Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Efulimm41 alttan baktimi canim cok zor mu alttan baktirmak
Üstten görmedi zaten. Alttan bakayım dedi. Alttan bakmak sakıncalı değil mi dedim. Rahme kadar girmiyor normal muayene gibi düşün dedi. Hiç zor değil canım ama kendini kasarsan ağrı olur.

1 saatlik yol canım. Ve şehirler arası olduğu için yollar güzel. Ayy midem çok hassas benim inşallahta olmaz
Benimde oyleydi normalde bile herseyi kaldirmiyodu surekli bulantim olurdu.simdi kat kat artti 4.ayda bisey kalmiyor ondan sonra toparliyosun diyolar ah bi gorsem o gunleri :)

Canimmm senin adina inan cok ck seviniyorum kurtaj oykunden sonra benim kizdigim onceki dr umu dinledim bana yapilan igneden sonra o ignenin yumurta rezervinin azaltacağını soyleyen bir prof ile gorustum o aklima soktu sonra dr umu degistirdim bu dr a iyiki gittim keske 2 ay once gitseydim zaman kaybetmeme üzülüyorum ama bunda da varmis bir hayir diyorum hamd olsun evladim var kardesi olsun die gec kaldim ona uzuluyrm buyuk konusmalarimin bedelini yasiyorum cocuk istemiyoruz die esimle 6 sene konustuk tek cocuk yeter diye sonra bir deneme yaptik olursa olur diye oldu da ikiz hemde sonra baktik biri tüpte kalmis biri dustu digeri igne ile sonlandi cok agladik biz buyuk konusmamizin bedelini yasiyoruz rabbim verirse verir demedik aa asla olmaz düşünmüyoruz dedik ona yaniyorum gülüm allah razi olsun verdigin moral icin

Canim sen keseni yarin gormeye gidince bunu dr una mutlaka soyle
Doktoru aradım canım hemen gel dedi atladım gittim. Keseyi gördük. Ağrının neden olduğunu bilemedi. Bebek geliştiğinden olabilir dedi. Sağ tarafta mı bebek dedim belki ondan ağrıyordur diye düşündüm. yok tam ortada aşağıda da değil çok şükür dedi. Progestan yazayım ne olur ne olmaz dedi. İlişkiye girmiyorsunuz asla ama asla dedi.

ay kuzum ya Rabbim yüreğini. güzelliğini iyi niyetini görmüyormu?
çok şükür bak bebişlerimiz geldiler :)

Snein
Ooo daha gorunmez kuzum 5binlerde falan olmasi gerekki gorebilelim demisti bana doktorum. Tekrar ne zman gideceksin peki
doktorun ne güzel motive etmiş bana cuma günü gözükmzse sıkıntı dedi ilki de düşük oldugu için çok stresliyim

Kızlar benim adet bittikten sonra kasık ağrılarım ve kremsi beyaz akıntım başladı acaba ben erken mi yumurtluyorum ya ? Bi yardım etseniz

Çok sevindim, daha yolun çok başı 9 ay boyunca hep böyle endişe kaygı oluyor insan da, gözün görmeyince rahat olmuyorsun açıkcası, hareket etmez korkarsın hıçkırmaya başlar korkarsın ama sonunda en güzel mutluluğu yaşatır sana Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende tekrar yaşarım

Yerim o minik kuzuyu masallah cocugumaa canim kesinlikle yatiosun bisi yapmiosun evi bok gotursun yemek olmasin ama yeterki dinlen yat lutfen
Dinlencem canım annemlerin yanına gitcem. Ama ultrason fotoğrafını kaldıramıyorum. Herkese açık duruyor. Hemen kaldırırım diye düşünmüştüm

Ayy inşallah canım. Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…