Bilmiyorum ki canım çok karışığım ya. Şu sevgililer günü olmasa ben bata kadar beklicektimKalbini ferah tut canım inşallah bişey olmaz. Belki söylenmesi olacağına işarettir:)) Ben soyletmedim sakindim olmadi.
Rabbim duyrulmasına müsaade ettiğine göre sonu güzel olacaktır canım. Ben ne kadar saklamaya çalıştımda kardeşim sağolsun yedi sülaleye duyurdu ama bişey olmadı. Sende de bişey olmayacak Allah'ın izniyle.Bilmiyorum ki canım çok karışığım ya. Şu sevgililer günü olmasa ben bata kadar beklicektim
Yok canım kaçırmamışsın. Aksine tam zamanında olmuş.Kizlarr yardim edinn...dun sabah ovulasyon testinde cift cizgiyi gayet net yakalamistim aksam yaptm silik cizgi vardi dun aksam 10 gibi birliktelik oldu, dunden onceki aksam da cizg koyuya cok yakindi yine birliktelik oldu normalde bu aksam da yapacaktik ama esimls tarstim sinirlerim bozuldubirliktelik istemedim sizce gunu kacrdim mi
Az
Cok sag ol canm icim rahatladi ya insan tartisinca da yapamiyor ki ne yapayim neyse insallah tutarYok canım kaçırmamışsın. Aksine tam zamanında olmuş.
Allah razı olsun canım üzülmüyorum ama özeniyorum işte bende napiym :)Tamam canim ederim.ins tutar canim.uzme kendini stres yapma lütfen.
Inan zaman o kadar çabuk geciyor ki bi bakmissin sende hamilesin.Allah razı olsun canım üzülmüyorum ama özeniyorum işte bende napiym :)
İnşallah canım ameliyattan sonra bakıcım kürlere devam edicez inşallah .. çok iyi kalplisin Allah şeninde gönlüne göre versin inşallah . Tanımadan sevdim seni çok iyi kalplisin :) Bizede dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş :)Allah razı olsunÇaresi olmayan hiç bişey yok canım. Ameliyat çözüm olacak inanıyorum ben. Ama istenilen seviyeye gelmezse kısa sürede takviyelerle süreci kısaltırsın dert etme.
O senin kalbinin güzelliği canımİnşallah canım ameliyattan sonra bakıcım kürlere devam edicez inşallah .. çok iyi kalplisin Allah şeninde gönlüne göre versin inşallah . Tanımadan sevdim seni Allah razı olsun
0,64 muş canimPko hastası, ve prolaktini yüksek çıkmış. Kaç değeri ?
İnşallah canım benim sizlerden son isteğim duaRabbim duyrulmasına müsaade ettiğine göre sonu güzel olacaktır canım. Ben ne kadar saklamaya çalıştımda kardeşim sağolsun yedi sülaleye duyurdu ama bişey olmadı. Sende de bişey olmayacak Allah'ın izniyle.
0,64 çok düşük canım. 64 olabilir. Öylese de yüksek baya0,64 muş canim
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimm :))Hayırlı olsun diyoruz ne diyelim
Bi koşu git kan ver bizede sonucu bildir
ay ben böyle çift çizgileri görünce çok seviniyorummm
Teşekkür ederim canımm öyle düşünmee ben hep pozitif düşündüm olacağını hissettim ovulasyon testi beni çok motive etti. Bunca ay boşuna uğraşmışım günü tutturamıyormuşum demekki. İlk kez kullandım tuttuCanım hayırlı olsun bebişin sağ Salim kucağına al inşallah.
O değil de topicde tek başıma kalacağım herkes ha ile kaldı:)))
Aynen canım bünyemiz mi zayıf nedir hemen tepki verdi anlamadım.Seninde ben gibi belirtiler erken cikiyor iste simdi 2yi daha rahat anlarsin artik memeler ve gobek cizgisi o dogumdan bir sure sonra geciyor zaten kalcak o daha da koyulascak
evet doktorda yüksek demis0,64 çok düşük canım. 64 olabilir. Öylese de yüksek baya
Canımm çok teşekkür ederim ama öyle düşünme lütfen banada öyle geliyordu biliyor musun hiç hamile kalamıcakmışım gibi ama bak oluyor benimde kesin değil şuan. Ahh ahh hamile kalmayla bitiyor mu sankiiKIZLAR buraya girip her gün okuyorum yeni hamiş haberlerine o kadar çok seviniyorum ki hayırlı olsunSearte sonra düşünüyorum diyorum acaba bende bu duyguyu yaşayacak mıyım ahhh ahh çok özeniyorum size hamişler :)
Aslan pençesi çayı içsin prolaktin yüksekliği için. Pko için de soğan kürü yapabilir.evet doktorda yüksek demis
Canım battaşızz ama benim yumurtlama biraz erken oldu yaparsan megatif çıkarsa üzülme sakın.Kopmadm kuzum ya arada giriyorum ama iyi oldu uzak kaldıgım yaaa kafam daha rahat inan bana. Bak sabah azcık takıldm siteye searte battasımdı ya onu görünce heycan yaptm hemen ben de yapsam mı test moduna girdim :/
Burası beni çok etkiliyo o yüzden iyi böyle arada bi ce diyip kaçmak
Hele bi bebiş tutsun o zamam hep burdaym merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?