Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim şişlik hissediyormusun?
Benim de ara sira bıcak saplaniyor.
Acaba ani bi hareket mi yaptin yada hapsurdun mu?
Yok canım. Sabah dışarda işlerimiz vardı biraz. Yordum diye mi oldu bilmiyorum ama doktoru aradım. İlaç içebilirsin dedi. İlaç vermediniz ki dedim. Tamam hemen gel o zaman dedi. Yoldayım gidiyorum şimdi.

Normal canim benimde solda oluyor bazen cok siddetli oluyor ama yatip dinlenirsen gecer. Biseyemi zorladin kendini leke flaan yok demi
Leke yok canım ama ağrı öncekilere benzemiyor. Azalmıyor hiç. Arkadaş aldı beni evden şimdi hastaneye gidiyoruz doktorum çağırdı hemen gel dedi korkuyorum yaa.

Hadi bakalım kazamiz mübarek ola gülsüm su demi canım adın :))
Evet canım gülsüm :) inşallah canım. Ben şimdi hastaneye gidiyorum şiddetli yumurtalık ağrım oldu doktor çağırdı. Bişey yoktur inşallah.

Leke yok canım ama ağrı öncekilere benzemiyor. Azalmıyor hiç. Arkadaş aldı beni evden şimdi hastaneye gidiyoruz doktorum çağırdı hemen gel dedi korkuyorum yaa.
Yok canim korkma benim agrilarimida biliyosun saatlerce yattigimi bilirim ben kivrandirir rahim buyudugu icin vucut degisiyor sonucta. Biseycik yoktur korkma sen biraz elini karnina koyup oku bakalim kuzum

Yok canim korkma benim agrilarimida biliyosun saatlerce yattigimi bilirim ben kivrandirir rahim buyudugu icin vucut degisiyor sonucta. Biseycik yoktur korkma sen biraz elini karnina koyup oku bakalim kuzum
Tek taraflı ağrı iyi değilmiş öyle dedi. Öyle yapayım canım. Bi de burda yol çok bozuk mahvetti beni yaa

Oluyor canim korkma normal yani vucut degisiyor. Kanaman lekelenmen falan yoksa sorun yok demektir zaten hamilelik boyunca olucakmis kasik agrisi alismalisin kuzum :)

İnşallah öyledir kuzum. Geçen sene düşük yaptığımda da çok ağrım vardı öyle birden bire bıçak gibi saplanıyordu ama şimdikinden daha şiddetliydi tabii. Doktor fark etmediğinden maalesef 3 hafta ağrıyla sızıyla birlikte düşükle gezmiştim ortalıkta kanamam lekelenmem de hiç olmadı ondan tedirgin oluyorum canım. En kötüsünü düşünmemek lazım, bebişimin tutunacağı varsa elbet tutunur Rabbimin takdirine bıraktım.

Yok canım. Sabah dışarda işlerimiz vardı biraz. Yordum diye mi oldu bilmiyorum ama doktoru aradım. İlaç içebilirsin dedi. İlaç vermediniz ki dedim. Tamam hemen gel o zaman dedi. Yoldayım gidiyorum şimdi.
Ins bisey yoktur canim.sana hep diyorum yorma kendini diye.ilk 3 ay tehlikeli iste.ben hapsuruyorum bicak saplaniyor.yatakta donerken bile cıglik atiyorum acısından.
Yapma Allah aşkina su isleri.illa bi yapan bulunur.yat dinlen evde.

Cnm ayin kaçında vuruldun iğneyi bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum birlikte takip edelim :) yarın benim iğneden sonra 8 ci günüm sabah test yapmaya başlayacağım iğnenin etkisi geçmiş mi geciyor mu takibe :)

Tek taraflı ağrı iyi değilmiş öyle dedi. Öyle yapayım canım. Bi de burda yol çok bozuk mahvetti beni yaa
Yok be benim bebis sag tarafa dogru ama hep agrim sol tarafta oluyor kime sorduysam tek tarafinda agri var. Hemde 9 ay boyunca o agriyi ceken bile olmus o yuzden korkma canim. Allah korusun bos gebelik yada dis gebelige yoruyorlar hemen ama biseycik olmaz korkma icini ferah tut sen yaz bizede mutlaka

Ins bisey yoktur canim.sana hep diyorum yorma kendini diye.ilk 3 ay tehlikeli iste.ben hapsuruyorum bicak saplaniyor.yatakta donerken bile cıglik atiyorum acısından.
Yapma Allah aşkina su isleri.illa bi yapan bulunur.yat dinlen evde.
İş derken doğru düzgün yürümedim canım yaa. Eşim kapıya kadar gidip beni indirdi öyle park etti düşün. Park yerinden bile yürütmedi. Bu kadarla bişey olacaksa da olsun ne yapayım. Pamuk ipliğiyle mi tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…