Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa çok ilginç hiç böyle bişi de duymamıştım heee :/
Yani eşin sperm testi versin baksın yani enjektörle falan değişik bi uygulamaymış :/
Ay hadi hayırlısı inş kuzum ne diyim saati saatine ilişki zamanı vermiş gerçekten çok şaşırdım :/

Evet beni o dr goturen arkds bu sayede hamis kaldi ondan goturdu canim degistirdim dr umu

Bende sadece damar ne ağrı ne sizi hiç bişey yok ağrı yok diye korkuyorum simdide

Bende sadece damar ne ağrı ne sizi hiç bişey yok ağrı yok diye korkuyorum simdide
Bence herkesin bünyede aynı olmuyor canım. 3-4 aya kadar bebekle alakalı bişey hissetmeyen de oluyor adet gelmeden ağrı sızı yaşayan da. O yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bence herkesin bünyede aynı olmuyor canım. 3-4 aya kadar bebekle alakalı bişey hissetmeyen de oluyor adet gelmeden ağrı sızı yaşayan da. O yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Çok zor Muş varya beklemek görmeden durmak 9 aya catlamam inşallah

Kızlar merhaba. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım. Yumurta takibimde dün yani adetimin 14.günü 2 cm lik 2 tane yumurtam oluşmuş bi sağda bi solda. İğnemi de vuruldum tabi. Şimdi ovulasyon testi yaptım pik yapmış bekliyorum bakalım umarım bu ay tutar Allah’a çok dua ediyorum isteyen herkese versin bu mucizeyi çatlatma iğnesinin içinde bthcg hormonu varmış ve vücut onu lha çok benzediği için yumurtalar olgunlaştığında çatlaması gerek diye anlıyormuş ve çatlatıyormuş. Bthcg olduğunu duyunca bi test yapayım dedim ve hakkaten pozitif çıktı umuyorum 14 gün sonra da görürüm bu iki kırmızıyı bakın size de atayım. Burdan anlayabiliriz ki bthcg lh hormonuna çok benzediğinden hamileyken ovulasyon testiniz pozitif gibi çıkabilir bunu yalanlayanlara da kanıt oldu

Eklentiler

• 29DF86DB-EB83-4B07-8203-4C7FD25E4525.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 64
Val
Valla artık lh kara güveniyor um boşuna gebelik testi almayalım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…