Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niloya48 bugün dr gidecektin? sonucu yaz bekliyoruz. bendede senin gibi durumlar hala yok. arada lekelenme gibi oluyor. bakalım ne diyecek sana. hayırlı haberlerle gel inşallah

Canım kıyaslama değil değerim düşük mü onu merak ettiğimden soruyorum. Bilmiyorum ki
Düşünme canım valla bak. İnsan yapamıyor düşünmeden ama çok yoruyor psikolojik olarak. Bu yoldan geçtiğim için biliyorum. Ama illa kıyaslamak istersen benle kıyasla. Bak değerlerimiz yakın.

yvz13 doktordan gelir gelmez etiketle canım beni değerini de yaz mutlaka merak ederim :)

kuzumm çıktım şimdi dr dan
kan verdim ama hormon testleri için
öğleden sonra sonucu görücek
keseyi gördüğümüz için beta hcg istemedi canım

Niloya48 bugün dr gidecektin? sonucu yaz bekliyoruz. bendede senin gibi durumlar hala yok. arada lekelenme gibi oluyor. bakalım ne diyecek sana. hayırlı haberlerle gel inşallah
Canim gittim reglim basladi benim bu sabah tsh lh e2 fsh tahlili istedi iliski takvimi verdi sizlerde uygulayin isterseniz kizlar

Günaydın kızlar nasılsınız :)
Niloya48 kuzum sen kaçta gidicen dr a bize de yaz :)
Canim.gittim benden tahlil istedi hormon verdim regl oldum bugu sabah gelmiş bakti yara falan yok kist yok dedi 22sinde iliskiye gireceksin 4 gun yasak 26sinda sabah 5 te iliski olacak 9da yikanmadan hastaneye geleceksin enjektorle cekip mikroskopla bakacagiz spermde mi sorun hormonlarda mi yoksa sivi da mi ona gore uygulama yapacagiz dedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…