Korkma canim guzel dusun sonucu guzel olsun kismette varsa olur zaten yoksa ne care ama bence iyi haberler alcaksin merakla bekliyorum.Kızlar kan verdim bakalım hayırlısı olsun çok korkuyorum
Valla canım benim ki idrarla daha silik çıkıyor sonraki idrarlarla daha net. işten çıkmadan tutmaya başla yap akşam sonra sabha yaparsın tekrar. Ama dayanırım diyorsanda yapma bana uymaa :))Yok bebeğim yapmadım işteyim nası yapamevde de bi iki tane test vardı :/ akşam mı yapsam sabah ilk idrarla mı yoksa bat mı beklesem pofff çıkmazsa üzülür müyüm acaba :/
Ayy allahım ne zor yaaa böyle beklemek :/
Ben programı soram dedim her ihtimale karşı
Bütün sülalenin duyması beni böyle yaptı canım. Yine üzülürüm ama en azından olduğunu bir sorun olmadığını görmüş olurdum. Şimdi birde bu akrabalar çıktıKorkma canim guzel dusun sonucu guzel olsun kismette varsa olur zaten yoksa ne care ama bence iyi haberler alcaksin merakla bekliyorum.
Insallah canim ya valla yedigim ictigim burnumdan geliyo zaten canim bisey istemiyo hazir zorla yedigimde cikiyor. Insallah bu aydan sonra gecer.İnşallah kuzum az kaldı sık dişini 3.aydan sora geçiyo çoğunlukla inşallah geçer de tadını cıkara cıkara 9 ay geçirirsin
Ne zaman çıkacak sonuç. Bence 30dan da fazla 40larda çıkacak. Göreceksin.Kızlar kan verdim bakalım hayırlısı olsun çok korkuyorum
İnşallah canım. Saat 4 buçuk gibi çıkar heralde 30 dan yüksek çıksa daha çok gönlüm rahatlar. Canım peki brişey sorcam şimdi ikiye katlanması yeterli mi yani kimyasal olmadığını gösterir miNe zaman çıkacak sonuç. Bence 30dan da fazla 40larda çıkacak. Göreceksin.
Canim bende suan hamile olsam idrarda pozitif gorsem esim herkese soyler sabirsiz oluyorlar biraz iyi tarafindan bakmak lazim dedigin gibi hamile kaliosun sonucta ben daha onuda tatmadim ama katlanacak degerin sen icini ferah tut lutfen.Bütün sülalenin duyması beni böyle yaptı canım. Yine üzülürüm ama en azından olduğunu bir sorun olmadığını görmüş olurdum. Şimdi birde bu akrabalar çıktıinşallah katlamıştır değer
Korkma yukselmis cikacak insallah :) hadi bizede yaz mutlakaKızlar kan verdim bakalım hayırlısı olsun çok korkuyorum
Bana da kimyasal demişlerdi canım. En iyisi kendini iki duruma da alıştırmak. Kimyasal olsa bile iyi taraflarından düşün. Gebelik oluşuyor ama bu ay tutunamamış. Çok geçmeden yerine bi bebişin olur Allah'ın izniyle. Sıkma canını. Tabi inşallah yükselişe geçer ama olmazsa da üzülme. En azından başından sonlandı gebelik. Normal adet olacaksın ve kürtaja ne de başka birşeye gerek kalmayacak sonraki ay kaldığınız yerden korunmadan devam edeceksiniz. Beterin beteri var böyle düşün.Kimyasal dedi doktor yine kan verdim amaa sonuç değişmez dedi
İnşallah canım. Allah razı olsun herkesten daha çok destek oluyorsunuz iyiki varsınızCanim bende suan hamile olsam idrarda pozitif gorsem esim herkese soyler sabirsiz oluyorlar biraz iyi tarafindan bakmak lazim dedigin gibi hamile kaliosun sonucta ben daha onuda tatmadim ama katlanacak degerin sen icini ferah tut lutfen.
Niye moralini bozuyorsun canım. Daha kimse kimyasal demedi ki bana 3 doktor dedi hiç birine inanmadım. Sen daha bir kere kan tahlili verdin. Bi kaç kan tahlili görmeden kimyasal demek çok yanlış. Ferah tut içini.Bütün sülalenin duyması beni böyle yaptı canım. Yine üzülürüm ama en azından olduğunu bir sorun olmadığını görmüş olurdum. Şimdi birde bu akrabalar çıktıinşallah katlamıştır değer
Ay canım inşallah sendende Allah razı olsun. Dualarına aldın beni. Ne diyim ki çok duyguslaım ağlıcak yer arıyorum :)Korkma yukselmis cikacak insallah :) hadi bizede yaz mutlaka
Canim benim bize en iyi yine bizler anlariz hepimiz anneligi tatmak istiyoruz sabirsizlikla sonucu bekliyorumİnşallah canım. Allah razı olsun herkesten daha çok destek oluyorsunuz iyiki varsınız
Niye moralini bozuyorsun canım. Daha kimse kimyasal demedi ki bana 3 doktor dedi hiç birine inanmadım. Sen daha bir kere kan tahlili verdin. Bi kaç kan tahlili görmeden kimyasal demek çok yanlış. Ferah tut içini.Bütün sülalenin duyması beni böyle yaptı canım. Yine üzülürüm ama en azından olduğunu bir sorun olmadığını görmüş olurdum. Şimdi birde bu akrabalar çıktıinşallah katlamıştır değer
Yok canım ben kimyasal demiyorum ama görmemişin çocuğu olmuş gibi oldum ya. Hiç tahmin etmezdim böyle olacağını. Ona birşey olacak diye ödüm kopuyor evin içinde iş yapamıyorum aman birşey olmasın diye. Eşimin sevinci beni çok etkiliyor heralde. Daha şimdiden annelik nasıl zormuş yaa. Canım sende hakkını helal et ne güzel kalbin var bir kere bana yeter demedin sabırla destek oldun.Niye moralini bozuyorsun canım. Daha kimse kimyasal demedi ki bana 3 doktor dedi hiç birine inanmadım. Sen daha bir kere kan tahlili verdin. Bi kaç kan tahlili görmeden kimyasal demek çok yanlış. Ferah tut içini.
Insallah hamilesindir canim olmazsan test yaparsın.Slm kızlar benim bugün adet günüm ama olmadım dua edin inşallah hamileyimdir :) fazlada ümitlenmek istemiyorum belki geç olabilirim bekliyorum şuanlıkağrım var olcakmış gibi hissediyorum sürekli wcye gidip bakıyorum ama gelen giden yok
Aynen öyle canım haber vericemCanim benim bize en iyi yine bizler anlariz hepimiz anneligi tatmak istiyoruz sabirsizlikla sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?