Şu anda 4+5'im canım. 4+3'te 506 çıktı beta. Cuma günü yani tam 5 haftalıklen görebileceğimizi söyledi doktor. Bakalım.Canım sanada sorayım keseyi gördün mü kaç haftalıksın ? Betan kaç geldi?
Canım ben 4+3 üm . Bugün beta 2429 geldi de ikiz olabilir dedi . Cuma günü kesenin gözükmesi lazım dedi yani 4+5 de galiba o beta ya göre hesaplıyor . Benim de moralim bozuldu kese neden gözükmedi diye inş gözükür cuma günü ya.Şu anda 4+5'im canım. 4+3'te 506 çıktı beta. Cuma günü yani tam 5 haftalıklen görebileceğimizi söyledi doktor. Bakalım.
Sen ne durumdasın.
Çok yüksekmiş canım. Evet olabilir bencede. Panik yapma. Kese beta'yla alakalı değil çokta tahminen 1500ün üzerinde görünüyor ama ikiz olduğu için sende 3000lerden sonra görünür. Karından ultrasonla görünmese de alttan muayenede kesin görünür. Canını sıkma.Canım ben 4+3 üm . Bugün beta 2429 geldi de ikiz olabilir dedi . Cuma günü kesenin gözükmesi lazım dedi yani 4+5 de galiba o beta ya göre hesaplıyor . Benim de moralim bozuldu kese neden gözükmedi diye inş gözükür cuma günü ya.
Canım alttan baktırmak istemiyorum onun yerine biraz beklemek istıyorum cuma günü de istemicem karından cuma da 4500 falan olur benim beta hcg. Bir oluşum var dedi cuma günü gözükmesi lazım dedi muhtemelen o oluşum dediği keseydi bakalım inş ikizinde değilim allahım inş sağlıklj olur gözükür kalp atısını duyarım da baska bişey istemiyorumÇok yüksekmiş canım. Evet olabilir bencede. Panik yapma. Kese beta'yla alakalı değil çokta tahminen 1500ün üzerinde görünüyor ama ikiz olduğu için sende 3000lerden sonra görünür. Karından ultrasonla görünmese de alttan muayenede kesin görünür. Canını sıkma.
Canım aynıyız senle bende bugün 4+3 tüm betam 2429 geldi. Kese gözükmedi bende bugün cuma günü gel erkenden dedi bakalım.Canım ben şuan kadın dogumcuya gidemiyor um ama aile hekimi 4+3 dedi betam da 2626 çıktı bugün
Aslında ben takvime göre 4+6 ama bugün ebe 4+3 dedi ben 10 gün sonra gidecem ancak canım inşallah sorunsuz geçer o araCanım aynıyız senle bende bugün 4+3 tüm betam 2429 geldi. Kese gözükmedi bende bugün cuma günü gel erkenden dedi bakalım.
Yumurtlama günün ne zaman? Ben hesapliim. Sat'a göre hesaplıyorlar çünkü farklı çıkıyorCanım ben şuan kadın dogumcuya gidemiyor um ama aile hekimi 4+3 dedi betam da 2626 çıktı bugün
duyunca böyle benimde gidesim gelmiyor doktora canım gitme biraz zaman gecsin en faydalısı o en azından şöyle bi 5 bucuk haftalık falabn olunca git bosuna stres yapıyorum niye kese gözükmüyor falan diye.Aslında ben takvime göre 4+6 ama bugün ebe 4+3 dedi ben 10 gün sonra gidecem ancak canım inşallah sorunsuz geçer o ara
26 27 ocak canımYumurtlama günün ne zaman? Ben hesapliim. Sat'a göre hesaplıyorlar çünkü farklı çıkıyor
Canım sen 4+6'sın yaa. Sat'ı mı sordu yumurtlama gününü mü ? Sat'a göre nasıl hesaplıyorlar herkes tam 2 haftada yumurtlamaz ki. Robotmuşuz gibi hesaplıyorlar.Aslında ben takvime göre 4+6 ama bugün ebe 4+3 dedi ben 10 gün sonra gidecem ancak canım inşallah sorunsuz geçer o ara
Onları sormadı o betaya göre cuma günü kese gözükmesi lazım dedi canım.Canım sen 4+6'sın yaa. Sat'ı mı sordu yumurtlama gününü mü ? Sat'a göre nasıl hesaplıyorlar herkes tam 2 haftada yumurtlamaz ki. Robotmuşuz gibi hesaplıyorlar.
Canım ben 4+3 üm . Bugün beta 2429 geldi de ikiz olabilir dedi . Cuma günü kesenin gözükmesi lazım dedi yani 4+5 de galiba o beta ya göre hesaplıyor . Benim de moralim bozuldu kese neden gözükmedi diye inş gözükür cuma günü ya.
Bende 26 ocağım. Aynı gidiyoruz demekki ben şu anda 4+5'im. Sende öylesin. Ama yine de beta yüksek. Benim düşüktü ama normal değerleri yetiştim. Senin ikiz olma olasılığı var gerçekten.26 27 ocak canım
Allah Allah o nasıl olmuş kız. Kan değerin mi yanlış çıkmış acaba. 2 gün sonra bi daha ver bakalım. İnşallah doktorun gördüğü şey kesedir:) ama emin olmasa söylemiyor doktorlar nokta gibi bişey var tam görünmüyor diyorlar.Ben 07.02. de doktora gittiğimde ultrasonda minicik kese gözüktü. Ertesi gün kan verdiğimde 237,4 çıkmıştı. Ben hâlâ anlamadım nasıl böyle birşey olabilir.
Allah Allah o nasıl olmuş kız. Kan değerin mi yanlış çıkmış acaba. 2 gün sonra bi daha ver bakalım. İnşallah doktorun gördüğü şey kesedir:) ama emin olmasa söylemiyor doktorlar nokta gibi bişey var tam görünmüyor diyorlar.
Ayy evet unutmuşum canım :) O zaman senin bebiş sabırsız kalp atışını da çok geçmeden duyarsın sen :)Kız sana özelden ultrason fotomu atmıştım ya kendin gördün :))
12.02. de en son kan verdim 1323 çıktı. Şu an ne durumda bilmiyorum. Durmadan kan verip kendimi strese sokmak istemiyorum
Cuma randevum var şimdiden tir tir titriyorum heyecandan. Umarım bebişim benimledir, bırakmaz annesiniAyy evet unutmuşum canım :) O zaman senin bebiş sabırsız kalp atışını da çok geçmeden duyarsın sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?