Kimyasalsa Cuma günü belli olur canım. Ama ben çok araştırdım yavaş artıp sonradan birden artış gösteren çok kişi olmuş. Düşüşe geçmediği sürece bir umut var demektir. Bu 2 günlük süreçte stres yapmamaya çalış çok zor biliyorum. Bat ne zamandı bu arada.Kızlar merhaba belki biliyorsunuzdur bu ayın 9nda betam 104 du pazartesi 127 cikti dr kimsayal olabilur dedi alttan muayene etti ve rahmin kalinlasmis gebeliğe hazır dedi cuma günü tekrar muayeneye cagirdi cok korkuyirum olursa bu ilk gebelik olacak amaa boyle belirsizlik cok kotu
et bana nokta gbi bişey var bi oluşum dedi cuma günü gözükmesi lazım dedi .Allah Allah o nasıl olmuş kız. Kan değerin mi yanlış çıkmış acaba. 2 gün sonra bi daha ver bakalım. İnşallah doktorun gördüğü şey kesedir:) ama emin olmasa söylemiyor doktorlar nokta gibi bişey var tam görünmüyor diyorlar.
senin gbiyim ilki düştü bu da öyle olur diye cok korkuyorum aslında sürekli doktora gitmek hiç iyi değil stres yapıyrz ufacık bişeydeCuma randevum var şimdiden tir tir titriyorum heyecandan. Umarım bebişim benimledir, bırakmaz annesini
Aklımdan geçirmek bile istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum, ya yine gelişimi durduysa diye. İlk gebeliğimde de hiç belirti olmamıştı (kanama falan) . Allahım sen koru yarabbim düşünmemem gerek böyle şeyler
Kimyasalsa Cuma günü belli olur canım. Ama ben çok araştırdım yavaş artıp sonradan birden artış gösteren çok kişi olmuş. Düşüşe geçmediği sürece bir umut var demektir. Bu 2 günlük süreçte stres yapmamaya çalış çok zor biliyorum. Bat ne zamandı bu arada.
Canım sağlıklıysa her türlü seninledir. Sağlıklı değilse de seninle olmaması senin için daha hayırlı böyle düşün kendini rahatlat. Ama eğer bebeğin gelişimi durmuş olsaydı düşük yapardın onla birlikte beta düşerdi. Kanama falan eşlik ederdi. ağrın sancın illa bişeyin olurdu. Öyle bir durum yok şu an için. İçini ferah tut. Aklına kötü şeyler getirme.Cuma randevum var şimdiden tir tir titriyorum heyecandan. Umarım bebişim benimledir, bırakmaz annesini
Aklımdan geçirmek bile istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum, ya yine gelişimi durduysa diye. İlk gebeliğimde de hiç belirti olmamıştı (kanama falan) . Allahım sen koru yarabbim düşünmemem gerek böyle şeyler
Bende
senin gbiyim ilki düştü bu da öyle olur diye cok korkuyorum aslında sürekli doktora gitmek hiç iyi değil stres yapıyrz ufacık bişeyde
Normalde ben araştırmaya karşıyım ama internette bu sitede bi araştırsan böyle olan çok var. Kimyasalsa da sıkma canını demekki sağlıksız bi gebelikmiş ki rabbim sonlandırmış diye düşün. Biliyorum kolay değil. Çünkü insan alışmış oluyor kısacık sürede. Kabullenemiyor ama rabbim nasip etmemişse bir bildiği vardır gerçekten. Sen iki duruma da hazırla kendini.İnşallah canim ya bat 11 Ocak evet düşmedi ama yukselme de olmadi
Anlamadigim icin pek yorum yapamiyorum canm ama ameliyat sonrasi belki duzelir. Bir sey demediler mi?Kızlar eşimin sperm testi yaptırdığımız yeterli olmayınca farklı bir yerde yaptırdık . Çok moralim bozuk. Eşim muayene oldu varikoselde çıktı . Cuma günü ameliyatı gerçekleşecek . %99 unun morfolojisi bozuk çıkmış . Belli etmemeye çalışıyorum ama aşırı moralim bozuk..
Kuzum niye moralini bozuyorsun. Sebebini öğrendiğinize sevinmem lazım. Hiç riski olmayan ve basit bir ameliyatla hedefinize iyice yaklaşmış olacaksınız. Ve değerleriniz kısa sürede yükselmeye başlayacak. Güzel bişey bu. Bozma moralini. Çaresi olan bişey en azından. Ve bir çok erkekte rastlanılan bir sorun.Kızlar eşimin sperm testi yaptırdığımız yeterli olmayınca farklı bir yerde yaptırdık . Çok moralim bozuk. Eşim muayene oldu varikoselde çıktı . Cuma günü ameliyatı gerçekleşecek . %99 unun morfolojisi bozuk çıkmış . Belli etmemeye çalışıyorum ama aşırı moralim bozuk..
Canımı sıkan %99 nın morfolojisinin bozuk olması. Bu ameliyatla morfoloji Okadar artar mı kafama çok takıldı canım . Sayısı normal çıkmış ama doksandokuzu anormal çıkmışKuzum niye moralini bozuyorsun. Sebebini öğrendiğinize sevinmem lazım. Hiç riski olmayan ve basit bir ameliyatla hedefinize iyice yaklaşmış olacaksınız. Ve değerleriniz kısa sürede yükselmeye başlayacak. Güzel bişey bu. Bozma moralini. Çaresi olan bişey en azından. Ve bir çok erkekte rastlanılan bir sorun.
Çocuk çok istiyoru canım eşimde aynı şekilde canın o yüzden kendi gidicez ameliyat da olucam yapıcak bişey yok dedi. Kendide razı ama morfolojisibin %99 u bozuk olması canınızı çok sıktıAnlamadigim icin pek yorum yapamiyorum canm ama ameliyat sonrasi belki duzelir. Bir sey demediler mi?
Ben henuz ikna edemedm bile esimi tahlil icin
Canim sana birşey daha sormak istiyorum bu Kimyasalda yumurta dollenmis oluyor mu tam olarak ne oluoNormalde ben araştırmaya karşıyım ama internette bu sitede bi araştırsan böyle olan çok var. Kimyasalsa da sıkma canını demekki sağlıksız bi gebelikmiş ki rabbim sonlandırmış diye düşün. Biliyorum kolay değil. Çünkü insan alışmış oluyor kısacık sürede. Kabullenemiyor ama rabbim nasip etmemişse bir bildiği vardır gerçekten. Sen iki duruma da hazırla kendini.
Artar canım. Çok belirgin farkediyor ameliyat öncesiyle sonrası. %1 morfoloji bir çok erkekte olan bir değer. 20 milyon sperm olduğunu varsay bunun sadece 200bini sağlıklı yumurtayı dölleyecek kapasitede demek. E yumurtaya giderken de çoğu yolda ölüyor. Sayı iyice azalıyor. O yüzden daha yüksek olmasını istiyorlar doktorlar. Ama %10dur en yüksek değer. Yani 100 üzerinden düşünme 10 üzerinden düşün. %1 ile bile hamile kalırsın ama zaman alır. Bu şekilde ameliyat sayesinde hamile kalma sürecin kısalacak.Canımı sıkan %99 nın morfolojisinin bozuk olması. Bu ameliyatla morfoloji Okadar artar mı kafama çok takıldı canım . Sayısı normal çıkmış ama doksandokuzu anormal çıkmış
Aynen canım. Yumurta döllenmiş oluyor. Ama rahme tutunamıyor. Yani senin yumurtaların da eşinin spermleri de sağlıklı. Ayrıca rahminde yapışıklılık yok ve tüplerin açık demek oluyor.Canim sana birşey daha sormak istiyorum bu Kimyasalda yumurta dollenmis oluyor mu tam olarak ne oluo
Ay allah razı olsun canım ya icim rahatladi biraz seni görmeden sevdim kizzAynen canım. Yumurta döllenmiş oluyor. Ama rahme tutunamıyor. Yani senin yumurtaların da eşinin spermleri de sağlıklı. Ayrıca rahminde yapışıklılık yok ve tüplerin açık demek oluyor.
İnşallah bişey olmaz canım ama söylemek için erken bence kese gozukmeden soylenmemesi taraftariyim ama kotu dusunmeKıxlar öncelikle herkesten allah razı olsun. Bugün misafirim olunca yazamadım. Bütün mesajlarınızı okucam. Ama içimde bir korku oluştu size ihtiyacım var. Ben eşime bugün söyledim adam zıp zıp zıplıyor yedi sülaleyi aradı. Hiçbir iş yaptırmıyor. birşey olmaz allahın izniyle inşallah dimi ? Canım çok sıkkın.
İnşllah canım ya sayısı diğer teste göre daha yüksek çıkmış . Bu yaptırdığımız son testte daha çok güvendim . Doktor morfolojisinin %14 olması Lazım demiş . Dediğim gibi on üzerinden düşünmek lazım aslında ama doktor altı ay sonra faydasınolur demiş . Ona çok moralimiz bozuldu . Bende bu sırada kendime de baktırayım diyorum . Bende sıkıntı varsa da onu da halletmek istiyorum . En azından tekrar zaman kaybetmeyelim istiyorumArtar canım. Çok belirgin farkediyor ameliyat öncesiyle sonrası. %1 morfoloji bir çok erkekte olan bir değer. 20 milyon sperm olduğunu varsay bunun sadece 200bini sağlıklı yumurtayı dölleyecek kapasitede demek. E yumurtaya giderken de çoğu yolda ölüyor. Sayı iyice azalıyor. O yüzden daha yüksek olmasını istiyorlar doktorlar. Ama %10dur en yüksek değer. Yani 100 üzerinden düşünme 10 üzerinden düşün. %1 ile bile hamile kalırsın ama zaman alır. Bu şekilde ameliyat sayesinde hamile kalma sürecin kısalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?