Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adet bittikten sonra kasık ağrılarım ve kremsi beyaz akıntım başladı acaba ben erken mi yumurtluyorum ya ? Bi yardım etseniz
Yumurtlama akıntı beyaz ve kremsi olmaz canım. Şeffaf ve uzayan bi akıntı olur. Biraz daha bekle bakalım. Adetinden 14 gün geri say hangi güne geliyor bi bak bakalım.

Yumurtlama akıntı beyaz ve kremsi olmaz canım. Şeffaf ve uzayan bi akıntı olur. Biraz daha bekle bakalım. Adetinden 14 gün geri say hangi güne geliyor bi bak bakalım.
Geçen ay adetimin başlangıcından sonra 17.güne geliyor canım birde benim uzayan akıntı gelmiyor ama adet zamanı hep uzayan beyaz akıntı geliyor o neden acaba

Benim oğlan da sürekli hıçkırırdı usg de bile görürdük. Allahım ne güzel günlermiş yaaa

Canim senden de Allah razi olsun.herkes buyük konusur.gelecegi göremez.olabilir.
Neyseki çok ta gec kalmamissiniz.yasiniz da cok degil.olur elbet.sürekli gecmisi düsünüp kendini suçlama.
Bundan sonra morelini yüksek tut ki hormonlarina olumlu etki yapsın.
Ins olacak.hadi bakalim.kolay gelsin.maçlarda sakatlanmayin

Canim benimmm insallah mac ta olamio cocuktan pek yanimiza gece gelio bazen o gece anneme birakicam dr gidecegim gun :) cunku sabaha karsi 5 6 gibi yapacakmisiz allah izin verirse insallah inaniyrm bende olacagina

Canim benimmm insallah mac ta olamio cocuktan pek yanimiza gece gelio bazen o gece anneme birakicam dr gidecegim gun :) cunku sabaha karsi 5 6 gibi yapacakmisiz allah izin verirse insallah inaniyrm bende olacagina
Canim ya çocuklu olunca zor oluyor o iş.
Bence de annene birak.sabaha karsi sperm daha cok oluyor.yapin üstune yatin.ins tutar canim.

Geçen ay adetimin başlangıcından sonra 17.güne geliyor canım birde benim uzayan akıntı gelmiyor ama adet zamanı hep uzayan beyaz akıntı geliyor o neden acaba
Adet zamanı derken. Adet başlamadan mı yoksa kanamayla birlikte olan bi akıntı mı

Dr yap dusa girmeden gel dedi of cok gunah ya bn ole cocugumun yuzune bakamam ki hem ole sokaga da cikilmaz
Vakit geçirmeden gidersin canım. Sabah ilişki olur hemen çıkarsın yola. Öğle olmadan dönüp duş alırsın. Bende sevmem öyle dışarı çıkmayı. Hatta evde durmayı bile sevmiyorum ama bu normal bi durum değil. Bi kerelik razı olacaksın yapacak bişey yok.

Aynen canm allahtan hastane yakinda hemen donerim insallah korkuyrm basima bisi gelir die isim rast gitmez die ondan dikkat ediyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…