Olur canım bat'a kadar oluyor.
Rica ederim canım. Ederim merak etme.Hayırlısı olsun bakalım dua et canım.. sağol cevapların için :/
Canim benim sat 1 ocak yumurtalama 12 ocakO zaman ben suan senin son gittiğindeki gibiyim 5bucuk hafta falan yani
Nasil bilcez onu canimÖstrojen düşük canım. Yumurtlama oluyor muydu sende her ay ?
30 un yumurtalama ya olmaz yada tam büyümeden atilir.sen bu ösrojenini yükselt.nasıl hemen hamile kalıyorsun bak.Nasil bilcez onu canim
Nasil yukseltcez cnm bunuBaktım canım e2 hariç güzel. Bende de e2 düşüktü yükselttim ertesi ay hamile kaldım.
İncir kürü yapacaksın ya da bol adaçayı içeceksin.Nasil yukseltcez cnm bunu
Yumurta rezervini dusuruyormus bana yapilan iğne ondan korkuyrdum ben sanirm olmus bk30 un yumurtalama ya olmaz yada tam büyümeden atilir.sen bu ösrojenini yükselt.nasıl hemen hamile kalıyorsun bak.
Adacayi mi iciyim incir kuruu mu acabaİncir kürü yapacaksın ya da bol adaçayı içeceksin.
Canım benim adetim 45 günde oluyordu fakat hamile kaldığım ay 30 a düşmüş ve erken yumurtlamisim haberim yoktu hamile kaldığımdanCanım senin bat 23 şubat yazıyo nası bu kadar erken öğrenebildin ki :/
Çok teşekkür ederim cevabın için. Herhangi bir önerin var mı? Çok bilgi sahibi değilim bu konuda. Kan tahlillerim ve doktorun istediği şeker tahlilim normal çıktı. Yumurtlama tarihimi de kontrol ederek süreci tamamladım kanda ne zaman belli olabilir?Problem olmaz canım.
Canım bende ağrı sızı mide bulantısı yok sadece göğüs damarlarım belirginleşti sende ne varİnşallah güzel haberler getirir bu belirtiler. Ama dediğim gibi çok düşünme. Stres bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş.
İncir daha bariz arttırıyor. Adaçayı daha yavaş arttırıyor. Ben incir kürünü tavsiye ederim.Adacayi mi iciyim incir kuruu mu acaba
Yumurtlamadan sonra 7-10 gün içerisinde belli olur canım.Çok teşekkür ederim cevabın için. Herhangi bir önerin var mı? Çok bilgi sahibi değilim bu konuda. Kan tahlillerim ve doktorun istediği şeker tahlilim normal çıktı. Yumurtlama tarihimi de kontrol ederek süreci tamamladım kanda ne zaman belli olabilir?
Teşekkür ederim önerini dikkate alacağım. Umarım gerek kalmaz :)Yumurtlamadan sonra 7-10 gün içerisinde belli olur canım.
Sana tavsiyem adet olursan 1nci Aslan pençesi çayı içmeye başla yumurtlama olana kadar devam et.
Bende kasıklarda sancı ve bacaklarda çekilme oluyor. Göğüslerimde şiş, sütyen giyemiyorum ağrıyor sporcu atleti giyiyorum sarkmasın diyeCanım bende ağrı sızı mide bulantısı yok sadece göğüs damarlarım belirginleşti sende ne var
Sen simdi östrojeni yükseltmek ocin bi care ara.yükselirse hemen hamile kalabilirsin.Yumurta rezervini dusuruyormus bana yapilan iğne ondan korkuyrdum ben sanirm olmus bk
Umarım:) hormon tahlili sperm tahlili falan varsa atarsan yorumlarım aklında olsun. Az çok anlıyorum.Teşekkür ederim önerini dikkate alacağım. Umarım gerek kalmaz :)
Hayır Cnm kokusuz yumurtam catlarken ve birkaç gün sonrası farklıydı akıntı artık sut beyazı krem gibi kokusuz ama aşırı fazla değil arada sancım oluyor :)İnşallah canım. Kokusuz dimi bu arada ? Kokuluysa sıkıntı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?