Cümlemizden canım :)
Bana da doktor kimyasal deyince biraz araştırdım bi sevinmediğim kalmıştı :) bi de en güzel yanı kimyasal yaşayanlar 1-2 ay içerisinde sağlıklı hamilelik yaşıyorlar genelde. O yüzden canını sıkma.
Aynen dediğin gibi eşinden saklama olmuyor canım hem güzel bi sürpriz yaptın 14 şubat sürprizi. Sonu da güzel olacak inan. Sancılar normal yorma kendini dinlen bol bol. Lekelenme olursa da korkma.Canım çok erken ama bende herşey erken başladı iki gündür çok midem bulanıyor ya açım yemeği önüme koyuyorum hiç canım istemiyor midem çok kötü çıkarma falan yok ama dönüyor sanki midem sürekli. İnanılmaz ateş basıyor. Şimdide sancılanma ve bel ağrıdı. Allahım inşallah birşey olmaz keşke söylemeseydim ama insanda eşine söylemedne nasıl durur ki. İnşallah söylediğin gibi olur
En iyisi canım. Bizde 6-7 gün yapmadık. Ne olur ne olmaz. Sağlıklı olduğunu duyana kadar tedbirli olmakta fayda var.Canim rabbim den hayırlısını istiyorum inşallah cumaya hersey belli olur da rahatlarim bu durumda ilişkiyede ara verdik sikinti olmasın diye
100 benım uc kere agızdan alıyorum bende bas donmesı mallok yaptı vallaProgestan vajinal mi kullanıyorsun canım. Bende aşırı mide bulantısı yaptı. Sen ki 200 mg mi?
Aynen canim sen nerde oturuyorsunEn iyisi canım. Bizde 6-7 gün yapmadık. Ne olur ne olmaz. Sağlıklı olduğunu duyana kadar tedbirli olmakta fayda var.
Canım çok sıkkın. Durduramadım ki aradı herkesi. Bütün hevesim kaçtı üzmekte istemiyorum birşeyde söylemek istemiyorum eşime. Çok sevindi
Hahaa ayni biz allah korusun bisi olsa bide millete acikla isin yoksaKıxlar öncelikle herkesten allah razı olsun. Bugün misafirim olunca yazamadım. Bütün mesajlarınızı okucam. Ama içimde bir korku oluştu size ihtiyacım var. Ben eşime bugün söyledim adam zıp zıp zıplıyor yedi sülaleyi aradı. Hiçbir iş yaptırmıyor. birşey olmaz allahın izniyle inşallah dimi ? Canım çok sıkkın.
Canımsın allah razi olsun bitanemInsallah ederim tabiki canimcim niye etmiyim :)
Tamam canim ederim.ins tutar canim.uzme kendini stres yapma lütfen.Canım bana İsmimle dua eder misin bu ay olsun sağlıkla inşallah çok istiyorum çokkk
İzmit canım. Sen ?Aynen canim sen nerde oturuyorsun
Pko hastası, ve prolaktini yüksek çıkmış. Kaç değeri ?kızlar görümcemde polikover gibi birşey çıkmış birşey süt hormonu cok yüksek çıkmış bu ne demek oluyor
100 benım uc kere agızdan alıyorum bende bas donmesı mallok yaptı valla
Bizimkininde morfolojisi bozuk olunca acaba dedim çare olur Mu diye kuzum .. zaman lazım sanırım biraz sakinleşmek gerekiyorCümlemizden canım:) varikoselin ilk belirtisi sayının ve hızın düşük oluşu canım. Sonrasında yani ileriki aşamalarda şişlik ve ağrı olur. Ama o bile ameliyatla kolayca çözülüyor.
Hız ve sayıda düşüklük olmazsa doktorların aklına varikosel gelmez zaten.
Yani hamile kalan arkadaşlarda da vardı varikosel olan herkeste de oluyor bu.
Günde 2 kere yemeklerden 1-2 saat sonra 1 kupa içiyorsun canım.Baş dönmesi de yapıyor canım. Vajinal alırsan etkisi olmaz dedi ama oldu. Bu doktor bana hep fazla doz veriyor galiba. Zaten az kullandım. Erken adet oldum. Progestan erken adetimi getiriyor acaba?
E Efulimm41 aslanpencesini nasıl kullanıcam tarif edermisin. Birde eşine ve kendine icirdigin vitaminlerin adını yazar misin?
Bende biraz bu sayfalardan uzaklarsam iyi olacak belki kafam boşalır.
Çaresi olmayan hiç bişey yok canım. Ameliyat çözüm olacak inanıyorum ben. Ama istenilen seviyeye gelmezse kısa sürede takviyelerle süreci kısaltırsın dert etme.Bizimkininde morfolojisi bozuk olunca acaba dedim çare olur Mu diye kuzum .. zaman lazım sanırım biraz sakinleşmek gerekiyor
Günde 2 kere yemeklerden 1-2 saat sonra 1 kupa içiyorsun canım.
Hazırlanışı da şöyle: Kaynayan suya bir tutam at. 5 dk kaynat. Sıcakken iç. Yumurtlama gününe kadar devam et. Adetliyken de içilebilir adet söktürücü özelliği var hatta. Hormonları dengeliyor.
Ben ayrıca folik asit ve e vitamini içtim
Eşime de e vitamini ve çinko hapı verdim. Aynı zamanda eşimde bende keçiboynuzu özü içtik. Günde 2 kere 1er yemek kaşığı.
Kendin görerek alsan daha iyi canım. Hemen her aktarda olur. Ama gidemiyorsan da güvenilir bir yerden al. Çünkü bırak Aslan pençesi olup olmadığı türü bile farkediyor. Testere dişli olması lazım.Sokulse iyi olur zaten geçen ay adetim azdı kimyasaldan dedim ama bu ayda az adetim. Nerdeyse peceteye silince geliyor. Evlenmeden yoğun olurdu şimdi nerdeyse olmayacak. Aslanpencesini internetten sipariş vereceğim inşallah doğru bişey gelir.
Canım eşim beklediğimden daha çok sevindi napacağını şaşırmış durumda. Herkesii aradıı bütün eş dost akraba. Ya kimyasalsa diye ödüm kopuyor. Sevincim kursağımda kaldı resmenSearte sikintili bi durum mu war yazdigin biseyimi kacirdim yoksa soylemek icin erken diyemi tedirginsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?