Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar doktordan geldim kese gorundu ama bebek gorunmedi gec dollenme olabilir bu durumda 5 bucuk haftasin dedi ama sat a gore 6bucuk olmam lazimdi 6 olsa bebek gorunurdu dedi 10 gün sonra tekrar gel o zaman kesin gormemiz lazim dedi alttan bakip görmeye calisayim istersen dedi ama baktirmadim korktum siz bebegi kacinci haftada gordunuz

Canim gittim reglim basladi benim bu sabah tsh lh e2 fsh tahlili istedi iliski takvimi verdi sizlerde uygulayin isterseniz kizlar

iyi en azından kist vs gibi bir şey yok gittiğin iyi olmuş. inşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkar. Allah daha büyük dert vermesin

Sat ne zaman, yumurtlama günün ne zaman canım ?

Kızlar ben yine zamanı geçiremiyorum geçen ay ne güzel rahattım ama bu ay zaman geçmiyo sanki.. 22 şubat bat ama hiç o takvim ilerlemiyo sanki

Kızlar ben yine zamanı geçiremiyorum geçen ay ne güzel rahattım ama bu ay zaman geçmiyo sanki.. 22 şubat bat ama hiç o takvim ilerlemiyo sanki
En rahat olduğun ay da geliyor bebek, o yüzden rahat ol canım düşünme bişeylerle oyalan.

iyi en azından kist vs gibi bir şey yok gittiğin iyi olmuş. inşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkar. Allah daha büyük dert vermesin
amin gulum allah razi olsun ama cok garip reglim kirmizi deil rengi delircem valla bebek icin dr yaptigi ise yararsa sizlerde yapin canim

En rahat olduğun ay da geliyor bebek, o yüzden rahat ol canım düşünme bişeylerle oyalan.

Oyu E Efulimm41 bilmiyorum.. inan geçmiyo zaman.. ve bi karın ağrısı yaşam standartımı resmen düşirüyo.. ya yumurtlama gününden başlıyor adete kadar ağrıyo resmen.. geçen ay da ağrımıstı o yüzden belirti diye düşünmüyorum.. ama durup durup batıyo ve sürekli ağrıyo te bacaklarıma kadar çekiyo.. doktora gitmeye korkuyorum

Bacaklarda ki çekilme daha önceki aylarda olmuş muydu?

Bacaklarda ki çekilme daha önceki aylarda olmuş muydu?

Yok canım olmamıştı.. ama üç aydır korunmuyoruz ve üç aydır bende bu yumurtlama döneminden sonraki ağrı oluyo.. ama bu ay daha şiddetli.. oturup kalkarken bi anda bi şey saplanıyo sanki alt karın bölgeme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…