Askim hangi deger o e2 mi aslanpençesi falan mi iyi gelio acaba biliomusunSen simdi östrojeni yükseltmek ocin bi care ara.yükselirse hemen hamile kalabilirsin.
İnşallah bat'a kadar devam eder akıntın :)Hayır Cnm kokusuz yumurtam catlarken ve birkaç gün sonrası farklıydı akıntı artık sut beyazı krem gibi kokusuz ama aşırı fazla değil arada sancım oluyor :)
Canim e2 yi yukselten seyler birtek incir ve adacayi mi kac olmali normal degerİnşallah bat'a kadar devam eder akıntın :)
İnsallah Cnm insallah çok ihtiyacım var bebeğimeİnşallah bat'a kadar devam eder akıntın :)
Aaaa çok ilginç hiç böyle bişi de duymamıştım heee :/Canim.gittim benden tahlil istedi hormon verdim regl oldum bugu sabah gelmiş bakti yara falan yok kist yok dedi 22sinde iliskiye gireceksin 4 gun yasak 26sinda sabah 5 te iliski olacak 9da yikanmadan hastaneye geleceksin enjektorle cekip mikroskopla bakacagiz spermde mi sorun hormonlarda mi yoksa sivi da mi ona gore uygulama yapacagiz dedi canim
ANladım canım sağlıklı bir gebelik olsun inşallah :)Adet duzensızlıgı ıcın verdı sımdıde dusuk tehdıdı ıcın
Amşn hepımızın cnm konu actım ordanherseyı yazdım bılgın olsunANladım canım sağlıklı bir gebelik olsun inşallah :)
Evet beni o dr goturen arkds bu sayede hamis kaldi ondan goturdu canim degistirdim dr umuAaaa çok ilginç hiç böyle bişi de duymamıştım heee :/
Yani eşin sperm testi versin baksın yani enjektörle falan değişik bi uygulamaymış :/
Ay hadi hayırlısı inş kuzum ne diyim saati saatine ilişki zamanı vermiş gerçekten çok şaşırdım :/
Başka şeylerde vardır illa ki canım ama en bilinen bunlar.Canim
Canim e2 yi yukselten seyler birtek incir ve adacayi mi kac olmali normal deger
Sigara iciyrm o etkiliyor dimi tuhhBaşka şeylerde vardır illa ki canım ama en bilinen bunlar.
30-70 arası falan olmalı.
Bende sadece damar ne ağrı ne sizi hiç bişey yok ağrı yok diye korkuyorum simdideBende kasıklarda sancı ve bacaklarda çekilme oluyor. Göğüslerimde şiş, sütyen giyemiyorum ağrıyor sporcu atleti giyiyorum sarkmasın diye
Yeşil damarlarda var. Ama mide bulantısı falan olmadı hiç. İnşallahta olmaz.
Etkiler canım.Sigara iciyrm o etkiliyor dimi tuhh
Bence herkesin bünyede aynı olmuyor canım. 3-4 aya kadar bebekle alakalı bişey hissetmeyen de oluyor adet gelmeden ağrı sızı yaşayan da. O yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.Bende sadece damar ne ağrı ne sizi hiç bişey yok ağrı yok diye korkuyorum simdide
Çok zor Muş varya beklemek görmeden durmak 9 aya catlamam inşallahBence herkesin bünyede aynı olmuyor canım. 3-4 aya kadar bebekle alakalı bişey hissetmeyen de oluyor adet gelmeden ağrı sızı yaşayan da. O yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Valla artık lh kara güveniyor um boşuna gebelik testi almayalım:)))Kızlar merhaba. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım. Yumurta takibimde dün yani adetimin 14.günü 2 cm lik 2 tane yumurtam oluşmuş bi sağda bi solda. İğnemi de vuruldum tabi. Şimdi ovulasyon testi yaptım pik yapmış bekliyorum bakalım umarım bu ay tutar Allah’a çok dua ediyorum isteyen herkese versin bu mucizeyiçatlatma iğnesinin içinde bthcg hormonu varmış ve vücut onu lha çok benzediği için yumurtalar olgunlaştığında çatlaması gerek diye anlıyormuş ve çatlatıyormuş. Bthcg olduğunu duyunca bi test yapayım dedim ve hakkaten pozitif çıktı umuyorum 14 gün sonra da görürüm bu iki kırmızıyı bakın size de atayım. Burdan anlayabiliriz ki bthcg lh hormonuna çok benzediğinden hamileyken ovulasyon testiniz pozitif gibi çıkabilir bunu yalanlayanlara da kanıt oldu
Evet e2 canim.efulim de de ayni sorun vardi..bi otlar filan icti.yükseldi hamile kaldi.Askim hangi deger o e2 mi aslanpençesi falan mi iyi gelio acaba biliomusun
Canim sıkıldı valla simdi aktara gidiyrm aslan cayi varmis onu iccem kuzumEvet e2 canim.efulim de de ayni sorun vardi..bi otlar filan icti.yükseldi hamile kaldi.
Yalniz değilsin canım bende varim :)
Ben de varım kızlar bat 20 şubat sanırım. Ama ben bugun de dün de evde test yaptım negatif. Olsa çoktan silik de olsa çıkardı diye düşünüyorumHah iyi bari yalnız kalmayayım Valla sıkılıyorum.
İlk 12 hafta riskli canım. Sonrası çabuk geçer bence.Çok zor Muş varya beklemek görmeden durmak 9 aya catlamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?