- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Tek taraflı ağrı iyi değilmiş öyle dedi. Öyle yapayım canım. Bi de burda yol çok bozuk mahvetti beni yaa
İnşallah kuzum inşallah. Tabi haber veririm mutlaka.Yok be benim bebis sag tarafa dogru ama hep agrim sol tarafta oluyor kime sorduysam tek tarafinda agri var. Hemde 9 ay boyunca o agriyi ceken bile olmus o yuzden korkma canim. Allah korusun bos gebelik yada dis gebelige yoruyorlar hemen ama biseycik olmaz korkma icini ferah tut sen yaz bizede mutlaka
Aynen canim en guzeli zaten :) kotuyu hic aklina getirme hepsi ayni olacak diye bisey yok Allaha emanet kuzularimiz :) benimde oluyor agrim ama doktorum normal kasik agrin hep olacak hamilelik boyunca diyor gercekten kime sorduysam hep yasamislar agriyi.İnşallah öyledir kuzum. Geçen sene düşük yaptığımda da çok ağrım vardı öyle birden bire bıçak gibi saplanıyordu ama şimdikinden daha şiddetliydi tabii. Doktor fark etmediğinden maalesef 3 hafta ağrıyla sızıyla birlikte düşükle gezmiştim ortalıkta kanamam lekelenmem de hiç olmadıondan tedirgin oluyorum canım. En kötüsünü düşünmemek lazım, bebişimin tutunacağı varsa elbet tutunur Rabbimin takdirine bıraktım.
Aynen dediğin gibi yaptım canım 4-5 saat direndim geçmeyince korktum. Çok şükür kanama falan yok ama normalde geçerdi ağrı dinlenince şimdi geçmedi. Hastaneye götürüyor arkadaş beni.Canım benim kıyamam sana nolur en kötüsünü düşünme bebeğin seninle annesi sakın korkma, yavrunu da korkutmaevdeysen hemen uzan, bi battaniye çek üzerine, ayaklarını bacaklarını elini belini sıcak tut ve karnını/kasığını hafif okşa. Bebeğinle konuş ona ilgi göster, onu ne kadar çok sevdiğini ve seni asla bırakmamasını söyle.
Aynen dediğin gibi yaptım canım 4-5 saat direndim geçmeyince korktum. Çok şükür kanama falan yok ama normalde geçerdi ağrı dinlenince şimdi geçmedi. Hastaneye götürüyor arkadaş beni.
Bazen unutup uyanirken geriniyorum ben burdayim diyo hemenIns bisey yoktur canim.sana hep diyorum yorma kendini diye.ilk 3 ay tehlikeli iste.ben hapsuruyorum bicak saplaniyor.yatakta donerken bile cıglik atiyorum acısından.
Yapma Allah aşkina su isleri.illa bi yapan bulunur.yat dinlen evde.
İnşallah kuzum yaa.Mutlaka yaz buraya canım merakta bırakma bizi. Korkma bişeycik yoktur bak hepimiz öyle diyorsak öyledir :)
Doktor paniklemeseydi yatıp dinlenecektim. Hemen gel gel deyince bende panik yaptım. Hapşırma da ani hareketlerde bende de oluyor ama geçiyor bi süre sonra. Bu geçmedi. Bakalım hayırlısı.
Doktor panik olursa hasta ne etsin :)Doktor paniklemeseydi yatıp dinlenecektim. Hemen gel gel deyince bende panik yaptım. Hapşırma da ani hareketlerde bende de oluyor ama geçiyor bi süre sonra. Bu geçmedi. Bakalım hayırlısı.
Canim ultrasona gore ne kadarliksin ?Kızlar ne stresliyim bir bilseniz doktor yarın kese gözükmesi lazım dedi yarınıniple cekiyorum 4+5 oluyorum yarın sata göre beta ya göre 5haftalıgım baklaım inş gözükür yoksa hep kafama takacagım günlerce ne oldu neden gözükmedi diye . Ne zormus ya şu süreçler.
Çıktım canım kese göründü. Ama ağrının nedenini bilemedi. Progestan yazdı 100mg alttan.Doktor panik olursa hasta ne etsin :)
Bi gorun bakalim bekliyoruz haberini canim
Canım benim adetim 45 günde oluyordu fakat hamile kaldığım ay 30 a düşmüş ve erken yumurtlamisim haberim yoktu hamile kaldığımdan
Oyy kesesini göstermiş mi annesine
Çıktım canım kese göründü. Ama ağrının nedenini bilemedi. Progestan yazdı 100mg alttan.
Tebrikler canimyvz13 sen kacinci haftadasin
Bebegi gormek için ne zaman cagirdi canimsağolasın canım
son adete göre netten hesapladıgım bugün 5+2 idi
ama dr 4+6 dedi yani yarın tam 5 hafta bitecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?