
Ay içimi rahatlattın canım ya Allah razı olsun senden . Arkadaşının eşinin de mi morfolojide sıkıntı vardı yoksa sayıda hızda falan mı acaba Bilgin var mı ?

Kuzum canını sıkma. Gerçekten streslenmek hiç birşeyi değiştirmiyor. Misafir var ama elinden geldiğince işlerini onlar gittikten sonrasına bırak yorma kendini. Sancılanmaların başlayabilir yavaştan. Sancın varken iş yapma uzan yat kendini sıcak tut. Kesinleşmeden haber vermeyin derdim ama eşin heveslenip söylemiş. İnşallah sağlıklı bi şekilde ilerler. Ben inanıyorum benim yaşadıklarımın bire bir aynısı. Testin koyuluğu beta değeri herşey dahil bak ben keseyi görmek için gün sayıyorum. Sende böyle olacaksın ve bana burdan boşa stres yapmışım diyeceksin. O yüzden dua et. Ben elimi karnıma koyup çok dua ettim. Ayetel kürsi felas Nas okudum. Sende oku bol bol. İçin ferahlar.

Ayrıca bekleme Cuma kan ver. Durum belli olur az çok.

Canım benim yumurtlamadan sekiz gün sonra leke geldi. Suan adetime 4 gün var yine de çıkmayabilir mi ki

Canım yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra kanda, 6-7 gün sonra idrarda çıkar. Hemen çıkmaması normal. Bende de 1 şubatta yerleşme oldu 2 şubatta beta negatif çıktı. Ama yerleşmenin 5nci gününde idrarda pozitifi gördüm. Biraz sabret. Ama benim gibi erken yapma çünkü çok silikti. Diğer belirtiler de gebeliğe işaret gibi duruyor.

Canım benim yumurtlamadan sekiz gün sonra leke geldi. Suan adetime 4 gün var yine de çıkmayabilir mi ki
Çikmayabilir canim.dedim ya benim adete 2 gün kala çiktı.12.gün.
Sende biraz bekle.kahverengi leke adet öncesi de gelebilir yerlesme icin de gelebilir.dua et canim
Ins vardir.

Ay içimi rahatlattın canım ya Allah razı olsun senden . Arkadaşının eşinin de mi morfolojide sıkıntı vardı yoksa sayıda hızda falan mı acaba Bilgin var mı ?
Cümlemizden canım:) varikoselin ilk belirtisi sayının ve hızın düşük oluşu canım. Sonrasında yani ileriki aşamalarda şişlik ve ağrı olur. Ama o bile ameliyatla kolayca çözülüyor.
Hız ve sayıda düşüklük olmazsa doktorların aklına varikosel gelmez zaten.
Yani hamile kalan arkadaşlarda da vardı varikosel olan herkeste de oluyor bu.

Canım çok erken ama bende herşey erken başladı iki gündür çok midem bulanıyor ya açım yemeği önüme koyuyorum hiç canım istemiyor midem çok kötü çıkarma falan yok ama dönüyor sanki midem sürekli. İnanılmaz ateş basıyor. Şimdide sancılanma ve bel ağrıdı. Allahım inşallah birşey olmaz keşke söylemeseydim ama insanda eşine söylemedne nasıl durur ki. İnşallah söylediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…