Çook teşekkür ederim :) öğrenmekle bitmiyormuş kii bata kadar bir işkence var önümde şimdiiCanımmm. Hayırlı olsun
Canım senin battan bir gün önce mi 43 çıktı 13. Gün yani.Canim bu saatler herkesun bi isi oluyor ondan.
Yazina ben cvo vereyim.8.gün kesinlikle kanda cikmaz.eger erken yumurtlamadiysan.ben erken yumurtladigim halde 12.gun cikti.13.gun 43 cikti.
Sende biraz bekle.senin gibi bazi arkadaslarimiz 8.gunde yapti negatif.ama adet yaklasinca pozitif oldu sonuc.
Ins senin de öyle olur canim.
tamam ileticem kendisine çok teşekkür ederimAslan pençesi çayı içsin prolaktin yüksekliği için. Pko için de soğan kürü yapabilir.
Sendende Allah razi olsun kuzum bak kafana takma hersey yolunda gidecek insallah. E Efulimm41 ede dedim erken test yapmayin sonra kafaya cok takiyosunuz diye ama sabirsiz geldiniz bu ay :) onada demistim bebise bisey olmicak diye sende Allaha sigin dua et hicbi terslik olmicak insallah kuzumHilal coban canım allah razı olsun çok teşekkür ederim hala dualarına çok ihtiyacım var.
Banada yardım et
Canim ben renksiz ve kokusuzdu ama inan adet belirtilerimden farki yoktu adet olacagim zamanda hafif islanip bakardim ben oldummu diye bunda tek fark olmadim :) akintida oyle cok olmuyor zatenHilal çoban hamile kalınca akıntın nasıldı kendimi takip etmekten kafayı yiyecem
Sanci konusundan biliyorum da akıntıyı hatırlayamadım sut beyazı akıntı var çok değil amaCanim ben renksiz ve kokusuzdu ama inan adet belirtilerimden farki yoktu adet olacagim zamanda hafif islanip bakardim ben oldummu diye bunda tek fark olmadim :) akintida oyle cok olmuyor zaten
Ooo catlatma ignesi yapildiysa hic belirti arama kuzum onun belirtileri ayni hamilelikle cunku iceriginde ayni hormon var. Cokta asiri agri yapmisti bende belim kasiklarim goguslerim cok agrimisti. En mantiklisi 14.gune kadar beklemek acele etme biliyorum zor ama bak arkadaslari goruyosun erken davraniyolar bundada kimyasalmi diye ikide bir kan vermek zorunda kaliyolarBenim adetime çok var ben biraz acele ediyorum biliyorum saçma ama bir umut diyorumçatlatma iğnesi yapıldım bu gün 7 ci günüm
Canım ben aslında batı beklicektim gerçekten idrar testiyle oyalıcaktım kendimi bu korkuları yaşamamak için. Ama bu 14 şubat şaşırttı beni anlamlı bigün akılda kalsın dedim. Sürekli ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. Saol kuzum tekrar
Cnm bazi sebeplerden çatlatma iğnesinden 36 saat ve birde ertesi gün oldu sonrası imkansız kısmet artık hayırlısıOoo catlatma ignesi yapildiysa hic belirti arama kuzum onun belirtileri ayni hamilelikle cunku iceriginde ayni hormon var. Cokta asiri agri yapmisti bende belim kasiklarim goguslerim cok agrimisti. En mantiklisi 14.gune kadar beklemek acele etme biliyorum zor ama bak arkadaslari goruyosun erken davraniyolar bundada kimyasalmi diye ikide bir kan vermek zorunda kaliyolar
Olacagi varsa olacak kuzum oyle dusun nasip yani. Bide gun asiri iliskiyi birakmayin ne olur ne olmaz
Aynen hayirlisi olsun canim olacagi varsa bi kerede bile olur kafani yorma :)Cnm bazi sebeplerden çatlatma iğnesinden 36 saat ve birde ertesi gün oldu sonrası imkansız kısmet artık hayırlısı
Sende sagol canim benim artik olan olmus bence yukselicek degerin merak etme kafana takip kendini kurma. Hayirlisi olsun insallah :)Canım ben aslında batı beklicektim gerçekten idrar testiyle oyalıcaktım kendimi bu korkuları yaşamamak için. Ama bu 14 şubat şaşırttı beni anlamlı bigün akılda kalsın dedim. Sürekli ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. Saol kuzum tekrar
Valla dogru cnm bılmıyorum kı ben progestana baslayınca hamıle kaldmBaş dönmesi de yapıyor canım. Vajinal alırsan etkisi olmaz dedi ama oldu. Bu doktor bana hep fazla doz veriyor galiba. Zaten az kullandım. Erken adet oldum. Progestan erken adetimi getiriyor acaba?
E Efulimm41 aslanpencesini nasıl kullanıcam tarif edermisin. Birde eşine ve kendine icirdigin vitaminlerin adını yazar misin?
Bende biraz bu sayfalardan uzaklarsam iyi olacak belki kafam boşalır.
Canım onlar hiç bitmiyor yükselecek mi yuksekdiyse kese gözükecek mi gozuktuyse kalp atışı o olsa testler ne çıkacak valla zor bende daha kese görmedimÇook teşekkür ederim :) öğrenmekle bitmiyormuş kii bata kadar bir işkence var önümde şimdii
Olabilir canim degerine de takilma gayet güzel o regl oncesi ogrenildi nihayetinde kalbini ferah tutAynen canım bünyemiz mi zayıf nedir hemen tepki verdi anlamadım.
Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım her şey gönlünce olsun inşallah ama insan öyle hissediyor sizi gördükçe de ümitleniyorum bende :)Canımm çok teşekkür ederim ama öyle düşünme lütfen banada öyle geliyordu biliyor musun hiç hamile kalamıcakmışım gibi ama bak oluyor benimde kesin değil şuan. Ahh ahh hamile kalmayla bitiyor mu sankii
Canım şu süreçte yapacağın en büyük hata kendini başkalarıyla kıyaslamaktır. Çünkü önemli olan değeri değil, artıp artmadığı. Takılma rakamlara.Canım senin battan bir gün önce mi 43 çıktı 13. Gün yani.
Ben ev taşıyordum canım benim durumum farklıydı:) Önceki aylarda hiç böyle erken yapmadım ben. Nasip işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?