- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Evet canim.24 ünde test yaptim silik cıktı.25 inde kan verdim 43.7 cikti.ertesi günde battı.Canım senin battan bir gün önce mi 43 çıktı 13. Gün yani.
Canim senin kac haftalikken gorundu bebek alttan mi bakti doktor U Umudumbitmedi_Evet canim.24 ünde test yaptim silik cıktı.25 inde kan verdim 43.7 cikti.ertesi günde battı.
Kuzum bak benm degerlerim boyle cikmisBuldum canım süper :)
Canım kesenin büyüklügünü biliyormusun?Gercekten mi canimm ya icime su serptin moralim bozulmuştu
İnşallah güzel haberler getirir bu belirtiler. Ama dediğim gibi çok düşünme. Stres bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş.Yok canım olmamıştı.. ama üç aydır korunmuyoruz ve üç aydır bende bu yumurtlama döneminden sonraki ağrı oluyo.. ama bu ay daha şiddetli.. oturup kalkarken bi anda bi şey saplanıyo sanki alt karın bölgeme..
Östrojen düşük canım. Yumurtlama oluyor muydu sende her ay ?Kuzum bak benm degerlerim boyle cikmis
E2 10.98
Tsh 1.71
Lh 4.88
Fsh 8.27
Canım ben sata göre 5+0da gittim.karindan keseyi göremedi alttan kseyi gordü.ama çok minik dedi.kese büyüklügü ölçülmuyordu.Canim senin kac haftalikken gorundu bebek alttan mi bakti doktor U Umudumbitmedi_
Baktım canım e2 hariç güzel. Bende de e2 düşüktü yükselttim ertesi ay hamile kaldım.
Akıntım aynen öyle sut beyazı ayyy hadi insallah hamileyimBeyaz kremsi kokusuz bi akıntı oluyor canım.
1bucuk cm canim U Umudumbitmedi_Canım kesenin büyüklügünü biliyormusun?
Kese büyüklügü kaç haftalik oldugunu verir.
İnşallah güzel haberler getirir bu belirtiler. Ama dediğim gibi çok düşünme. Stres bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş.
Problem olmaz canım.Merhaba,
Bat 25 Şubat bu ay bebek için ilk denememiz. 2 yıllık evliyim dün doktor kontrolüne gidip tahlillerimi yaptırdım hiç bir sorun olmadığını hafif bir pco durumumum olduğunu bildirdi. Aylık döngüm 32 gün bazı aylar 30 a inebiliyor. Doktor sorun teşkil etmediğini söyledi. Sizce bu bir problem oluşturur mu?
Yumurtlama da da oluyor ağrı gebelikte de ayırt etmek çok zor. Çok benziyorlar.Ay walla stres yapıyorum elimde değil. Yani beni şu karın ağrısı strese sokuyo.. bazen dayanılmaz bi hal alıyp çünkü..
E tamam iyi.hem daha görünmez.1bucuk cm canim U Umudumbitmedi_
İnşallah canım. Kokusuz dimi bu arada ? Kokuluysa sıkıntı çünkü.Akıntım aynen öyle sut beyazı ayyy hadi insallah hamileyim
Yumurtlama da da oluyor ağrı gebelikte de ayırt etmek çok zor. Çok benziyorlar.
Olur canım bat'a kadar oluyor.Ama yumurtlama dönemi geçeli bi hafta oldu :/ hala mı ağrısı olur.. kötü bi şey çıkmasından korkmaya başladım
O zaman ben suan senin son gittiğindeki gibiyim 5bucuk hafta falan yaniE tamam iyi.hem daha görünmez.
Benim 5.haftada 0.93 cm di.5+5de 1.25 cm di.ve icinde bebek yoktu.
Senin de daha erken canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?