Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr yardim edinn...dun sabah ovulasyon testinde cift cizgiyi gayet net yakalamistim aksam yaptm silik cizgi vardi dun aksam 10 gibi birliktelik oldu, dunden onceki aksam da cizg koyuya cok yakindi yine birliktelik oldu normalde bu aksam da yapacaktik ama esimls tarstim sinirlerim bozuldubirliktelik istemedim sizce gunu kacrdim mi

Az

Bilmiyorum ki canım çok karışığım ya. Şu sevgililer günü olmasa ben bata kadar beklicektim
Rabbim duyrulmasına müsaade ettiğine göre sonu güzel olacaktır canım. Ben ne kadar saklamaya çalıştımda kardeşim sağolsun yedi sülaleye duyurdu ama bişey olmadı. Sende de bişey olmayacak Allah'ın izniyle.

Yok canım kaçırmamışsın. Aksine tam zamanında olmuş.

Allah razı olsun canım üzülmüyorum ama özeniyorum işte bende napiym :)
Inan zaman o kadar çabuk geciyor ki bi bakmissin sende hamilesin.
Simdi bu derdin var ama hamile kalinca anlicaksin ki yolun basindasin.aslinda simdi daha rahatsin.kan vereceksin.iki katina ciksin diye dua edeceksin
Kese icin dua edeceksin.
Kalp atisi icin.
Belirti ve mide bulantilari icin
Leleker icin.
Ikili tarama testleri filan....
Ve daha bir sürü sey.Allahtan hayirli ve sağliklisini iste.ins bir gün olacak.ama o kadar çok stres varki gecmise dönüp bakinca hamile kalmak istemek de stresmiymis diceksin.Rabbim hayirli zamanda versin

Çaresi olmayan hiç bişey yok canım. Ameliyat çözüm olacak inanıyorum ben. Ama istenilen seviyeye gelmezse kısa sürede takviyelerle süreci kısaltırsın dert etme.
İnşallah canım ameliyattan sonra bakıcım kürlere devam edicez inşallah .. çok iyi kalplisin Allah şeninde gönlüne göre versin inşallah . Tanımadan sevdim seni çok iyi kalplisin :) Bizede dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş :)Allah razı olsun

İnşallah canım ameliyattan sonra bakıcım kürlere devam edicez inşallah .. çok iyi kalplisin Allah şeninde gönlüne göre versin inşallah . Tanımadan sevdim seni Allah razı olsun
O senin kalbinin güzelliği canım
Amin cümlemizden inşallah

İnşallah canım benim sizlerden son isteğim dua

Canım hayırlı olsun bebişin sağ Salim kucağına al inşallah.

O değil de topicde tek başıma kalacağım herkes ha ile kaldı:)))
Teşekkür ederim canımm öyle düşünmee ben hep pozitif düşündüm olacağını hissettim ovulasyon testi beni çok motive etti. Bunca ay boşuna uğraşmışım günü tutturamıyormuşum demekki. İlk kez kullandım tuttu

Seninde ben gibi belirtiler erken cikiyor iste simdi 2yi daha rahat anlarsin artik memeler ve gobek cizgisi o dogumdan bir sure sonra geciyor zaten kalcak o daha da koyulascak
Aynen canım bünyemiz mi zayıf nedir hemen tepki verdi anlamadım.

Canımm çok teşekkür ederim ama öyle düşünme lütfen banada öyle geliyordu biliyor musun hiç hamile kalamıcakmışım gibi ama bak oluyor benimde kesin değil şuan. Ahh ahh hamile kalmayla bitiyor mu sankii

Canım battaşızz ama benim yumurtlama biraz erken oldu yaparsan megatif çıkarsa üzülme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…