Yumurtlama akıntı beyaz ve kremsi olmaz canım. Şeffaf ve uzayan bi akıntı olur. Biraz daha bekle bakalım. Adetinden 14 gün geri say hangi güne geliyor bi bak bakalım.Kızlar benim adet bittikten sonra kasık ağrılarım ve kremsi beyaz akıntım başladı acaba ben erken mi yumurtluyorum ya ? Bi yardım etseniz
gözün aydın çok sevindim inşallah kucağına da olmak nasip olsun darısı bizlerin de başına
Aaa duzenleye girince olmuyormu tuhDinlencem canım annemlerin yanına gitcem. Ama ultrason fotoğrafını kaldıramıyorum. Herkese açık duruyor. Hemen kaldırırım diye düşünmüştüm
Geçen ay adetimin başlangıcından sonra 17.güne geliyor canım birde benim uzayan akıntı gelmiyor ama adet zamanı hep uzayan beyaz akıntı geliyor o neden acabaYumurtlama akıntı beyaz ve kremsi olmaz canım. Şeffaf ve uzayan bi akıntı olur. Biraz daha bekle bakalım. Adetinden 14 gün geri say hangi güne geliyor bi bak bakalım.
Benim oğlan da sürekli hıçkırırdı usg de bile görürdük. Allahım ne güzel günlermiş yaaaÇok sevindim, daha yolun çok başı 9 ay boyunca hep böyle endişe kaygı oluyor insan da, gözün görmeyince rahat olmuyorsun açıkcası, hareket etmez korkarsın hıçkırmaya başlar korkarsın ama sonunda en güzel mutluluğu yaşatır sana Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende tekrar yaşarım
Canim senden de Allah razi olsun.herkes buyük konusur.gelecegi göremez.olabilir.Canimmm senin adina inan cok ck seviniyorum kurtaj oykunden sonra benim kizdigim onceki dr umu dinledim bana yapilan igneden sonra o ignenin yumurta rezervinin azaltacağını soyleyen bir prof ile gorustum o aklima soktu sonra dr umu degistirdim bu dr a iyiki gittim keske 2 ay once gitseydim zaman kaybetmeme üzülüyorum ama bunda da varmis bir hayir diyorum hamd olsun evladim var kardesi olsun die gec kaldim ona uzuluyrm buyuk konusmalarimin bedelini yasiyorum cocuk istemiyoruz die esimle 6 sene konustuk tek cocuk yeter diye sonra bir deneme yaptik olursa olur diye oldu da ikiz hemde sonra baktik biri tüpte kalmis biri dustu digeri igne ile sonlandi cok agladik biz buyuk konusmamizin bedelini yasiyoruz rabbim verirse verir demedik aa asla olmaz düşünmüyoruz dedik ona yaniyorum gülüm allah razi olsun verdigin moral icin
Tekrar yaşarız inşallahBenim oğlan da sürekli hıçkırırdı usg de bile görürdük. Allahım ne güzel günlermiş yaaa
Canim benimmm insallah mac ta olamio cocuktan pek yanimiza gece gelio bazen o gece anneme birakicam dr gidecegim gun :) cunku sabaha karsi 5 6 gibi yapacakmisiz allah izin verirse insallah inaniyrm bende olacaginaCanim senden de Allah razi olsun.herkes buyük konusur.gelecegi göremez.olabilir.
Neyseki çok ta gec kalmamissiniz.yasiniz da cok degil.olur elbet.sürekli gecmisi düsünüp kendini suçlama.
Bundan sonra morelini yüksek tut ki hormonlarina olumlu etki yapsın.
Ins olacak.hadi bakalim.kolay gelsin.maçlarda sakatlanmayin
Canim ya çocuklu olunca zor oluyor o iş.Canim benimmm insallah mac ta olamio cocuktan pek yanimiza gece gelio bazen o gece anneme birakicam dr gidecegim gun :) cunku sabaha karsi 5 6 gibi yapacakmisiz allah izin verirse insallah inaniyrm bende olacagina
İnşallah canımgözün aydın çok sevindim inşallah kucağına da olmak nasip olsun darısı bizlerin de başına
Olmuyor yaa kendi fotoğrafımı şikayet ettim inşallah kaldırırlarAaa duzenleye girince olmuyormu tuh
Adet zamanı derken. Adet başlamadan mı yoksa kanamayla birlikte olan bi akıntı mıGeçen ay adetimin başlangıcından sonra 17.güne geliyor canım birde benim uzayan akıntı gelmiyor ama adet zamanı hep uzayan beyaz akıntı geliyor o neden acaba
Hesabin kapanır birde canim bisi sorcam alakasiz ama senin e2 kactiOlmuyor yaa kendi fotoğrafımı şikayet ettim inşallah kaldırırlarsizde edin de kaldırsınlar yaa :)
24 yaşındayım 25 olcam Mart'ta. 7 aylık evliyim canım. sen?
Dr yap dusa girmeden gel dedi of cok gunah ya bn ole cocugumun yuzune bakamam ki hem ole sokaga da cikilmazCanim ya çocuklu olunca zor oluyor o iş.
Bence de annene birak.sabaha karsi sperm daha cok oluyor.yapin üstune yatin.ins tutar canim.
Ayy öyle mi oluyorHesabin kapanır birde canim bisi sorcam alakasiz ama senin e2 kacti
Vakit geçirmeden gidersin canım. Sabah ilişki olur hemen çıkarsın yola. Öğle olmadan dönüp duş alırsın. Bende sevmem öyle dışarı çıkmayı. Hatta evde durmayı bile sevmiyorum ama bu normal bi durum değil. Bi kerelik razı olacaksın yapacak bişey yok.Dr yap dusa girmeden gel dedi of cok gunah ya bn ole cocugumun yuzune bakamam ki hem ole sokaga da cikilmaz
Canim bunda bi sakinca yok.bisey olmaz bence.böyle seylere takilip stres yaparsan şey de yapamazsiniz.Dr yap dusa girmeden gel dedi of cok gunah ya bn ole cocugumun yuzune bakamam ki hem ole sokaga da cikilmaz
Aynen canm allahtan hastane yakinda hemen donerim insallah korkuyrm basima bisi gelir die isim rast gitmez die ondan dikkat ediyrmVakit geçirmeden gidersin canım. Sabah ilişki olur hemen çıkarsın yola. Öğle olmadan dönüp duş alırsın. Bende sevmem öyle dışarı çıkmayı. Hatta evde durmayı bile sevmiyorum ama bu normal bi durum değil. Bi kerelik razı olacaksın yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?