Üstten görmedi zaten. Alttan bakayım dedi. Alttan bakmak sakıncalı değil mi dedim. Rahme kadar girmiyor normal muayene gibi düşün dedi. Hiç zor değil canım ama kendini kasarsan ağrı olur.
Beta 2429 geldi canım benim o yüzden muhtemelen öyle dediDaha erkendir canim ya degerin kac cikti en son. Benim 6+1de keseyi gorduk 7+4te kalbi duyduk bebegi gorduk. Yani sana daha erken bence
Benimde oyleydi normalde bile herseyi kaldirmiyodu surekli bulantim olurdu.simdi kat kat artti 4.ayda bisey kalmiyor ondan sonra toparliyosun diyolar ah bi gorsem o gunleri :)1 saatlik yol canım. Ve şehirler arası olduğu için yollar güzel. Ayy midem çok hassas benim inşallahta olmaz
Canimmm senin adina inan cok ck seviniyorum kurtaj oykunden sonra benim kizdigim onceki dr umu dinledim bana yapilan igneden sonra o ignenin yumurta rezervinin azaltacağını soyleyen bir prof ile gorustum o aklima soktu sonra dr umu degistirdim bu dr a iyiki gittim keske 2 ay once gitseydim zaman kaybetmeme üzülüyorum ama bunda da varmis bir hayir diyorum hamd olsun evladim var kardesi olsun die gec kaldim ona uzuluyrm buyuk konusmalarimin bedelini yasiyorum cocuk istemiyoruz die esimle 6 sene konustuk tek cocuk yeter diye sonra bir deneme yaptik olursa olur diye oldu da ikiz hemde sonra baktik biri tüpte kalmis biri dustu digeri igne ile sonlandi cok agladik biz buyuk konusmamizin bedelini yasiyoruz rabbim verirse verir demedik aa asla olmaz düşünmüyoruz dedik ona yaniyorum gülüm allah razi olsun verdigin moral icinYa sen niye bu kadar uzüldün.E2 yi yükseltmek herseyden kolay.
Sadece 1 ay aslanpencesi ic fırlar gider.zor bisey degilki.sen Allahina sükret diger degerlerin normal pkon yok.bence seninki sorun bile degil.
Benim 3 sene çocugum olmadi.bütün degerlerim normal ama bi türlü olmuyordu.esim de de bi sorun cikmiyordu.doktorlar tanima sebepsiz infretilite koymuslardi.kafayi yicektim neden olmuyor diye.bi neden bulsam tedavi olacam rahatlicaktim.ama yok.kaç doktora gittim.olur dediler gönderdiler.
En sonunda kendim buldum derdimin sebebini.
Tsh im 5.öğrendimki 2.5 alti olmadan bu degerle hamile kalamam.her ayin hergünü yapiyoruz yatiyorum.ayaklarimi dikiyorum yok.
Neyse eylül ayinda pat diye hamile kaldim.neyden oldu diye bi baktim tsh 1.39 a düsmüs.ondan kalmisim.sonra bebegin kalbi durdu kürtaj oldum.
Dr 3 ay korunun dedi.bende doktora zaten tshim 5 ecikmis korunmasam da ol.az dedim.
Kürtajadan sonra hic korunmadim.hergün yine yaptik 2 ay böyle gecti.
Ocagin 1 inde adet oldum.3 ocakta dahliyeye gittim.tiroit ilaci verdi.
Tabi ben bu deger duserse hamile kalırım dedim.4 ocakta ilava basladim.aksatmadim.
12 ocakta yumurtladim.24 ocakta test yaptim pozitif.
Anlaycagin ben bu tiroiti farketmesem öyke gidecektim.belki ne zaman çocugum olacaktı.
Allah dermansiz dert vermez insana.yeterki o derdi bi farkedelim.farkettikten sonra korkma.illa bi çaredi vardir.
Senin e2 degerin de hemen yükselecek bi deger.kafana takma.ve hatta farkettiniz diye sevin...
Olacak Rabbimin izniyle...
Ooo daha gorunmez kuzum 5binlerde falan olmasi gerekki gorebilelim demisti bana doktorum. Tekrar ne zman gideceksin pekiİlk beta 81 2.
Beta 2429 geldi canım benim o yüzden muhtemelen öyle dedi
Canim sen keseni yarin gormeye gidince bunu dr una mutlaka soyleHilal coban @Umudumbitmedi_ kızlar sağ yumurtalığımda şiddetli bi ağrı var ne azalıyor ne artıyor ayağa kalkamıyorum resmen. Normal bişey mi bu
Zaman çabuk geçer canım:) ilaç fayda etmiyor muBenimde oyleydi normalde bile herseyi kaldirmiyodu surekli bulantim olurdu.simdi kat kat artti 4.ayda bisey kalmiyor ondan sonra toparliyosun diyolar ah bi gorsem o gunleri :)
Doktoru aradım canım hemen gel dedi atladım gittim. Keseyi gördük. Ağrının neden olduğunu bilemedi. Bebek geliştiğinden olabilir dedi. Sağ tarafta mı bebek dedim belki ondan ağrıyordur diye düşündüm. yok tam ortada aşağıda da değil çok şükür dedi. Progestan yazayım ne olur ne olmaz dedi. İlişkiye girmiyorsunuz asla ama asla dedi.Canim sen keseni yarin gormeye gidince bunu dr una mutlaka soyle
Oyy rabbim asıl böylelerine bebek versin ilk yaa. Valla uzun yıllar bebek sahibi olamayanları görünce içim burkuluyor. Bizde de bi akraba vardı çok seviyorum çok iyi bi kadın, 8 yıl uğraştılar. Rabbim ben kendimi geçtim ona bir bebek nasip et dedim ağlaya ağlaya dua ettim kaç defa. Benim duam mı kabul oldu yoksa denk mi geldi bilmiyorum 1-2 ay sonra hamile kaldı. Bebeği görmeye gittim kendimi tutamadım ağladım herkes şok oldu niye ağlıyor bu diye:) Hatta evlendikten sonra çocuk olmayınca acaba yanlış mı dua ettim çocuğum olmayacak mı dedim :) ne alakaysa.
Çok şükür canım benimay kuzum ya Rabbim yüreğini. güzelliğini iyi niyetini görmüyormu?
çok şükür bak bebişlerimiz geldiler :)
Kızlar şu mesajı attım ama siz gördükten sonra silerim dedim. Düzenleme butonu gitmiş. Bu böyle herkese açık yerde mi duracak. Nasıl silebilirim
Rica ederim canım
Yarın gdcm canım 4800 falan oluyor yarına hatta gecer bile benim cok hızlı yükseliyor .Ooo daha gorunmez kuzum 5binlerde falan olmasi gerekki gorebilelim demisti bana doktorum. Tekrar ne zman gideceksin peki
doktorun ne güzel motive etmiş bana cuma günü gözükmzse sıkıntı dedi ilki de düşük oldugu için çok stresliyimOoo daha gorunmez kuzum 5binlerde falan olmasi gerekki gorebilelim demisti bana doktorum. Tekrar ne zman gideceksin peki
Yerim o minik kuzuyu masallah cocugumaa canim kesinlikle yatiosun bisi yapmiosun evi bok gotursun yemek olmasin ama yeterki dinlen yat lutfen
Çok sevindim, daha yolun çok başı 9 ay boyunca hep böyle endişe kaygı oluyor insan da, gözün görmeyince rahat olmuyorsun açıkcası, hareket etmez korkarsın hıçkırmaya başlar korkarsın ama sonunda en güzel mutluluğu yaşatır sana Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende tekrar yaşarım
Yerim o minik kuzuyu masallah cocugumaa canim kesinlikle yatiosun bisi yapmiosun evi bok gotursun yemek olmasin ama yeterki dinlen yat lutfen
Ayy inşallah canım. Dualarım sizinleÇok sevindim, daha yolun çok başı 9 ay boyunca hep böyle endişe kaygı oluyor insan da, gözün görmeyince rahat olmuyorsun açıkcası, hareket etmez korkarsın hıçkırmaya başlar korkarsın ama sonunda en güzel mutluluğu yaşatır sana Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende tekrar yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?