Tamam canım bi arayayım teşekkür ederim.Doktoruna danışmakta fayda var tabi ki
Benimde oluyor canim hatta vajinal bolgeyede giriyor agri normaldir heraldeKızlar ara ara kasık bölgeme bıçak gibi ağrı saplanıyor normal mi?
Hadi bakalım kazamiz mübarek ola gülsüm su demi canım adın :))İlk 12 hafta riskli canım. Sonrası çabuk geçer bence.
Benimde oluyor canim hatta vajinal bolgeyede giriyor agri normaldir heraldeCitirTurtam
Canim şişlik hissediyormusun?Hilal coban U Umudumbitmedi_ kızlar sağ yumurtalığımda şiddetli bi ağrı var ne azalıyor ne artıyor ayağa kalkamıyorum resmen. Normal bişey mi bu
Normal canim benimde solda oluyor bazen cok siddetli oluyor ama yatip dinlenirsen gecer. Biseyemi zorladin kendini leke flaan yok demiHilal coban U Umudumbitmedi_ kızlar sağ yumurtalığımda şiddetli bi ağrı var ne azalıyor ne artıyor ayağa kalkamıyorum resmen. Normal bişey mi bu
Oluyor canim korkma normal yani vucut degisiyor. Kanaman lekelenmen falan yoksa sorun yok demektir zaten hamilelik boyunca olucakmis kasik agrisi alismalisin kuzum :)Kızlar ara ara kasık bölgeme bıçak gibi ağrı saplanıyor normal mi?
Yok canım. Sabah dışarda işlerimiz vardı biraz. Yordum diye mi oldu bilmiyorum ama doktoru aradım. İlaç içebilirsin dedi. İlaç vermediniz ki dedim. Tamam hemen gel o zaman dedi. Yoldayım gidiyorum şimdi.Canim şişlik hissediyormusun?
Benim de ara sira bıcak saplaniyor.
Acaba ani bi hareket mi yaptin yada hapsurdun mu?
Leke yok canım ama ağrı öncekilere benzemiyor. Azalmıyor hiç. Arkadaş aldı beni evden şimdi hastaneye gidiyoruz doktorum çağırdı hemen gel dediNormal canim benimde solda oluyor bazen cok siddetli oluyor ama yatip dinlenirsen gecer. Biseyemi zorladin kendini leke flaan yok demi
Evet canım gülsüm :) inşallah canım. Ben şimdi hastaneye gidiyorum şiddetli yumurtalık ağrım oldu doktor çağırdı. Bişey yoktur inşallah.Hadi bakalım kazamiz mübarek ola gülsüm su demi canım adın :))
Geçmedi canım yaa. Doktor hemen gel dedi gidiyorum şimdi.
Yok canim korkma benim agrilarimida biliyosun saatlerce yattigimi bilirim ben kivrandirir rahim buyudugu icin vucut degisiyor sonucta. Biseycik yoktur korkma sen biraz elini karnina koyup oku bakalim kuzumLeke yok canım ama ağrı öncekilere benzemiyor. Azalmıyor hiç. Arkadaş aldı beni evden şimdi hastaneye gidiyoruz doktorum çağırdı hemen gel dedikorkuyorum yaa.
Tek taraflı ağrı iyi değilmiş öyle dedi. Öyle yapayım canım. Bi de burda yol çok bozuk mahvetti beni yaaYok canim korkma benim agrilarimida biliyosun saatlerce yattigimi bilirim ben kivrandirir rahim buyudugu icin vucut degisiyor sonucta. Biseycik yoktur korkma sen biraz elini karnina koyup oku bakalim kuzum
Oluyor canim korkma normal yani vucut degisiyor. Kanaman lekelenmen falan yoksa sorun yok demektir zaten hamilelik boyunca olucakmis kasik agrisi alismalisin kuzum :)
Ins bisey yoktur canim.sana hep diyorum yorma kendini diye.ilk 3 ay tehlikeli iste.ben hapsuruyorum bicak saplaniyor.yatakta donerken bile cıglik atiyorum acısından.Yok canım. Sabah dışarda işlerimiz vardı biraz. Yordum diye mi oldu bilmiyorum ama doktoru aradım. İlaç içebilirsin dedi. İlaç vermediniz ki dedim. Tamam hemen gel o zaman dedi. Yoldayım gidiyorum şimdi.
Cnm ayin kaçında vuruldun iğneyi bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum birlikte takip edelim :) yarın benim iğneden sonra 8 ci günüm sabah test yapmaya başlayacağım iğnenin etkisi geçmiş mi geciyor mu takibe :)Kızlar merhaba. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım. Yumurta takibimde dün yani adetimin 14.günü 2 cm lik 2 tane yumurtam oluşmuş bi sağda bi solda. İğnemi de vuruldum tabi. Şimdi ovulasyon testi yaptım pik yapmış bekliyorum bakalım umarım bu ay tutar Allah’a çok dua ediyorum isteyen herkese versin bu mucizeyiçatlatma iğnesinin içinde bthcg hormonu varmış ve vücut onu lha çok benzediği için yumurtalar olgunlaştığında çatlaması gerek diye anlıyormuş ve çatlatıyormuş. Bthcg olduğunu duyunca bi test yapayım dedim ve hakkaten pozitif çıktı umuyorum 14 gün sonra da görürüm bu iki kırmızıyı bakın size de atayım. Burdan anlayabiliriz ki bthcg lh hormonuna çok benzediğinden hamileyken ovulasyon testiniz pozitif gibi çıkabilir bunu yalanlayanlara da kanıt oldu
Yok be benim bebis sag tarafa dogru ama hep agrim sol tarafta oluyor kime sorduysam tek tarafinda agri var. Hemde 9 ay boyunca o agriyi ceken bile olmus o yuzden korkma canim. Allah korusun bos gebelik yada dis gebelige yoruyorlar hemen ama biseycik olmaz korkma icini ferah tut sen yaz bizede mutlakaTek taraflı ağrı iyi değilmiş öyle dedi. Öyle yapayım canım. Bi de burda yol çok bozuk mahvetti beni yaa
İş derken doğru düzgün yürümedim canım yaa. Eşim kapıya kadar gidip beni indirdi öyle park etti düşün. Park yerinden bile yürütmedi. Bu kadarla bişey olacaksa da olsun ne yapayım. Pamuk ipliğiyle mi tutuyor.Ins bisey yoktur canim.sana hep diyorum yorma kendini diye.ilk 3 ay tehlikeli iste.ben hapsuruyorum bicak saplaniyor.yatakta donerken bile cıglik atiyorum acısından.
Yapma Allah aşkina su isleri.illa bi yapan bulunur.yat dinlen evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?