Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niloya48 Soruyu yanlış sordum. Yumurtlama oluyordur illa ki. Adet gören herkes yumurtluyordur. Ama bu e2 değeri yani östrojen düşük olunca yumurta yeterince büyümeden tüplerden salınıyor. Yeterli büyümediği için de çoğu zaman çatlamıyor. Bunu yükseltir yükseltmez hamile kalırsın büyük ihtimalle. Eşinde de bi sorun yoksa tabi.

Problem olmaz canım.
Çok teşekkür ederim cevabın için. Herhangi bir önerin var mı? Çok bilgi sahibi değilim bu konuda. Kan tahlillerim ve doktorun istediği şeker tahlilim normal çıktı. Yumurtlama tarihimi de kontrol ederek süreci tamamladım kanda ne zaman belli olabilir?

Yumurtlamadan sonra 7-10 gün içerisinde belli olur canım.
Sana tavsiyem adet olursan 1nci gün aslan pençesi çayı içmeye başla yumurtlama olana kadar devam et.

Canım bende ağrı sızı mide bulantısı yok sadece göğüs damarlarım belirginleşti sende ne var
Bende kasıklarda sancı ve bacaklarda çekilme oluyor. Göğüslerimde şiş, sütyen giyemiyorum ağrıyor sporcu atleti giyiyorum sarkmasın diye
Yeşil damarlarda var. Ama mide bulantısı falan olmadı hiç. İnşallahta olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…