Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de varım kızlar bat 20 şubat sanırım. Ama ben bugun de dün de evde test yaptım negatif. Olsa çoktan silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum
Yumurtlama gününe bağlı. Adete göre düşünme. Adete 5 gün kala demek yumurtlamanın 9ncu günü demek ve gebelik varsa da idrar testinde çıkması çok zor.

Yumurtlama gününe bağlı. Adete göre düşünme. Adete 5 gün kala demek yumurtlamanın 9ncu günü demek ve gebelik varsa da idrar testinde çıkması çok zor.
Canım yumurtlama sanırım 4 şubat ama emin değilim. Yani öyleyse 11 gün olmuş. Geçen ay da Dr. A 2 ocakta gittiğimde yumurtan 1 inde çatlamiş dedi. Ama ben 21 ocakta regl oldum o yüzden batı geç düşünüyorum. Hayırlısi artık. Sanırım diğer aya kaldı ama bende dayanma gücü kalmadı. İlaç kullandığım için düşünmeden de duramıyorum. Yani umutsuz vakayim resmen.

1 Ocak'ta çatladıysa nasıl 21nde adet oldun yaa. Doktora sordun mu bu durumu.
Bi de ne ilacı kullanıyorsun klomen mi

Selam Kızlar nasılsınız bugün?

Hızlıca göz gezdirdim şöyle
Prolaktin yüksekliği kafama takıldı. Doktorlar neden böyle insanları paniğe sürüklüyor anlamıyorum. Evlenmeden önce bi kere 90 çıkmıştı benim prolaktin. Doktor dedi ki bir iki aya düşer bu spor yap öyle çok da yüksek değil. Sonra çocuğu emzirirken 600 gibi bir değerdi o ay da hamile kalmışım. Pralaktin stresten beslenen bir hormon ne kadar stress o kadar prolaktin. 200 şerde çıkar da sürekli böyle kalırsa beyinde filan tümör vardır allah korusun.

Canim sıkıldı valla simdi aktara gidiyrm aslan cayi varmis onu iccem kuzum @aknhn kuzum aynen ole sistem varmis yazdim mi bilmiom kafam gitti e2 den dolayi
Ya sen niye bu kadar uzüldün.E2 yi yükseltmek herseyden kolay.
Sadece 1 ay aslanpencesi ic fırlar gider.zor bisey degilki.sen Allahina sükret diger degerlerin normal pkon yok.bence seninki sorun bile degil.
Benim 3 sene çocugum olmadi.bütün degerlerim normal ama bi türlü olmuyordu.esim de de bi sorun cikmiyordu.doktorlar tanima sebepsiz infretilite koymuslardi.kafayi yicektim neden olmuyor diye.bi neden bulsam tedavi olacam rahatlicaktim.ama yok.kaç doktora gittim.olur dediler gönderdiler.
En sonunda kendim buldum derdimin sebebini.
Tsh im 5.öğrendimki 2.5 alti olmadan bu degerle hamile kalamam.her ayin hergünü yapiyoruz yatiyorum.ayaklarimi dikiyorum yok.
Neyse eylül ayinda pat diye hamile kaldim.neyden oldu diye bi baktim tsh 1.39 a düsmüs.ondan kalmisim.sonra bebegin kalbi durdu kürtaj oldum.
Dr 3 ay korunun dedi.bende doktora zaten tshim 5 ecikmis korunmasam da ol.az dedim.
Kürtajadan sonra hic korunmadim.hergün yine yaptik 2 ay böyle gecti.
Ocagin 1 inde adet oldum.3 ocakta dahliyeye gittim.tiroit ilaci verdi.
Tabi ben bu deger duserse hamile kalırım dedim.4 ocakta ilava basladim.aksatmadim.
12 ocakta yumurtladim.24 ocakta test yaptim pozitif.
Anlaycagin ben bu tiroiti farketmesem öyke gidecektim.belki ne zaman çocugum olacaktı.
Allah dermansiz dert vermez insana.yeterki o derdi bi farkedelim.farkettikten sonra korkma.illa bi çaredi vardir.
Senin e2 degerin de hemen yükselecek bi deger.kafana takma.ve hatta farkettiniz diye sevin...
Olacak Rabbimin izniyle...

Merhaba arkadaşlar yeni hamile haberleri var sanırım çok sevindim, inşallah dileyen herkese nasip olsun, kızlar ovülasyon testi ile mi erken öğreniyorsunuz hamileliği benim bugün soğan küründe son günüm, BAT 24 şubat adetin 18-19 günleri yumurtlama oluyor bende, 9 şubat ovüslasyon günümdü diye biliyorum en erken ne zaman öğrenebilirim ki

Yumurtlamanin 10.gunu kanda cikti benim.idarrda da asiri silik sekilde gorunuyordu.1 gun onceside kanda cikarmis demekki.yani 9.gun belli olabiliyo kanda

18 inde veya 19 unda ogrenebilirsin belki.

18 inde veya 19 unda ogrenebilirsin belki.
Normal gebelik testi ile mi yapıyorsunuz, Evde ovülasyon testi var onunla mı baksam dedim, kızlar ben KK nın uğurına çok inanıyorum bana da dua edin olur mu kızıma bir kardeş nasip etsin Rabb’im, isteyenlere tez zamanda hamile olanlara da sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin

1 Ocak'ta çatladıysa nasıl 21nde adet oldun yaa. Doktora sordun mu bu durumu.
Bi de ne ilacı kullanıyorsun klomen mi
Ben de anlamadım Dr. Bana 6 ay gelme ilaç ise yarıyor güzel dedi. Ben de her ay dr.a gitmekten yoruldugum için işime geldi sanırım. Femara kullaniyorum canim. 2 ayimdi bu işte. Ama ilk ay zaten femara yi da geç başlamıştım hsg temiz çıkınca başlamıştı. Ben de bu ay kendi kendime kaldim. her şey düzenli olunca, yumurtamin catlama donemini dazkedince ve duzenli iliski okunca kendimi fazla kaptırdım ve fazla umutlandim.

Ewet norml testi.ovulasyonla yapinca nasil karar vereceksinki silik de olsa ovulasyon her zaman cift cizgi lh surekli vucutta mevcut zaten.

Kizin kac yasinda

Benim kızım da olmuştu bebek büyüyor demişti doktor büyüme dönemlerin de olacak demişti bir de
Ben daha 5 haftalığım ama büyümeye başlamadı ki. Doktorumu arasam mı bilemedim. Bebek sağda olunca mı oluyor ağrı acaba. Senin bebeğin olduğu tarafta mıydı ağrı ?

Ben daha 5 haftalığım ama büyümeye başlamadı ki. Doktorumu arasam mı bilemedim. Bebek sağda olunca mı oluyor ağrı acaba. Senin bebeğin olduğu tarafta mıydı ağrı ?
Zaten hamileliği öğrendiğim hafta olmuştu, 6 haftalık falandı sanırım sonrasın da şiddetli bel ağrım da olmuştu ben de düşüyor galiba diye doktor da almıştım soluğu, he birde aşılama ile hanile kalmıştım aşılama günü yumurtlamaya göre yani 3 haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…