Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin battan bir gün önce mi 43 çıktı 13. Gün yani.

Hilal coban canım allah razı olsun çok teşekkür ederim hala dualarına çok ihtiyacım var.
Sendende Allah razi olsun kuzum bak kafana takma hersey yolunda gidecek insallah. E Efulimm41 ede dedim erken test yapmayin sonra kafaya cok takiyosunuz diye ama sabirsiz geldiniz bu ay :) onada demistim bebise bisey olmicak diye sende Allaha sigin dua et hicbi terslik olmicak insallah kuzum

Banada yardım et

Hilal çoban hamile kalınca akıntın nasıldı kendimi takip etmekten kafayı yiyecem
Canim ben renksiz ve kokusuzdu ama inan adet belirtilerimden farki yoktu adet olacagim zamanda hafif islanip bakardim ben oldummu diye bunda tek fark olmadim :) akintida oyle cok olmuyor zaten

Benim adetime çok var ben biraz acele ediyorum biliyorum saçma ama bir umut diyorum çatlatma iğnesi yapıldım bu gün 7 ci günüm

Benim adetime çok var ben biraz acele ediyorum biliyorum saçma ama bir umut diyorum çatlatma iğnesi yapıldım bu gün 7 ci günüm
Ooo catlatma ignesi yapildiysa hic belirti arama kuzum onun belirtileri ayni hamilelikle cunku iceriginde ayni hormon var. Cokta asiri agri yapmisti bende belim kasiklarim goguslerim cok agrimisti. En mantiklisi 14.gune kadar beklemek acele etme biliyorum zor ama bak arkadaslari goruyosun erken davraniyolar bundada kimyasalmi diye ikide bir kan vermek zorunda kaliyolar
Olacagi varsa olacak kuzum oyle dusun nasip yani. Bide gun asiri iliskiyi birakmayin ne olur ne olmaz

Canım ben aslında batı beklicektim gerçekten idrar testiyle oyalıcaktım kendimi bu korkuları yaşamamak için. Ama bu 14 şubat şaşırttı beni anlamlı bigün akılda kalsın dedim. Sürekli ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. Saol kuzum tekrar

Cnm bazi sebeplerden çatlatma iğnesinden 36 saat ve birde ertesi gün oldu sonrası imkansız kısmet artık hayırlısı

Sende sagol canim benim artik olan olmus bence yukselicek degerin merak etme kafana takip kendini kurma. Hayirlisi olsun insallah :)

Valla dogru cnm bılmıyorum kı ben progestana baslayınca hamıle kaldm

Çook teşekkür ederim :) öğrenmekle bitmiyormuş kii bata kadar bir işkence var önümde şimdii
Canım onlar hiç bitmiyor yükselecek mi yuksekdiyse kese gözükecek mi gozuktuyse kalp atışı o olsa testler ne çıkacak valla zor bende daha kese görmedim

Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım her şey gönlünce olsun inşallah ama insan öyle hissediyor sizi gördükçe de ümitleniyorum bende :)

Canım senin battan bir gün önce mi 43 çıktı 13. Gün yani.
Canım şu süreçte yapacağın en büyük hata kendini başkalarıyla kıyaslamaktır. Çünkü önemli olan değeri değil, artıp artmadığı. Takılma rakamlara.

Ben ev taşıyordum canım benim durumum farklıydı:) Önceki aylarda hiç böyle erken yapmadım ben. Nasip işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…