Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek taraflı ağrı iyi değilmiş öyle dedi. Öyle yapayım canım. Bi de burda yol çok bozuk mahvetti beni yaa

Canım benim kıyamam sana nolur en kötüsünü düşünme bebeğin seninle annesi sakın korkma, yavrunu da korkutma evdeysen hemen uzan, bi battaniye çek üzerine, ayaklarını bacaklarını elini belini sıcak tut ve karnını/kasığını hafif okşa. Bebeğinle konuş ona ilgi göster, onu ne kadar çok sevdiğini ve seni asla bırakmamasını söyle.

İnşallah kuzum inşallah. Tabi haber veririm mutlaka.

Aynen canim en guzeli zaten :) kotuyu hic aklina getirme hepsi ayni olacak diye bisey yok Allaha emanet kuzularimiz :) benimde oluyor agrim ama doktorum normal kasik agrin hep olacak hamilelik boyunca diyor gercekten kime sorduysam hep yasamislar agriyi.

Aynen dediğin gibi yaptım canım 4-5 saat direndim geçmeyince korktum. Çok şükür kanama falan yok ama normalde geçerdi ağrı dinlenince şimdi geçmedi. Hastaneye götürüyor arkadaş beni.

Aynen dediğin gibi yaptım canım 4-5 saat direndim geçmeyince korktum. Çok şükür kanama falan yok ama normalde geçerdi ağrı dinlenince şimdi geçmedi. Hastaneye götürüyor arkadaş beni.

Mutlaka yaz buraya canım merakta bırakma bizi. Korkma bişeycik yoktur bak hepimiz öyle diyorsak öyledir :)

Ins bisey yoktur canim.sana hep diyorum yorma kendini diye.ilk 3 ay tehlikeli iste.ben hapsuruyorum bicak saplaniyor.yatakta donerken bile cıglik atiyorum acısından.
Yapma Allah aşkina su isleri.illa bi yapan bulunur.yat dinlen evde.
Bazen unutup uyanirken geriniyorum ben burdayim diyo hemen kramp giriyor hapsursan oksursen hep ayni. Ben yapamadim sen yap kız şu kıza E Efulimm41 hic soz dinlemiyor

Kızlar ne stresliyim bir bilseniz doktor yarın kese gözükmesi lazım dedi yarınıniple cekiyorum 4+5 oluyorum yarın sata göre beta ya göre 5haftalıgım baklaım inş gözükür yoksa hep kafama takacagım günlerce ne oldu neden gözükmedi diye . Ne zormus ya şu süreçler.

Bazen unutup uyanirken geriniyorum ben burdayim diyo hemen kramp giriyor hapsursan oksursen hep ayni. Ben yapamadim sen yap kız şu kıza E Efulimm41 hic soz dinlemiyor
Doktor paniklemeseydi yatıp dinlenecektim. Hemen gel gel deyince bende panik yaptım. Hapşırma da ani hareketlerde bende de oluyor ama geçiyor bi süre sonra. Bu geçmedi. Bakalım hayırlısı.

Doktor paniklemeseydi yatıp dinlenecektim. Hemen gel gel deyince bende panik yaptım. Hapşırma da ani hareketlerde bende de oluyor ama geçiyor bi süre sonra. Bu geçmedi. Bakalım hayırlısı.
Doktor panik olursa hasta ne etsin :)
Bi gorun bakalim bekliyoruz haberini canim

Canim ultrasona gore ne kadarliksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…