Teşekkür ederim canım. Sormadım yaa. Kese 3 haftalık dedi. Ne demek istedi bilmiyorum.
Aynen canım kötü bişey olmadığına emin olduktan sonra katlanırım sorun değil:)Çok sevindim kuzum hadi gözün aydın. Bebişlerimiz iyi olsun da biz her türlü ağrıları çekeriz seve seve katlanırız. Annelik bu değil mi zaten
Ayy bende boyleyim sormayi bile unutuyorum o heyecanla :)Teşekkür ederim canım. Sormadım yaa. Kese 3 haftalık dedi. Ne demek istedi bilmiyorum.
Bi de arkadaşa sen sor herşeyi dedim uyardım. O benden de heyecanlıydı keseden sonrasını duymadım diyorAyy bende boyleyim sormayi bile unutuyorum o heyecanla :)
Bebegi gormek için ne zaman cagirdi canimyvz13
Bende 2 hafta sonra kalp atışını duyacakmışımiki hafta sonra çağırdı canım kalp atışınında duyarız dedi
Ehehehe minicik keseside varmis oyyyÇıktım canım kese göründü. Ama ağrının nedenini bilemedi. Progestan yazdı 100mg alttan.
Ultrasonda henüz kese göremedi canımCanim ultrasona gore ne kadarliksin ?
Bende 2 hafta sonra kalp atışını duyacakmışımoley oley
En basit gördüğün ev işlerini bile yapmayacaksın 2 hafta dedi. Annemlerin yanına gitmeye karar verdim. Progestan kullanmadın mı sen ? Demek düşük riskin yok. Olanlara veriyorlar galiba öyle duydum.Ehehehe minicik keseside varmis oyyy
Hayirli olsun kuzum bak bisey yoktur demistim. Benim o kadar agrim oldu bana yazmadi doktor ilac kullan bakalim bide ayaginin altina yastik koyup yat bi sure cok faydasi oluyor
Yazdım zaten dün vuruldum. İlk kez bu ay bu tedaviyi oldum 2 yumurtam varmış bakalım ne olacak çok heycanlıyım ve korkuyorum yine negatif görmektenCnm ayin kaçında vuruldun iğneyi bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum birlikte takip edelim :) yarın benim iğneden sonra 8 ci günüm sabah test yapmaya başlayacağım iğnenin etkisi geçmiş mi geciyor mu takibe :)
Oyy rabbim asıl böylelerine bebek versin ilk yaa. Valla uzun yıllar bebek sahibi olamayanları görünce içim burkuluyor. Bizde de bi akraba vardı çok seviyorum çok iyi bi kadın, 8 yıl uğraştılar. Rabbim ben kendimi geçtim ona bir bebek nasip et dedim ağlaya ağlaya dua ettim kaç defa. Benim duam mı kabul oldu yoksa denk mi geldi bilmiyorum 1-2 ay sonra hamile kaldı. Bebeği görmeye gittim kendimi tutamadım ağladım herkes şok oldu niye ağlıyor bu diye:) Hatta evlendikten sonra çocuk olmayınca acaba yanlış mı dua ettim çocuğum olmayacak mı dedim :) ne alakaysa.ya zaten bugün benden önce giren bayanın bebeğinin kalp atışlarını duydum kapıda bekliyordum dr sesini açtı o kadar dıygulandım ki kadın çıktı baktım ağlıyor :)
hayırlı olsun dedim 11 sene beklemişler kaç kez düşük yapmış sayamamış hiçbirinin kalp sesini duyamamıştım drdi
dedim ki öyle bir gümlediki biz bile burdan duyduk gün güm geliyor bebişin ağlama dedim
Yok cok sukur canim benim en basindan beri bisey yok elhamdulillah kullanmadim ben bisey. Bi tek bulanti icin hap kullaniyorum. Ama bende oyle is yapmiyorum zaten zorlarsam agrim oluyor o yuzden yapsam bile yavas yavas dinlenerek oluyor. Eger yol yormicaksa git annenin yanina en guzel o bakar hem yapar yersin oh mis:) keske benimde imkanim olsa yani hele bulantin baslasinda gor biri yapsinda yiyim mutfaga hic girmiyim istiyosunEn basit gördüğün ev işlerini bile yapmayacaksın 2 hafta dedi. Annemlerin yanına gitmeye karar verdim. Progestan kullanmadın mı sen ? Demek düşük riskin yok. Olanlara veriyorlar galiba öyle duydum.
Daha erkendir canim ya degerin kac cikti en son. Benim 6+1de keseyi gorduk 7+4te kalbi duyduk bebegi gorduk. Yani sana daha erken benceUltrasonda henüz kese göremedi canım
Animmmm çok sevindim seninnadinaÇıktım canım kese göründü. Ama ağrının nedenini bilemedi. Progestan yazdı 100mg alttan.
Canımm benimm gözün aydınnnnBi de arkadaşa sen sor herşeyi dedim uyardım. O benden de heyecanlıydı keseden sonrasını duymadım diyor
1 saatlik yol canım. Ve şehirler arası olduğu için yollar güzel. Ayy midem çok hassas benim inşallahta olmazYok cok sukur canim benim en basindan beri bisey yok elhamdulillah kullanmadim ben bisey. Bi tek bulanti icin hap kullaniyorum. Ama bende oyle is yapmiyorum zaten zorlarsam agrim oluyor o yuzden yapsam bile yavas yavas dinlenerek oluyor. Eger yol yormicaksa git annenin yanina en guzel o bakar hem yapar yersin oh mis:) keske benimde imkanim olsa yani hele bulantin baslasinda gor biri yapsinda yiyim mutfaga hic girmiyim istiyosun
İnşallah canım benimCanımm benimm gözün aydınnnndarısı kalp atışlarına inşallah
Teşekkür ederim canım :)C
Animmmm çok sevindim seninnadina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?