Cümlemizden canım :)Ay allah razı olsun canım ya icim rahatladi biraz seni görmeden sevdim kizz
Canım çok sıkkın. Durduramadım ki aradı herkesi. Bütün hevesim kaçtı üzmekte istemiyorum birşeyde söylemek istemiyorum eşime. Çok sevindiİnşallah bişey olmaz canım ama söylemek için erken bence kese gozukmeden soylenmemesi taraftariyim ama kotu dusunme
Abartıyorlar canım. O kadar geç değil. En fazla 1-2 ay. Benim de bir çok arkadaşımın eşi oldu. Bi kaç aya hamile kaldılar. Keşke daha önce ameliyat olsaymış dedi hepsi de.İnşllah canım ya sayısı diğer teste göre daha yüksek çıkmış . Bu yaptırdığımız son testte daha çok güvendim . Doktor morfolojisinin %14 olması Lazım demiş . Dediğim gibi on üzerinden düşünmek lazım aslında ama doktor altı ay sonra faydasınolur demiş . Ona çok moralimiz bozuldu . Bende bu sırada kendime de baktırayım diyorum . Bende sıkıntı varsa da onu da halletmek istiyorum . En azından tekrar zaman kaybetmeyelim istiyorum
Bence doğum yapna kadar geçmez bu korku . Benden gecmeyecek canım. Bende ipne kullanıyorumAynen canım o yüzden p.tesi son bir defa kan vereceğim dedim kendime. 10 günde bir kadın doğuma gitmem lazım iğne için, bebeğimin gelişimini orada takip ederim artık. Sende öyle yapmaya çalış, böyle yaparsak daha çok zarar veririz bebeğimize. Bu korku ne zaman geçer ki? “Kritik 3 ay” ı atlattıktan sonra mı?
Canim bu saatler herkesun bi isi oluyor ondan.Kimse bana cevap vermiyor
25 Ocak canimYumurtlama günün ne zaman? Ben hesapliim. Sat'a göre hesaplıyorlar çünkü farklı çıkıyor
Ay içimi rahatlattın canım ya Allah razı olsun senden . Arkadaşının eşinin de mi morfolojide sıkıntı vardı yoksa sayıda hızda falan mı acaba Bilgin var mı ?Abartıyorlar canım. O kadar geç değil. En fazla 1-2 ay. Benim de bir çok arkadaşımın eşi oldu. Bi kaç aya hamile kaldılar. Keşke daha önce ameliyat olsaymış dedi hepsi de.
Değere göre söyledi canimCanım sen 4+6'sın yaa. Sat'ı mı sordu yumurtlama gününü mü ? Sat'a göre nasıl hesaplıyorlar herkes tam 2 haftada yumurtlamaz ki. Robotmuşuz gibi hesaplıyorlar.
Kuzum canını sıkma. Gerçekten streslenmek hiç birşeyi değiştirmiyor. Misafir var ama elinden geldiğince işlerini onlar gittikten sonrasına bırak yorma kendini. Sancılanmaların başlayabilir yavaştan. Sancın varken iş yapma uzan yat kendini sıcak tut. Kesinleşmeden haber vermeyin derdim ama eşin heveslenip söylemiş. İnşallah sağlıklı bi şekilde ilerler. Ben inanıyorum benim yaşadıklarımın bire bir aynısı. Testin koyuluğu beta değeri herşey dahil bak ben keseyi görmek için gün sayıyorum. Sende böyle olacaksın ve bana burdan boşa stres yapmışım diyeceksin. O yüzden dua et. Ben elimi karnıma koyup çok dua ettim. Ayetel kürsi felas Nas okudum. Sende oku bol bol. İçin ferahlar.Kıxlar öncelikle herkesten allah razı olsun. Bugün misafirim olunca yazamadım. Bütün mesajlarınızı okucam. Ama içimde bir korku oluştu size ihtiyacım var. Ben eşime bugün söyledim adam zıp zıp zıplıyor yedi sülaleyi aradı. Hiçbir iş yaptırmıyor. birşey olmaz allahın izniyle inşallah dimi ? Canım çok sıkkın.
Canım benim yumurtlamadan sekiz gün sonra leke geldi. Suan adetime 4 gün var yine de çıkmayabilir mi kiCanim bu saatler herkesun bi isi oluyor ondan.
Yazina ben cvo vereyim.8.gün kesinlikle kanda cikmaz.eger erken yumurtlamadiysan.ben erken yumurtladigim halde 12.gun cikti.13.gun 43 cikti.
Sende biraz bekle.senin gibi bazi arkadaslarimiz 8.gunde yapti negatif.ama adet yaklasinca pozitif oldu sonuc.
Ins senin de öyle olur canim.
Canım yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra kanda, 6-7 gün sonra idrarda çıkar. Hemen çıkmaması normal. Bende de 1 şubatta yerleşme oldu 2 şubatta beta negatif çıktı. Ama yerleşmenin 5nci gününde idrarda pozitifi gördüm. Biraz sabret. Ama benim gibi erken yapma çünkü çok silikti. Diğer belirtiler de gebeliğe işaret gibi duruyor.Kızlar hayırlı akşamlar benim yumurtlamamdan sekiz gün sonra pembe kahverengi gibi leke geldi yerleşme kanaması olarak düşünüyordum. Adetime 4 gün var bugün kan testi yaptırdım ama negatif çıktı fakat ara ara akıntılarım oluyor göğüslerim Bayadır şiş ne yapsam bilemedim yanılma payı var mıdır
Çikmayabilir canim.dedim ya benim adete 2 gün kala çiktı.12.gün.Canım benim yumurtlamadan sekiz gün sonra leke geldi. Suan adetime 4 gün var yine de çıkmayabilir mi ki
Cümlemizden canım:) varikoselin ilk belirtisi sayının ve hızın düşük oluşu canım. Sonrasında yani ileriki aşamalarda şişlik ve ağrı olur. Ama o bile ameliyatla kolayca çözülüyor.Ay içimi rahatlattın canım ya Allah razı olsun senden . Arkadaşının eşinin de mi morfolojide sıkıntı vardı yoksa sayıda hızda falan mı acaba Bilgin var mı ?
HAYırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah :)Sende mi kuzum 10. Gün vermiştin kuzum
Canım bana İsmimle dua eder misin bu ay olsun sağlıkla inşallah çok istiyorum çokkkÇikmayabilir canim.dedim ya benim adete 2 gün kala çiktı.12.gün.
Sende biraz bekle.kahverengi leke adet öncesi de gelebilir yerlesme icin de gelebilir.dua et canim
Ins vardir.
Canım çok erken ama bende herşey erken başladı iki gündür çok midem bulanıyor ya açım yemeği önüme koyuyorum hiç canım istemiyor midem çok kötü çıkarma falan yok ama dönüyor sanki midem sürekli. İnanılmaz ateş basıyor. Şimdide sancılanma ve bel ağrıdı. Allahım inşallah birşey olmaz keşke söylemeseydim ama insanda eşine söylemedne nasıl durur ki. İnşallah söylediğin gibi olurKuzum canını sıkma. Gerçekten streslenmek hiç birşeyi değiştirmiyor. Misafir var ama elinden geldiğince işlerini onlar gittikten sonrasına bırak yorma kendini. Sancılanmaların başlayabilir yavaştan. Sancın varken iş yapma uzan yat kendini sıcak tut. Kesinleşmeden haber vermeyin derdim ama eşin heveslenip söylemiş. İnşallah sağlıklı bi şekilde ilerler. Ben inanıyorum benim yaşadıklarımın bire bir aynısı. Testin koyuluğu beta değeri herşey dahil bak ben keseyi görmek için gün sayıyorum. Sende böyle olacaksın ve bana burdan boşa stres yapmışım diyeceksin. O yüzden dua et. Ben elimi karnıma koyup çok dua ettim. Ayetel kürsi felas Nas okudum. Sende oku bol bol. İçin ferahlar.
Ayrıca bekleme Cuma kan ver. Durum belli olur az çok.
O yapmadı cnm progestan sadece kafa yapıyo cunku hamıle degılknde kyllandm bebış yapıyo bulantoyı
Progestan 200 kullaniyorum bende ama vajinadan hiç yan etkisini gormedimProgestan vajinal mi kullanıyorsun canım. Bende aşırı mide bulantısı yaptı. Sen ki 200 mg mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?