Adet duzensızlıgı ıcın verdı sımdıde dusuk tehdıdı ıcınC
Canın Protestan doktor mu verdi sana nasıl kullanmaya başladın . Tahlilde mi eksik çıktı ?
Canim gittim reglim basladi benim bu sabah tsh lh e2 fsh tahlili istedi iliski takvimi verdi sizlerde uygulayin isterseniz kizlar
Canim.gittim benden tahlil istedi hormon verdim regl oldum bugu sabah gelmiş bakti yara falan yok kist yok dedi 22sinde iliskiye gireceksin 4 gun yasak 26sinda sabah 5 te iliski olacak 9da yikanmadan hastaneye geleceksin enjektorle cekip mikroskopla bakacagiz spermde mi sorun hormonlarda mi yoksa sivi da mi ona gore uygulama yapacagiz dedi canim
Oyy kesesini göstermiş mi annesinekuzumm çıktım şimdi dr dan
kan verdim ama hormon testleri için
öğleden sonra sonucu görücek
keseyi gördüğümüz için beta hcg istemedi canım
Sat ne zaman, yumurtlama günün ne zaman canım ?Kizlar doktordan geldim kese gorundu ama bebek gorunmedi gec dollenme olabilir bu durumda 5 bucuk haftasin dedi ama sat a gore 6bucuk olmam lazimdi 6 olsa bebek gorunurdu dedi 10 gün sonra tekrar gel o zaman kesin gormemiz lazim dedi alttan bakip görmeye calisayim istersen dedi ama baktirmadim korktumsiz bebegi kacinci haftada gordunuz
Yumurtlamaya göre 6+2'sin bugün.
Geç görünebilir canım. 7-8 de gören oluyor.Ama doktor 5bucuk dedi canim 6 olsa bebek gorunurdu dedi
Gercekten mi canimm ya icime su serptin moralim bozulmuştuGeç görünebilir canım. 7-8 de gören oluyor.
En rahat olduğun ay da geliyor bebek, o yüzden rahat ol canım düşünme bişeylerle oyalan.Kızlar ben yine zamanı geçiremiyorumgeçen ay ne güzel rahattım ama bu ay zaman geçmiyo sanki.. 22 şubat bat ama hiç o takvim ilerlemiyo sanki
Bozma canım moralini. bak bebişte üzülür annesi üzülüyor diye :)Gercekten mi canimm ya icime su serptin moralim bozulmuştu
amin gulum allah razi olsun ama cok garip reglim kirmizi deil rengi delircem valla bebek icin dr yaptigi ise yararsa sizlerde yapin canimiyi en azından kist vs gibi bir şey yok gittiğin iyi olmuş. inşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkar. Allah daha büyük dert vermesin
En rahat olduğun ay da geliyor bebek, o yüzden rahat ol canım düşünme bişeylerle oyalan.
Hamilelik takvimi diye bı program canım bebek var fotosundaOyyy kurban olurum onun anne diyen dillerine:)
Benim de yarın 5 hafta oluyor. Hangi program bu indireyim:)
Bacaklarda ki çekilme daha önceki aylarda olmuş muydu?Oyu E Efulimm41 bilmiyorum.. inan geçmiyo zaman.. ve bi karın ağrısı yaşam standartımı resmen düşirüyo.. ya yumurtlama gününden başlıyor adete kadar ağrıyo resmen.. geçen ay da ağrımıstı o yüzden belirti diye düşünmüyorum.. ama durup durup batıyo ve sürekli ağrıyo te bacaklarıma kadar çekiyo.. doktora gitmeye korkuyorum
Hamilelik takvimi diye bı program canım bebek var fotosunda
Buldum canım süper :)Hamilelik takvimi diye bı program canım bebek var fotosunda
Bacaklarda ki çekilme daha önceki aylarda olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?