Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,
Bat 25 Şubat bu ay bebek için ilk denememiz. 2 yıllık evliyim dün doktor kontrolüne gidip tahlillerimi yaptırdım hiç bir sorun olmadığını hafif bir pco durumumum olduğunu bildirdi. Aylık döngüm 32 gün bazı aylar 30 a inebiliyor. Doktor sorun teşkil etmediğini söyledi. Sizce bu bir problem oluşturur mu?

İnşallah güzel haberler getirir bu belirtiler. Ama dediğim gibi çok düşünme. Stres bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş.

Canim senin kac haftalikken gorundu bebek alttan mi bakti doktor U Umudumbitmedi_
Canım ben sata göre 5+0da gittim.karindan keseyi göremedi alttan kseyi gordü.ama çok minik dedi.kese büyüklügü ölçülmuyordu.
Sonra 5+3 te ozele gittim.o karindan keseyi gördü.onun cihazi daha yeni.ama icinde bebek yoktu.yolk sac var dedi.daha cok kücuk 5+0görünüyor dedi.15 gün sonra gel dedi.

İnşallah güzel haberler getirir bu belirtiler. Ama dediğim gibi çok düşünme. Stres bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş.

Ay walla stres yapıyorum elimde değil. Yani beni şu karın ağrısı strese sokuyo.. bazen dayanılmaz bi hal alıyp çünkü..

Problem olmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…