Beyaz kremsi kokusuz bi akıntı oluyor canım.Hilal çoban hamile kalınca akıntın nasıldı kendimi takip etmekten kafayı yiyecem
Rica ederimtamam ileticem kendisine çok teşekkür ederim
Bence hayatinin en guzel anlarindan biri kuruntu yapip kendine zehir etme .Canım eşim beklediğimden daha çok sevindi napacağını şaşırmış durumda. Herkesii aradıı bütün eş dost akraba. Ya kimyasalsa diye ödüm kopuyor. Sevincim kursağımda kaldı resmen
Istanbul canim 1İzmit canım. Sen ?
Canım kıyaslama değil değerim düşük mü onu merak ettiğimden soruyorum. Bilmiyorum kiCanım şu süreçte yapacağın en büyük hata kendini başkalarıyla kıyaslamaktır. Çünkü önemli olan değeri değil, artıp artmadığı. Takılma rakamlara.
İnşallah canım ya bir kere damarlarıma girdi işte o duygu :) insan endişeleniyor.Olabilir canim degerine de takilma gayet güzel o regl oncesi ogrenildi nihayetinde kalbini ferah tut
Canın Protestan doktor mu verdi sana nasıl kullanmaya başladın . Tahlilde mi eksik çıktı ?Valla dogru cnm bılmıyorum kı ben progestana baslayınca hamıle kaldm
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim bizede nasip etsin inşallah :)İnşallah canım ya bir kere damarlarıma girdi işte o duygu :) insan endişeleniyor.
Ne güzel :) benim ailem de İstanbul'da.Istanbul canim 1
Çook teşekkür ederim. inşallahHayırlı olsun çok sevindim Rabbim bizede nasip etsin inşallah :)
Düşünme canım valla bak. İnsan yapamıyor düşünmeden ama çok yoruyor psikolojik olarak. Bu yoldan geçtiğim için biliyorum. Ama illa kıyaslamak istersen benle kıyasla. Bak değerlerimiz yakın.Canım kıyaslama değil değerim düşük mü onu merak ettiğimden soruyorum. Bilmiyorum ki
Oyyy kurban olurum onun anne diyen dillerine:)
yvz13 doktordan gelir gelmez etiketle canım beni değerini de yaz mutlaka merak ederim :)
Canim gittim reglim basladi benim bu sabah tsh lh e2 fsh tahlili istedi iliski takvimi verdi sizlerde uygulayin isterseniz kizlarNiloya48 bugün dr gidecektin? sonucu yaz bekliyoruz. bendede senin gibi durumlar hala yok. arada lekelenme gibi oluyor. bakalım ne diyecek sana. hayırlı haberlerle gel inşallah
Canim.gittim benden tahlil istedi hormon verdim regl oldum bugu sabah gelmiş bakti yara falan yok kist yok dedi 22sinde iliskiye gireceksin 4 gun yasak 26sinda sabah 5 te iliski olacak 9da yikanmadan hastaneye geleceksin enjektorle cekip mikroskopla bakacagiz spermde mi sorun hormonlarda mi yoksa sivi da mi ona gore uygulama yapacagiz dedi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?