Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim rabbim den hayırlısını istiyorum inşallah cumaya hersey belli olur da rahatlarim bu durumda ilişkiyede ara verdik sikinti olmasın diye

Aynen dediğin gibi eşinden saklama olmuyor canım hem güzel bi sürpriz yaptın 14 şubat sürprizi. Sonu da güzel olacak inan. Sancılar normal yorma kendini dinlen bol bol. Lekelenme olursa da korkma.

Canim rabbim den hayırlısını istiyorum inşallah cumaya hersey belli olur da rahatlarim bu durumda ilişkiyede ara verdik sikinti olmasın diye
En iyisi canım. Bizde 6-7 gün yapmadık. Ne olur ne olmaz. Sağlıklı olduğunu duyana kadar tedbirli olmakta fayda var.

kızlar görümcemde polikover gibi birşey çıkmış birşey süt hormonu cok yüksek çıkmış bu ne demek oluyor

Canım çok sıkkın. Durduramadım ki aradı herkesi. Bütün hevesim kaçtı üzmekte istemiyorum birşeyde söylemek istemiyorum eşime. Çok sevindi

Kalbini ferah tut canım inşallah bişey olmaz. Belki söylenmesi olacağına işarettir:)) Ben soyletmedim sakindim olmadi.

Hahaa ayni biz allah korusun bisi olsa bide millete acikla isin yoksa

100 benım uc kere agızdan alıyorum bende bas donmesı mallok yaptı valla

Baş dönmesi de yapıyor canım. Vajinal alırsan etkisi olmaz dedi ama oldu. Bu doktor bana hep fazla doz veriyor galiba. Zaten az kullandım. Erken adet oldum. Progestan erken adetimi getiriyor acaba?

E Efulimm41 aslanpencesini nasıl kullanıcam tarif edermisin. Birde eşine ve kendine icirdigin vitaminlerin adını yazar misin?

Bende biraz bu sayfalardan uzaklarsam iyi olacak belki kafam boşalır.

Bizimkininde morfolojisi bozuk olunca acaba dedim çare olur Mu diye kuzum .. zaman lazım sanırım biraz sakinleşmek gerekiyor

Günde 2 kere yemeklerden 1-2 saat sonra 1 kupa içiyorsun canım.
Hazırlanışı da şöyle: Kaynayan suya bir tutam at. 5 dk kaynat. Sıcakken iç. Yumurtlama gününe kadar devam et. Adetliyken de içilebilir adet söktürücü özelliği var hatta. Hormonları dengeliyor.
Ben ayrıca folik asit ve e vitamini içtim
Eşime de e vitamini ve çinko hapı verdim. Aynı zamanda eşimde bende keçiboynuzu özü içtik. Günde 2 kere 1er yemek kaşığı.

Bizimkininde morfolojisi bozuk olunca acaba dedim çare olur Mu diye kuzum .. zaman lazım sanırım biraz sakinleşmek gerekiyor
Çaresi olmayan hiç bişey yok canım. Ameliyat çözüm olacak inanıyorum ben. Ama istenilen seviyeye gelmezse kısa sürede takviyelerle süreci kısaltırsın dert etme.

Sokulse iyi olur zaten geçen ay adetim azdı kimyasaldan dedim ama bu ayda az adetim. Nerdeyse peceteye silince geliyor. Evlenmeden yoğun olurdu şimdi nerdeyse olmayacak. Aslanpencesini internetten sipariş vereceğim inşallah doğru bişey gelir.

Kendin görerek alsan daha iyi canım. Hemen her aktarda olur. Ama gidemiyorsan da güvenilir bir yerden al. Çünkü bırak Aslan pençesi olup olmadığı türü bile farkediyor. Testere dişli olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…