Yumurtlama gününe bağlı. Adete göre düşünme. Adete 5 gün kala demek yumurtlamanın 9ncu günü demek ve gebelik varsa da idrar testinde çıkması çok zor.Ben de varım kızlar bat 20 şubat sanırım. Ama ben bugun de dün de evde test yaptım negatif. Olsa çoktan silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum
Canım yumurtlama sanırım 4 şubat ama emin değilim. Yani öyleyse 11 gün olmuş. Geçen ay da Dr. A 2 ocakta gittiğimde yumurtan 1 inde çatlamiş dedi. Ama ben 21 ocakta regl oldum o yüzden batı geç düşünüyorum. Hayırlısi artık. Sanırım diğer aya kaldı ama bende dayanma gücü kalmadı. İlaç kullandığım için düşünmeden de duramıyorum. Yani umutsuz vakayim resmen.Yumurtlama gününe bağlı. Adete göre düşünme. Adete 5 gün kala demek yumurtlamanın 9ncu günü demek ve gebelik varsa da idrar testinde çıkması çok zor.
1 Ocak'ta çatladıysa nasıl 21nde adet oldun yaa. Doktora sordun mu bu durumu.Canım yumurtlama sanırım 4 şubat ama emin değilim. Yani öyleyse 11 gün olmuş. Geçen ay da Dr. A 2 ocakta gittiğimde yumurtan 1 inde çatlamiş dedi. Ama ben 21 ocakta regl oldum o yüzden batı geç düşünüyorum. Hayırlısi artık. Sanırım diğer aya kaldı ama bende dayanma gücü kalmadı. İlaç kullandığım için düşünmeden de duramıyorum. Yani umutsuz vakayim resmen.
Benim gordugumde 7+4tu canim ayrica kalp atisinida duyduk. Senin tahmininle ultrason tutmuyor oncelikle bunu bil o yuzdende uzulme uzulmeni gerektirecek bisey yok yani kuzum :)Gercekten mi canimm ya icime su serptin moralim bozulmuştu
Ya sen niye bu kadar uzüldün.E2 yi yükseltmek herseyden kolay.Canim sıkıldı valla simdi aktara gidiyrm aslan cayi varmis onu iccem kuzum @aknhn kuzum aynen ole sistem varmis yazdim mi bilmiom kafam gitti e2 den dolayi
Yumurtlamanin 10.gunu kanda cikti benim.idarrda da asiri silik sekilde gorunuyordu.1 gun onceside kanda cikarmis demekki.yani 9.gun belli olabiliyo kandaMerhaba arkadaşlar yeni hamile haberleri var sanırım çok sevindim, inşallah dileyen herkese nasip olsun, kızlar ovülasyon testi ile mi erken öğreniyorsunuz hamileliği benim bugün soğan küründe son günüm, BAT 24 şubat adetin 18-19 günleri yumurtlama oluyor bende, 9 şubat ovüslasyon günümdü diye biliyorum en erken ne zaman öğrenebilirim ki
18 inde veya 19 unda ogrenebilirsin belki.Merhaba arkadaşlar yeni hamile haberleri var sanırım çok sevindim, inşallah dileyen herkese nasip olsun, kızlar ovülasyon testi ile mi erken öğreniyorsunuz hamileliği benim bugün soğan küründe son günüm, BAT 24 şubat adetin 18-19 günleri yumurtlama oluyor bende, 9 şubat ovüslasyon günümdü diye biliyorum en erken ne zaman öğrenebilirim ki
Normal gebelik testi ile mi yapıyorsunuz, Evde ovülasyon testi var onunla mı baksam dedim, kızlar ben KK nın uğurına çok inanıyorum bana da dua edin olur mu kızıma bir kardeş nasip etsin Rabb’im, isteyenlere tez zamanda hamile olanlara da sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin18 inde veya 19 unda ogrenebilirsin belki.
Ben de anlamadım Dr. Bana 6 ay gelme ilaç ise yarıyor güzel dedi. Ben de her ay dr.a gitmekten yoruldugum için işime geldi sanırım. Femara kullaniyorum canim. 2 ayimdi bu işte. Ama ilk ay zaten femara yi da geç başlamıştım hsg temiz çıkınca başlamıştı. Ben de bu ay kendi kendime kaldim. her şey düzenli olunca, yumurtamin catlama donemini dazkedince ve duzenli iliski okunca kendimi fazla kaptırdım ve fazla umutlandim.1 Ocak'ta çatladıysa nasıl 21nde adet oldun yaa. Doktora sordun mu bu durumu.
Bi de ne ilacı kullanıyorsun klomen mi
Ewet norml testi.ovulasyonla yapinca nasil karar vereceksinki silik de olsa ovulasyon her zaman cift cizgi lh surekli vucutta mevcut zaten.Normal gebelik testi ile mi yapıyorsunuz, Evde ovülasyon testi var onunla mı baksam dedim, kızlar ben KK nın uğurına çok inanıyorum bana da dua edin olur mu kızıma bir kardeş nasip etsin Rabb’im, isteyenlere tez zamanda hamile olanlara da sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin
Kizin kac yasindaNormal gebelik testi ile mi yapıyorsunuz, Evde ovülasyon testi var onunla mı baksam dedim, kızlar ben KK nın uğurına çok inanıyorum bana da dua edin olur mu kızıma bir kardeş nasip etsin Rabb’im, isteyenlere tez zamanda hamile olanlara da sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin
Beklemeye devam edeyim en iyisiEwet norml testi.ovulasyonla yapinca nasil karar vereceksinki silik de olsa ovulasyon her zaman cift cizgi lh surekli vucutta mevcut zaten.
Cok az kalmis zatenBeklemeye devam edeyim en iyisi
Benim kızım da olmuştu bebek büyüyor demişti doktor büyüme dönemlerin de olacak demişti bir deHilal coban U Umudumbitmedi_ kızlar sağ yumurtalığımda şiddetli bi ağrı var ne azalıyor ne artıyor ayağa kalkamıyorum resmen. Normal bişey mi bu
Ben daha 5 haftalığım ama büyümeye başlamadı ki. Doktorumu arasam mı bilemedim. Bebek sağda olunca mı oluyor ağrı acaba. Senin bebeğin olduğu tarafta mıydı ağrı ?Benim kızım da olmuştu bebek büyüyor demişti doktor büyüme dönemlerin de olacak demişti bir de
Zaten hamileliği öğrendiğim hafta olmuştu, 6 haftalık falandı sanırım sonrasın da şiddetli bel ağrım da olmuştu ben de düşüyor galiba diye doktor da almıştım soluğu, he birde aşılama ile hanile kalmıştım aşılama günü yumurtlamaya göre yani 3 haftalıktıBen daha 5 haftalığım ama büyümeye başlamadı ki. Doktorumu arasam mı bilemedim. Bebek sağda olunca mı oluyor ağrı acaba. Senin bebeğin olduğu tarafta mıydı ağrı ?
Doktoruna danışmakta fayda var tabi kiBen daha 5 haftalığım ama büyümeye başlamadı ki. Doktorumu arasam mı bilemedim. Bebek sağda olunca mı oluyor ağrı acaba. Senin bebeğin olduğu tarafta mıydı ağrı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?